Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?
а дано, ама надали 
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Няма да го направят, защото няма да им стигне моралът за това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Много негативни мнения, чак аз вече почнах да се съмнявам..
bilyaletdinov написа:Tosh написа:Такива неща могат да се случат само в нормални държави и при хора с нормален манталитет. Тук комплексите и предрасъдаците ни пречат прекалено, за да се случи нещо подобно.
Италия каква държава еДа не би да очакваш Рома да направи шпалир на Юве
По темата, тия кавали не заслужават уважението, което им се даде в Европа и по стадионите в България! Който е ходил на гостуване в Разград знае за какво му говоря!
За Италия не съм се сещал да проверявам, ама щом Барса го правят на Реал(дори 2 пъти ако не бъркам), Венгер на Ман Ю колкото и да ги ненавижда, не виждам и защо юбилярите да не го сторят.
Все още не е спечелена , така че ще е тъпо такова посрещане. Следващия кръг - да си ги посреща на който му се пада.
Естествено, че да - това е Левски - единственият достоен и истински гранд в България!!!
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!
Интересно ми е ,дали щеше да има такава тема,ако ЦСКА се готвеше да стане шампион?Въпросът ми е напълно основателен,тъй като в темата се дават за пример непримирими "врагове" от най-добрите първенства в Европа!

ПП Или зелуенити са толкова "чисти" ,и дотолкова всяват уважение,че всеки отбор трябва да им ляга,като това трябва да се приема за съвсем в реда на нещата.Все пак говорим за "националната кауза"!

ПП Или зелуенити са толкова "чисти" ,и дотолкова всяват уважение,че всеки отбор трябва да им ляга,като това трябва да се приема за съвсем в реда на нещата.Все пак говорим за "националната кауза"!
Последна промяна от CSKA 78 на 06 май 2014 16:10, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Интересно ми е ,дали щеше да има такава тема,ако ЦСКА се готвеше да стане шампион?Въпросът ми е напълно основателен,тъй като в темата се дават за пример непримирими "врагове" от най-добрите първенства в Европа!![]()
Не, нямаше да има.
Както и май не съм виждал "пленени в битка" знамена на "Ливърпул" или "Челси" на Олд Траффорд и съответно на МЮ на техните стадиони.
Нямате тази култура двата "гранда"!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Не искаш ли и химна да им пеят? 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- bilyaletdinov
- Контакти:
CSKA 78 написа:Интересно ми е ,дали щеше да има такава тема,ако ЦСКА се готвеше да стане шампион?Въпросът ми е напълно основателен,тъй като в темата се дават за пример непримирими "врагове" от най-добрите първенства в Европа!![]()
ПП Или зелуенити са толкова "чисти" ,и дотолкова всяват уважение,че всеки отбор трябва да им ляга,като това трябва да се приема за съвсем в реда на нещата.Все пак говорим за "националната кауза"!![]()
Сещам се за 2 такива случая. Единият е от 2002 година когато ЦСКА прие шампиона Левски и победи 1-0 с гол на Манчев, а другия е при 1-1 през 2008г. когато ЦСКА беше шампион. И в двата случая шпалир нямаше.
Самуел Ето'о мисля, че нарочно си беше изкарвал картони, за да не прави шпалир в Мадрид през 2008г. Въпрос на мнение.
Последна промяна от bilyaletdinov на 06 май 2014 16:24, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Върни се в “Футбол - България”