Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Положително
59
48%
Отрицателно
50
40%
Нямам мнение
15
12%

Общо гласове: 124

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Херо: Нито потвърждавам, нито отричам за "Левски" и "Ботев"

Мнениеот hd29 » 30 апр 2014 10:05

kanara1978 написа:След още 1-2 сезона всички фенове на Левски и Цска които са от селата ще си сменат клубните пристрастия.Половината от Ботев другите от Лудогорец.Щото тва са феновете на тия два отбора 99 % от селата-затова преди си викаха отбора на народа

Ти така ли стана ''канарче''

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 30 апр 2014 13:18

Черният козел написа:
russia написа:
джони написа:Херо трябва да е камикадзе или поне не е с всичкия си,за да отиде на герена където пряк началник ще му е човек без 8-ми клас

Ама Жоржи и осми клас ли няма? :lol: То пък като го позагледаш си му и личи! :)

Недеите съди по-образованието !!! След 2000г е трагично,познавам хора с по-две висши и да ви кажа честно,не са много умни !

Гонзо ти ли си? :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 30 апр 2014 13:46

Ако дойде, добре е дошъл 8-) Тук ще му е по-добре. Вероятно и ще може да постигне повече, защото ще има всички условия, и преди всичко повече спокойствие.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 апр 2014 17:10

Момчета, да драсна и аз 2-3 реда по тази тема. Днес засякох Херо и освен за мача с Нефтохимик, го попитах точно това : Херо, кога отиваш в Ботев? На което той ми отговори: Какъв Ботев, тук съм. Няма такова нещо. Аз съответно: Видели са те по хотели и т.н.? И той: Къде са ме видели, аз от Бургас не съм мърдал.
От тук следват две неща, първо, Херо говори истината и думите му с предишните, които е казвал, се припокриват. И второ, Херо не казва истината, за да не се издаде от сега със сигурност, защото аз все пак няма да си запазя тайната за себе си.
Отборът е много зле, нищо чудно да се махнат всичките и да играе догодина във "В", че и в "А" окръжна.
Но най ми хареса : Херо, ще ги бием ли? Той: Много ясно!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 30 апр 2014 19:49

joring написа:
Черният козел написа:
russia написа:
джони написа:Херо трябва да е камикадзе или поне не е с всичкия си,за да отиде на герена където пряк началник ще му е човек без 8-ми клас

Ама Жоржи и осми клас ли няма? :lol: То пък като го позагледаш си му и личи! :)

Недеите съди по-образованието !!! След 2000г е трагично,познавам хора с по-две висши и да ви кажа честно,не са много умни !

Гонзо ти ли си? :mrgreen:

Не е Гонзо ама е прав човека. И аз познавам магистри, завършили задочно, почти без да стъпват на лекции и упражнения, от които и чеп за зеле не става. Образованието в България последните години освен за ценз, за нищо друго не върши работа.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 06 май 2014 12:54

ЕКСКЛУЗИВНО САМО В TribunaPlovdiv.bg: Херо на среща с Цветан Василев днес

Димитър Димитров – Херо и собственикът на Ботев Цветан Василев ще имат среща днес, разбра TribunaPlovdiv.bg от двама свои източници в Бургас.

Херо и Василев ще се срещнат днес в София и ще обсъждат бъдещите си планове. По този начин се слага край със спекулациите, че Херо ще отиде в Левски през новия сезон. Димитров ще бъде новият спортен директор на Ботев, като ще работи заедно с добрия си приятел Станимир Стоилов, който ще остане старши треньор.

Веднага след края на сезона ще бъде обявено официално назначението на Херо.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 06 май 2014 13:38

Кошмар!
Предричам тотален крах, а в новия сезон само можем да си мечтаем за най-скъпото четвърто място в историята на българския футбол.
Освен обичайните до сега виновници за резилите, като лошото време, лошите терени, дъжда, снега, градушката, атмосферното налягане, магнитните бури и слънчевите изригвания, от лятото в обръщение ще навлязат нови, като например вятърните мелници, водениците, слънчевите турбини, ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ, липсата на феърплей и много други. Циркът обещава зрелища и прехвърляне на топката от полето на треньора в полето на директора и после обратно, с насищане на зоните, компактно придвижване и хиляди пасове по широчина :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 06 май 2014 13:56

bulgaro написа:Кошмар!
Предричам тотален крах, а в новия сезон само можем да си мечтаем за най-скъпото четвърто място в историята на българския футбол.
Освен обичайните до сега виновници за резилите, като лошото време, лошите терени, дъжда, снега, градушката, атмосферното налягане, магнитните бури и слънчевите изригвания, от лятото в обръщение ще навлязат нови, като например вятърните мелници, водениците, слънчевите турбини, ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ, липсата на феърплей и много други. Циркът обещава зрелища и прехвърляне на топката от полето на треньора в полето на директора и после обратно, с насищане на зоните, компактно придвижване и хиляди пасове по широчина :lol:

Разговаряхме с Пеп, но за съжаление се разминахме със финансовите параметри! Хайде престани вече, всички разбрахме позицията ти, уважавам я, но не я повтаряй като развален грамофон!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 06 май 2014 18:53

bulgaro написа:Кошмар!
Предричам тотален крах........

Щях да се учудя ако предричаше нещо друго :lol: :lol: :lol:

Позитивизмът ти е заразителен :lol:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 07 май 2014 10:03

Много добър и качествен треньор ''донесъл'' ми е много сладки победи,но веднага се сещам за един реванш в Полша срещу Видзев (в ловеч беше 4-1 за нас. и едно изказване после като треньор на Левски.... ''неща'' които няма как да ''станат'' в Левски или в Ботев :oops:

Върни се в “Архив”