Бронз за Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бронз за Ботев?
тая тема е безсмислена, приоритет до края е само и единствено КУПАТА.
Така е в България едни си купуват акции за да спасят клуба на сърцето си, на други им купуват футбалери на килограм с чужди пари и пак си пускат смешни теми дали могат да се доберат до медал с 2-3 милиона евро изхарчени пари.
- Agnostic front 1912
- Контакти:
onegavon написа:Така е в България едни си купуват акции за да спасят клуба на сърцето си, на други им купуват футбалери на килограм с чужди пари и пак си пускат смешни теми дали могат да се доберат до медал с 2-3 милиона евро изхарчени пари.
Много бързо забрави по какъв начин махнахме селянина и каква беше силата на феновете които си обичаме отбора!Отдавна трябваше да изминете нашия път,но комунистическите утрепки ви оставиха в А група.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]
Ще се преборите ама друг път 
- El Commandante
Ботевъ Пловдивски написа:Две победи май ще са достатъчни.
Е как ги сметна бе братле,то хуу две победи ама Литекс трябва да паднат поне в единия си мач докрая,а в другия да завършат хикс, което е в сферата на математиката.
Не че е невъзможно,но нещата въобще не са в наши ръце да ги решаваме...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
LSFC 1914 написа:miro1968 написа:Ще се пребори ли Ботев за бронза и има ли смисъл?
Едва ли ще се пребори. Според мен в тройката ще са :
1. Лудогорец
2. ЦСКА
3. Литекс
Изглежда най-логично,да...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
MAXIMUS написа:Няма как да стане ! В момента това е реалното класиране ! Догодина може да се преборите за бронза, но ще е още по-трудно. А за купата забравете ! Там пък шанса ви е 0 . Просто не хранете излишни надежди, защото болката след това е още по-голяма !
Тука виждам две неща,които просто плачат за корекция:
-Догодина ще се преборим за шапионската титла
-Купата тази година отива в Пловдив.
Запиши си го някъде това...
То пък освен първи в първенството другото е формалност и статистика. Поне бийте Лудогорец 
- El Commandante
Teo написа:Доходите на вашия собственик от къде идват, едва ли от космоса
По-интересното е откъде идват доходите на вашия собственик и защо още е на свобода при налична присъда?
onegavon написа:Така е в България едни си купуват акции за да спасят клуба на сърцето си, на други им купуват футбалери на килограм с чужди пари и пак си пускат смешни теми дали могат да се доберат до медал с 2-3 милиона евро изхарчени пари.
Кои па са тия купуващите акции? Верно че има един отбор с акции на борсата, ама нещо "обичливите" му фенове не щат да пазаруват от тез акциийки...а лошото е, че 19-ти май наближава.