ВЛ: Челси - Норич/ 04.05.2014/ 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ВЛ: Челси - Норич/ 04.05.2014/ 18:00ч.

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 май 2014 17:48

gugushito написа:те и уикъмб имат фенове... и какво ??? не се прави на 2.5 ...знаеш какво имам пред вид ;)

И без парите на олигарха, Челси си беше достатъчно солиден тим, както в Англия, така и в Европа.
И преди и към момента, феновете на отбора са едни от най-отдадените и луди.

А това, че успехите в последните години карат мнозина от чуждестранните фенове на футбола да симпатизират на Клуба, си е нещо напълно нормално.
Както споменах, и преди 20 години Челси си имаха стабилна чуждестранна маса от фенове.

За история няма какво да се говори... Клуба е на над 100 години, успехите не значат история.
Най-старият Клуб в Света е ФК Шефилд, но нямат кой-знае какви успехи.
Даже не съм сигурен дали имат някакви трофеи ...
Но означава ли това, че нямат история ?

Разбирам, че те е яд, че спряхме отборът на който симпатизираш за титлата, но какво се предполагаше ?
Да не се натягаме ли ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 05 май 2014 18:17

gugushito написа:нека оставим момчетата да се радват на струващите сигурно 1-1.5 млрд. евра няколко купи в последните 10 - на години.. да си мислиш ,че това те оставя в историята като велик тим.... жалка работа !!! айде със здраве,не обичам да стоя дълго в чужд форум ;) ИСТОРИЯ И ФЕНОВЕ НЕ СЕ КУПУВАТ,ТЕ СЕ ГРАДЯТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ...

http://www.youtube.com/watch?v=roxSGocqBFI това е безценно...

И сега какво? Фен си на Ливъра от 60 години може би?

При положение, че една камара фенове на Челси гледат футбол много преди теб е СМЕШНО и ЖАЛКО да твърдиш, че историята и "феновете" се градят десетилетия... дано си ме разбрал какво имам предвид!

ПП Всеки сам избира на кого да симпатизира и ти си точно никой да говориш против феновете и отбора! Айде сега си бий шута, че вие станахте по-мизерни и от манафите :!:

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 05 май 2014 18:20

Като вземете да говорите за тази история ми призлява.
ВСЕКИ ОТБОР ИМА ИСТОРИЯ!!! Набийте си го това в малоумните комплексирани мозъци.
Да, не на всеки отбор историята им е пълна с трофеи, но това не лишава клуба от такава. Не купите определят всичко. Историята включва великите мачове, провалите, триумфите и т.н.
Доколкото знам Челси си има от всичко. Изпадал е в долни девизии, връщал се е, радвал се е на невероятни вечери в Европа, както и на не чак толкова...
[offtopic]Изображение[/offtopic] Стамфорд Бридж през 1935 година. На трето място по посещаемост в Първата Дивизия на Англия!!! Нямали сме фенове преди Абрамович...

[offtopic][/offtopic]

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 май 2014 19:03

„Знам, че тук обикновено комуникирам с Вас, феновете на Челси, но синът ми също е един от тях и затова смятам, да се обърна персонално към него.

Благодаря ти сине, че си мое дете! Искам да ти благодаря, че си до мен във всяка секунда, във всеки мач. Искам да ти благодаря, че винаги стоиш зад мен и когато се обърна и те погледна това ми дава сила. Ти си до мен и се радваш при победите, и страдаш за загубите.

Благодаря и на сестра ти, и на майка ти. Радвам се, че когато се прибера у дома всички се събираме заедно, както правят истинските семейства, такова, каквото е цялата синя общност на Челси“, написа Жозе Моуриньо.

Егати.. знам, че повечето фенове на Челси са фенове и на Левски, та ви питам - не ви ли прилича това словоизлияние силно на обръщенията към феновете на Стойчо Младенов?! - особено тая част със семейството и синята общност.. :mrgreen: Кой от кого преписва не ми става ясно :lol:
Изображение

Изображение

Върни се в “Челси”