Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот iliyan » 05 май 2014 21:06

Тони написа:Отстъпи, както правят хората от подписа ти, иначе сериозно рискуваш да попаднеш в другата категория. Жозе е толкова виновен за Торес, колкото Роджърс за Анди Керъл.

:lol: :lol: :lol: Поредният наивник който прочел само началото на подписа :P :P :P
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 05 май 2014 21:10

iliyan написа:
ChelseaFUN написа:Илияне престани да ръсиш глупости Торес, откакто дойде си е пълен злетак, сам си е виновен, че не се адаптира правилно, Ето'о с инстинкт на убиец - :lol: тоя е по-бавен и от един дядо, ама той си е "Дядото" и, ако го наричаш с инстинкт на убиец, просто незнам... И Илияне, Жозе едва този сезон почна да работи с него, той се беше провалил и преди да дойде Жозе, така че си прави сметка, не прави прибързани изводи, че си много смешен, като ти гледам коментарите.

Я ми обясни към какво трябваше да се адаптира Торес ?! Смени само отбор и нищо повече !!! Дори държавата не смени !!! А че вашите мениджъра така и не разбраха как да разгърнат пълният му потенциал говори само по себе си колко ги бива !!! Вкарваше ли в Ливърпул , вкарваше ! А , че при вас на вкарва си е проблем на този който го е взел и го съсипа ! Взехте завършен нападател , но успяхте да го унищожите ! При нас като с някой не се получи го разкарваме , но 70 млн са сериозни пари ! Кой се прекарал-прекарал , кой не другият път !

Приятелю, знаеш ли колко гола имаше Торес преди да дойде в Челси?

[offtopic]За 25 мача е имал 9 гола за половин сезон. Мога да ти кажа, че проблемите с Торес започнаха още след СП 2010 и продължават до днес. Тая тема е толкова изтъркана. Дори не виждам защо намесваш Жозе.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 05 май 2014 21:11

Е ти определено господстваш в момента. С това за Торес и Моуриньо счупи тъпомера. Признавам ти го.

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 05 май 2014 21:20

Приятелю, кажи честно тоя подпис за красота ли си го турил? Защото откакто те гледам да пишеш с нищо не си показал, че си от първите. А, че си с адски ограничено мислене дори не искам да коментирам.

Каква ти е целта с цялата тая злоба срещу Челси и Моу? Ама честно. Заради това дето ви го набихме или ?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 май 2014 21:21

Тони написа:Е ти определено господстваш в момента. С това за Торес и Моуриньо счупи тъпомера. Признавам ти го.

От по-тъпи не се обиждам ! Защо ли "Специалният" не може да изкара максимума от Торес ?! Поне толкова колко показваше в Ливърпул а ;)
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 05 май 2014 21:23

Не знам какво може да те обиди и какво не, но ти определено се излагаш и го правиш със замах. Признавам ти го, аз съм впечатлен от теб.
Вместо да ме нападаш, обясни какво е виновен Моуриньо за Торес, че да се смеем още с теб.
Последна промяна от Тони на 05 май 2014 21:24, променено общо 1 път.

iliyan

Мнениеот iliyan » 05 май 2014 21:24

terry_lampard написа:Приятелю, кажи честно тоя подпис за красота ли си го турил? Защото откакто те гледам да пишеш с нищо не си показал, че си от първите. А, че си с адски ограничено мислене дори не искам да коментирам.

Каква ти е целта с цялата тая злоба срещу Челси и Моу? Ама честно. Заради това дето ви го набихме или ?

Нищо не си разбрал ! Не мразя Челси и Моу , но това не пречи да се подигравам на воля на Моу ! Докато е изявен Рейсаджия - така ще е !
Няма значение в кой отбор е !

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 05 май 2014 21:39

Просто можеш да си кажеш, че те боли за онова 0-2. Не е срамно и ще те разберем.

Потребителски аватар
mbb

Мнениеот mbb » 05 май 2014 21:49

Човек да го няма десетина дни, да не чете форума и опитвам се да прочета нещичко, а то само коментари от някакви "илиан", "слаш" и други подвидове червени .... Те тези по- зле и от феновете на манчо и по- досадни от хлебарките. :oops:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 май 2014 21:54

