Мнениеот gzagorov » 06 май 2014 16:28
Тъжно е, че българите още не разбираме, че подобни жестове зависят от, и съответно са индикация за, моралните качества на този, който ги прави, независимо дали другата страна ги заслужава, или не. Дали е "Лудогорец" или някой друг няма никакво значение. Мисленето ни е: "аз мога да го направя, ама първо той" и се оправдаваме с това, че "той не заслужава" и никой не се замисля, че трябва първо ти да покажеш нормално отношение и чак после да очакваш такова. Поради изкривеното ни его си мислим, че браним някакво криворазбрано достойнство, без да осъзнаваме че е редно да се замислим за постъпките си.
В заключение - след всички простотии, които се случиха на абсолютно всички нива в "Левски", подобно достойно и спортсменско поведение граничи с чудо. А Великден и Коледа вече минаха. Дано не съм прав.
П.П. Забравих думата "вярност", така популярна сред съвременните български "ултраси". Не че знаят какво означава това, ама предложената в темата проява от страна на футболистите на "Левски" вероятно ще се счете от "верните" за предателство спрямо Апостола. Ще има декларации и също модерните закани за уволнения и саморазправа. Нищо че Васил Иванов Кунчев винаги е говорил за равенство и братство между всеки, що живее в България, независимо от цвят, религия, мироглед. Абе,такива работи... вижте ми подписа!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК:
110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.