Мнениеот suareshampion » 06 май 2014 15:08
Много странен мач ,много много странен мач . Вярно е ,че дори и да бяхме победили ,пак можеше да не станем шампиони ,но поне щяхме да държим манчестър под напрежение до последно .
Много странни действия ,както на техните защитници ,така и на нашите .Но изключвам подобен вариант, предвид важноста на мача за Ливърпул и сълзите накрая . И стигаме отново до извода ,че играчите ни в защита ,просто толкова си могат .Така ,аз нарочно спрях да ги критикувам ,тъй като нещата вървяха ,офанзивните играчи си вършиха перфектно работата и биехме наред . НО ,сега те прекалиха . Те ни ебаха майката .Ебаха майката на фенове ,на мечти ,на всичко ..и няма как да не добавя грешката на капитана срещу челси,той всъщност е допускал и други фрапантни грешки !
АЗ КАКВО ПОВТАРЯМ ОТ 5 ГОДИНИ НАСАМ ???????????????? Повтарям ,че ОТКАКТО НЕКАДЪРНИЦИТЕ шкъртел,джонсон,агер и рейна са в Ливърпул плюс Енрике и сега Фланаган .....ЛИВЪРПУЛ НЯМА НИКАКВИ УСПЕХИ ...САМО СРАМ !!!! ПОВЕЧЕТО ВЕЧЕ 6ТА ГОДИНА СА В КЛУБА И 6 ГОДИНИ ТЪРПИМ САМО СРАМ !!! И ТОВА НЕ СЕ ВИДЯ ОТ НИТО ЕДИН ТРЕНЬОР ЗА ЖАЛОСТ !!!! НАЛАГАТ ГИ ,НАЛАГАТ ГИ И ТОВА Е !! ФЕНОВЕТЕ ,КАТО ВИ СЛУШАМ ,СЪЩО НЕЗНАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙНО ЗАЩО ,ГИ ХАРЕСВАТЕ И УМИРАТЕ ЗА ТЯХ !?!?!?? Смяхте ми се ,иронии некви ,подписчета некви и накрая виждате ,че отново съм прав за всичкооо и отново станахте за смях с вашите шкъртеловци ,агеровци ,джонсъновци и т.н. Но това ,че вие сте станали за смях не е важно в случая ,важно е ,че тия НЕКАДЪРНИЦИ лишиха Ливърпул от титлата .
Няма да навлизам в подробности за конкретния мач ,просто действията им бяха едни голямо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! Аз винаги съм го казвал,това се дължи на липса на качества да играят за отбор борещ се за титлата плюс лабилна психика !! Аз винаги съм повтарял и потретвал до омръзване ..Когато тия НЕКАДЪРНИЦИ се махнат до един от тоя отбор ,ЧАААК тогава.. ще има титли ,купи и успехи !!!
Искам обаче да обърна и внимание на тактиката вчера ,която разбира се се води от треньора .Значи ок, вкарахме един ,втори ,трети ..дотук супер...след това продължихме да търсиме още голове ,заради головата разлика(която за мен отдавна е абсурден вариант ) ,дотук айде пак супер ..НО в един момент вече допускаме гол и остават 10 минутки докрая .Еми тук вече трябваше да светне лампичката на Роджърс и да заебе тая голова разлика и да върне отбора дефанзивно за да запази поне 3те точки .Но не го върна а тръгнахме пак да търсиме гола и сме оголени . След това ,допускаме втори гол и пак не се прибираме дълбоко а отново оставаме разредени ?! Ония си повярваха и с оглед некадърната ни защита и напрежението ,ни изравниха . Тук няма как да не обвиня моя човек .Отдавам това на младоста и неопитноста му ,както и на подценяване на противника .Той просто не очакваше ,че играчите на Кристъл Палас могат да вкарат три гола за десет минутки.
Все пак ,няма как да не отбележа страхотния сезон ,най вече в лицето на офанзивните ни играчи ,които ми доставиха много положителни емоции .Няма как да не отбележа огромното израстване и работа на Роджърс и най вече постигането на целта ШЛ .Гледаме напред .Чакаме надграждане,чакаме добро представяне в ШЛ .Гоним титлата във ВЛ . А лично аз чакам и ИЗХВЪРЛЯНЕ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ В ЗАЩИТА . За вас знам,че вие се молите да останат и да дърпат клуба надолу ,няма нужда да го коментираме тоя факт ,но аз искрено се надявам наааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааай накрая,след 6 години СРАМ.. тия мишки да бъдат изгонени !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от
suareshampion на 06 май 2014 15:32, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.