Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 06 май 2014 18:37

Пич,забрави и отпиши парите.На анонса си загубил.Ще се радвам да не съм прав,но какво ви е наред,че и м-д-е-т-е да ви са отпред.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 06 май 2014 18:58

Ще ги уважим с боНби 8-)
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 06 май 2014 19:40

Автора на темата явно не живее в България, за да задава подобен въпрос. И то отдавна, предполагам. На всичко отгоре за Левски София говорим!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 06 май 2014 20:11

damyanov1963 написа:Кава Европа бе, тука е България. Когато Левски стане шампион, всички останали го плюват, когато не стане го подиграват, сега Левски трябва да направи на друг шпалир, щото така било "европейско"! Ами когато с Левски започнат да се отнасят по европейски, тогава и той ще отговори със същото!

Ало,гранда,стига сте мрънкали.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 06 май 2014 20:14

delboy написа:Понеже е ясно че още утре "Националната кауза" ще спечелят и математически титлата, с един приятел спорим дали Левски ще уважат новият шампион и ще го посрещнат с шампионски шпалир в неделя на Герена? Нищо срамно няма, типично европейско поведение. Къде,къде по-големи отбори са правили подобно нещо. Сложихме по 20лв, аз казах че ще го направят :? ;)
Понеже последните години титлата у нас се решаваше в последните кръгове, последния шпалир май е дело на метълите на Цонко за Литекс от 2012г

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

последен кръг ли е ?директен спор за титлата ли се е изиграл?що ли е? та "сините" да правят шпалир на измисления с "червени" пари отбор.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 06 май 2014 20:35

не трябва да се нареждат футболисти а едни облечени в черно със свирки .Толкова тънко и хитро свиреха в дадени срещи че остана само и да ръкопляскат .Начело предлагам НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ да застане и да каже нямате си представа на какви отбори съм свирил бедна ВИ е фантазията ВИЕ имате пари тоест и моята гуша ще стане по голяма :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2014 20:37

manoll написа:най-добре е да направим шпалир на шампиона, и след това да ги бием - ето така ще излезем с чест от положението :mrgreen:

вече ги бихме веднъж през сезона, защо не още веднъж

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 06 май 2014 20:39

valkaredgi написа:
delboy написа:Понеже е ясно че още утре "Националната кауза" ще спечелят и математически титлата, с един приятел спорим дали Левски ще уважат новият шампион и ще го посрещнат с шампионски шпалир в неделя на Герена? Нищо срамно няма, типично европейско поведение. Къде,къде по-големи отбори са правили подобно нещо. Сложихме по 20лв, аз казах че ще го направят :? ;)
Понеже последните години титлата у нас се решаваше в последните кръгове, последния шпалир май е дело на метълите на Цонко за Литекс от 2012г

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

последен кръг ли е ?директен спор за титлата ли се е изиграл?що ли е? та "сините" да правят шпалир на измисления с "червени" пари отбор.

Поредното неадекватно дърво, със способности да пише във форуми! Всички отбори освен Левски са измислени, а? Никой никога не заслужава да е шампион и да бъде уважан за играта си през сезона, никой освен Левски.
Аз бих се радвам моя отбор да направи такъв жест. Това би показало, че има истински спортисти и джентълмени. В отговор на автора, не няма да го направят, защото в Левски няма големи футболисти!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 20:40

mimi29 написа:не трябва да се нареждат футболисти а едни облечени в черно със свирки .Толкова тънко и хитро свиреха в дадени срещи че остана само и да ръкопляскат .Начело предлагам НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ да застане и да каже нямате си представа на какви отбори съм свирил бедна ВИ е фантазията ВИЕ имате пари тоест и моята гуша ще стане по голяма :mrgreen:

Ми викнете съдиите от мачовете на Лудогорец в ЛЕ, да им направят те шпалир!
Как не се уморихте от глупости и злоба, не ви знам!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 06 май 2014 20:52

Кашчей написа:
mimi29 написа:не трябва да се нареждат футболисти а едни облечени в черно със свирки .Толкова тънко и хитро свиреха в дадени срещи че остана само и да ръкопляскат .Начело предлагам НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ да застане и да каже нямате си представа на какви отбори съм свирил бедна ВИ е фантазията ВИЕ имате пари тоест и моята гуша ще стане по голяма :mrgreen:

Ми викнете съдиите от мачовете на Лудогорец в ЛЕ, да им направят те шпалир!
Как не се уморихте от глупости и злоба, не ви знам!?

Къде глупости,къде истина ,незнам ! Аз съм добър човек и пак ще ги подкрепям в Европата,Българин съм,но тука не! Когато чернодрешковците почнат да свиркат фифти-фифти,ще получат моето уважение !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Футбол - България”