Уважаеми, г-н Тодоров, не бъди така "любвообилен", към един доказан специалист като Херо ! Изненадан съм от "откровенията" към доскорошен любимец ! Когато Херо привличаше без пари, а други продаваха "на далавера" беше добър. Как така бързо си смени мнението ? Нима той е виновен за безобразната политика във вашия отбор ? Нито дума за ИЗРОДА и неговата престъпна крадлива шайка !!! Защо спахте ? Нима откровенията МИ и тези на Миро, че ИЗРОДА ВИ кара "на заколение", не Ви отвориха очите на време ??? Нима не разбрахте,че след Спартак- Варна, " Нефтохимик", Поморие идва и Вашия ред ???
Всеки народ, си заслужава управниците ! Всеки ФЕН си заслужава управниците ! Носете си последствията ! Но моля Ви, ДОЛУ ръцете от ХЕРО !!! Той е наш, той е ваш, той е Бургазлия !!!
Христо. Може и да ти е трудно и най-вероятно непонятно, но в това мое мнение поех моралното и чисто волево желание да се извиня за това, че бях подведен от думите на Херо изречени пред мен и още няколко съфорумници. Думи, които аз имах неблагоразумието да разпространя в този форум. Думи, които само след три дена олекнаха и ме накараха да се чувствам нелепо. И до тук. Всичко останало са твои интерпретации най-вероятно взаимствани от пашкулчето на някоя твоя незадоволеност...
Там, където съм садил цветя, екскременти - не оставям...Хубав-лош Херо е бил част от нашата история. Иначе още преди година бях написал, че е време Черноморец и Херо да се разделят - за доброто на двете страни. Херо не е Черноморец и Черноморец не е Херо.

[/center]