Левски - Черно море 17:00 Ринг БГ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Re: Левски - Черно море
Аз вече казах моята прогноза 3:1.Но от колко часът е мача извинявамсе но незнам.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
IVAN.CIPRUS написа:Аз вече казах моята прогноза 3:1.Но от колко часът е мача извинявамсе но незнам.
В събота от 17:00

Мача е 0-1 в 90 минута от несъществуваща дуспа за Черно море ...
Разбрах, че е имало много оплаквания от фенове на Левски към мои провокативни теми и тук е мястото да кажа, че не съм целял конфронтация, а просто фенска закачка, не съм искал да обиждам никой, най-вече с онази тема за Гонзо, че ще бъде разколебам за старши-треньор след мача ни с вас. Може да съм реагирал по-остро към някой мнения в онази тема и това беше грешка, като цяло исках да се получи умерено заяждане на футболна основа, занапред няма да пускам подобни теми, приемето го като мир към тези, които съм ги дразнил
но не всички, тези които ме обиждаха съм им отвърнал по начин, по който го заслужиха, защото не всеки търпи обиди на базата на това, че съм писал провокативна тема ,в която не съм обидил никой, така че постъпих както заслужиха, засега това е от мен и се надявам занапред да коментираме по нормален начин футболното съперничество, без заяждания обаче не може, но нека са в рамките на допустимото
Надявам се, че ще се разберем като мъже, а относно мача, нека по-добрия отбор победи само с футболни аргументи 

-
- Контакти:
Черно Море са адски посредствен отбор и няма да имаме проблеми да ги бием.Мисля,че едно 2:0 би прилягало добре. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Bully_Blue написа:Черно Море са адски посредствен отбор и няма да имаме проблеми да ги бием.Мисля,че едно 2:0 би прилягало добре.
Заради такива като теб искам ви бием мазно с 0:1 в 90-минута.Има свестни фенове на Левски,но сигурност ти не си.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
more написа:Bully_Blue написа:Черно Море са адски посредствен отбор и няма да имаме проблеми да ги бием.Мисля,че едно 2:0 би прилягало добре.
Заради такива като теб искам ви бием мазно с 0:1 в 90-минута.Има свестни фенове на Левски,но сигурност ти не си.
Е не играете ли посредствено от началото на първенството?
Какво се сърдиш?
Левски играе изключително посредствено от началото на първенството и си го признавам. Не знам ти като се заблуждаваш, каква полза има от това?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:more написа:Bully_Blue написа:Черно Море са адски посредствен отбор и няма да имаме проблеми да ги бием.Мисля,че едно 2:0 би прилягало добре.
Е не играете ли посредствено от началото на първенството?
Какво се сърдиш?
Левски играе изключително посредствено от началото на първенството и си го признавам. Не знам ти като се заблуждаваш, каква полза има от това?
Само с разликата, че ние започнахме да излизам от кризата с разгром над Локо Сф, който можеше да е 10:2 ако си бяхме вкарали всички положение, а вие излязох от кризата с 3:1 над Локо Мездра след 0:1 на полувремето
Какво ми даваш за пример с дошлия на заколение отбор на Локомотив Сф?
Чак беше изваден от почти всички тиражи, защото се знаеше, какъв ще е изхода. Хората от Локо бяха дошли с половин състав контузени и болни + един помощник треньор също аут.
Чак беше изваден от почти всички тиражи, защото се знаеше, какъв ще е изхода. Хората от Локо бяха дошли с половин състав контузени и болни + един помощник треньор също аут.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- зеленобелия
- Контакти:
Мача е 1-1.