Цял сезон вярвах, че Моуриньо и наличния състав могат да триумфират в някоя от надпреварите, но не се случи. Така, че се признавам за виновен :oops:
Аз съм доволен от този сезон, но не и щастлив. Наистина съм имал прекалено големи очаквания....
Моята теория за случилото се и за предстоящото отново е малко доста по-различна. Явно наистина трябва да си взема нови очила :mrgreen:
Първо за изминалият сезон :lol:
Според мен загубихме първенството основно заради подхода на Моуриньо с/у отборите, които трябва да вземеш трите точки - "Всичко или нищо"!
Отборът инкасира 6 поражения в лигата - Евертън /14.09.13/ (1-0 гости), Нюкасъл/02.11.13/ (2-0 гости), Стоук Сити /7.12.13/ (3-2 гости), Астън Вила /15.03.14/ (1-0 гости), Кристал Палас /29.03.14/ (1-0 гости) и Съндърланд /19.04.14/ (1-2 домакини)
При две от тези поражение поведохме и загубихме. При всички останали са налице промени до 60. Всичките са красноречиви за това какво се търси от тези двубои - ТРИ или НУЛА точки! Като изключим Евертън и Нюкасъл (първите две загуби) другите са срещу отбори, които си "длъжен" да биеш, ако ще ставаш шампион. Да, ама не! Три точки от три "х" и вчера щяхме да играем като лидери и с реални шансове за титлата!
Монетата обаче има и друга страна! Това е първият сезон от много години, в който взехме доста точки от губеща позиция! Нямам време да извадя всички срещи, за което се извинявам, но към Явнуари/Февруари бяхме първи по този показател!
Всички говорят за стил на игра, че не градим такъв или играем "тъп" футбол. Или както Моу казва - от XIX век...
За мен Жозе иска да възпита наличните играчи да вярват и да търсят победите до последно. Може да губят понякога, но да търсят победата.
При първият му престои това се получи много, много лесно (от ролята на наблюдатели поне изглеждаше така). Имахме точните футболисти - младият Лампард, Тери, Дрогба, Карвальо, Робен, Макелеле, Есиен..... всички те вярваха на 110% в Моу и го следваха неотлъчно! Помните ли как приеха загубата от Ливърпул 2005 след гола фантом? Сегашните футболисти са различни от тях. Франки вече е периферен играч... Какво да кажем за Ашли Коул :( Може би имаме по-талантливи футболисти, които трябва да играят по начин различен от вижданията на Моуриньо. Знам, че не изглежда така в момента, но Моуриньо е много, много адаптивен към футболистите, които има! Тотално промени Интер през втората си година, ама наистина ТОТАЛНО! Футболистите са хора и това е най-важното, а не просто някакви схеми в играта им! Ако те си вярват и вярват в Моу нещата ще се получат, просто е неизбежно!
Аз виждам така нещата -всеки прави грешки, особено футболните мениджъри! Тази година изпуснахме бая възможности да спечелим нещо. Моуриньо носи главната отговорност, но аз вярвам още повече след тази суха година в него! Знам, че ако не спечели титлата на Англия или всичко останало без нея ще бъде сменен! Но Моуриньо се нуждае от ЧЕЛСИ и ЧЕЛСИ от Моуриньо! Иначе, за феновете на футбола, които го подценяват като футболен специалист..... Или си афектиран и комплексиран от личността на Моу или просто не разбираш нищо от тази игра!
Аз не харесвам всички решения на Моу, но наистина съм сигурен, че ги е направил в името на отбора!
Относно бъдещето на отбора....
За мен имаме нужда единствено от ДВЕ нови покупки, но на топ играчи! Единият да е централен нападател, а другият човек на Моуриньо, позицията той да си я избира, нали за това взима толкова много пари!
Топ нападателят е най-важен! Аз съм на мнение, че наличните нападатели + Лукаку са много добри футболисти! Наистина има класа в тях, но те не са играча "плашило", от който имаме нужда. За мен "плашилото"е играчът, който фокусира вниманието в/у себе си! Той е този, за който феновете на другите отбори се тревожат най-много и си повтарят, че спрат ли него ще постигат добър резултат. Просто ни липсва фигура като Дрогба, Руни, Ван Перси, Агуеро, Суарес, Анри и т. н. За да спечелиш Висшата Лига на Англия ти трябва такъв футболист. В противен случай работата ти става двойна, а успеха много по-труден.
Торес беше такъв. Ето'о беше такъв. Лукаку може да бъде такъв. Но за идният сезон ни трябва голямо име, такъв който да дойде и да вкара няколко лесни гола. Да направи бързо име и да фокусира внимание на медии, фенове и противници. За това и Моуриньо толкова много искаше Руни. С него просто щяхме да сме станали шампиони преди месец, дори да играехме два пъти по-слабо от това което показахме. Той вече е такова име в Англия и няма да има нужда от адаптация.
Основният проблем за решаване е с автобуса..... Не толкова, когато ние го прилагаме, а когато ние трябва да го "ремонтираме". Надявам се, че с привличането на "плашилото" ще се разреши!
Най-гадни са медийните помии, които заливат отбора от връщането на Моуриньо. С Мата им се получи, но е време да им запуши плювалниците!
Много почва да ме изнервят коментарите на разни галфочета, които считат статиите в спортал или гогн за верни на 102%
Ще е забавно догодина, убеден съм!

ПП Нямам време да напиша всичко, което исках и се ограничих до основните простотии, бушуващи в голямата ми кифона :mrgreen:

ПП Защо обръщате толкова много внимание на шампионските фенове? Привържениците им, които заслужават уважение си пишат в техния подфорум. Тук се вясва само утайката, която сънува метал и мрази повече МанЮ, щото били ги минали по титли във ВЛ, ама не са по ВЛ+ ШЛ..... отрепките трябва да се игнорират. Понякога е забавно да им се подиграваш, но това писва!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”