Лудогорец изпревари Юнайтед и Сити в престижна класация

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Лудогорец изпревари Юнайтед и Сити в престижна класация

Мнениеот CSKA 78 » 05 май 2014 22:14

На мен ми е по-интересен цесекарят пуснал темата.Никакъв го няма в темата за рождения ден на ЦСКА,но е пуснал някаква хумористична ода за Лц?! :o :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 май 2014 22:23

CSKA 78 написа:На мен ми е по-интересен цесекарят пуснал темата.Никакъв го няма в темата за рождения ден на ЦСКА,но е пуснал някаква хумористична ода за Лц?! :o :lol:

Ми радва се човека на "националната кауза". И без това повечето цесекари ходехте на стадиона даже да ги подкрепяте.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 05 май 2014 22:26

мили написа:
РосенВарна написа:Приятел, с тази тема направо разлая кучетата и сега от феновете на софийските грандове чакай да те засипят с опровержения.

Ех, ти пък. Нали с такава цел е създадена темата. Остави ги да си лаят до прегракване.
Кучетата лаят, кервана си върви.

Грешката е, че ни поставят като ниво на първенството заедно с Португалия, Русия, Украйна, Турция и други такива, а ние сме на нивото на Хърватска, Израел, Китай и тем подобните, които са поставени с едно ниво под нас. :mrgreen:

Потребителски аватар
N3-BUL
Контакти:

Мнениеот N3-BUL » 05 май 2014 22:29

РосенВарна написа:Приятел, с тази тема направо разлая кучетата и сега от феновете на софийските грандове чакай да те засипят с опровержения.

Всеки който твърди че лудогорец е повече от МЮ И СИТИ( макар да мразя и двата отбора) Е ПЪЛЕН ИДИОТ, САМО ЛЕВСКИ И АРСЕНАЛ !!!!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 май 2014 22:32

terata написа:
CSKA 78 написа:На мен ми е по-интересен цесекарят пуснал темата.Никакъв го няма в темата за рождения ден на ЦСКА,но е пуснал някаква хумористична ода за Лц?! :o :lol:

Ми радва се човека на "националната кауза". И без това повечето цесекари ходехте на стадиона даже да ги подкрепяте.

Тези "цесекари",които отидоха да подкрепят Лц,не са съвсем ЦСКА-ри,не и от софийският ЦСКА!Няма какво да ти обяснявам,вътрешни работи!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 05 май 2014 22:48

CSKA 78 написа:
terata написа:

Тези "цесекари",които отидоха да подкрепят Лц,не са съвсем ЦСКА-ри,не и от софийският ЦСКА!Няма какво да ти обяснявам,вътрешни работи!

От кои цесекари са тогава от московския ли??? :) :) :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 май 2014 23:00

CSKA 78 написа:
terata написа:

Teo написа:Ще получите мощна подкрепа от трибуните. 12 билета сме взели нашата група с която ходим заедно на мачове!

За България! :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 май 2014 23:00

CSKA69 е жертва на резултата... не му обръщайте внимание и най-добре ще да не пише в подфорум ЦСКА занапред!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 май 2014 23:04

Teo написа:CSKA69 е жертва на резултата... не му обръщайте внимание и най-добре ще да не пише в подфорум ЦСКА занапред!

Бе то май най-добре ще е и ти да спреш да го правиш, че колегите ти нещо се отричат от такива като теб. :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 май 2014 23:04

terata написа:
Teo написа:CSKA69 е жертва на резултата... не му обръщайте внимание и най-добре ще да не пише в подфорум ЦСКА занапред!

Бе то май най-добре ще е и ти да спреш да го правиш, че колегите ти нещо се отричат от такива като теб. :mrgreen:

Ти се отричаш, не колегите :idea: :lol:

Върни се в “Лудогорец”