XXXVI кръг: ЦСКА - Литекс (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XXXVI кръг: ЦСКА - Литекс (плейофи) 2:0

Мнениеот Кировец » 05 май 2014 11:30

Udoji90 написа:
Love in blue написа:
onegavon написа:Щото пък Литекс бъкаха от идеи и плетяха страшни комбинации.Затворихме ги по крилата, Джордан го смачкаха в центъра и ако не бяха на Мболи лигавщините имаха точно един шанс да ни вкарат гол.Ние играем доста по-ефективно въпреки многото брак и ако Силва и Косоко бяха малко по-отборни играчи Литекс си отиваха с още два гола поне.

И ако Литекс не ви бяха полегнали , можеше и да нямаше даже и тия два!! А пък за това - "За проблемите, които изпитваше Райс Мболи на вратата, наставникът сподели: „Райс допуска такава грешка вече във втори такъв важен мач, и трябва да си вземе бързо бележка, защото е вратар от световна класа.“ , просто думи нямам!? М,Боли е човекът на когото абсолютно всички трябва да бъдат благодарни за това че са на това място и да му целуват ръцете, а вместо това този уж голям треньор и разбирач го изкарва грешник?? Впрочем , кога ще става смяната на Младенов с Ишич?? ;)

Не мисля, че Стойчо е изкарал Мболи грешник. След като с грешките си създава 2 голови ситуации за съперника, е съвсем нормално да получи забележка. Това не означава, че не са били оценени заслугите му да сме на тази позиция (въпреки че Черни всъщност пази в много повече мачове от Райс този сезон). Относно полягането на "Литекс", не е нужно да го повтаряте след всеки наш резултат срещу тях, който не ви харесва - вече разбрахме, че мачовете ни срещу тях са редовни само ако не сме успели да бием.

Ама защо е нужно да му се обясняваш на тоя? Младенов е старши треньор и има право да казва каквото си иска за футболистите си и да търси верния подход към тях - дали, чрез изказване в медии или в съблекалнята - това си е негово решение изцяло продиктувано от психологическото отношение към футболистите.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 май 2014 13:07

Квото и да говорите, пак няма да участвате в ЛЕ, успокойте се...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 май 2014 13:23

Ние сме си спокойни. Ти си гледай твоята работа, вместо да се занимаваш с нас. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 май 2014 13:31

Събраха ми се 12 почивни дни и почнах да мисля за околните :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 май 2014 14:25

Никога няма да се променят! Но болката тая година е много голяма, видях я вчера в очите на комшията левскар! Предишните седмици ме отбягваше нещо. :lol: :lol: Вика айде на бас, че до няколко месеца ще подпишем с Газпром. Пък я му викам, че Русия не е на това мнение, те дори не се информират достатъчно, ама спорят. :)

Бързо надигат глави, жалко, че няма повече дербита да ги сведат отново покорно! :lol: Нищо не става от левскарите, те са твърде нагли, за да ги боли дълго! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 май 2014 15:10

Ко да ме боли бе? 25 години синя хегемония, една година сте пред нас в класирането и станахте велики, а догодина не се знае дали ще ви има на картата, че като гледам и пари за косачка нямате..

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 май 2014 15:22

W84me написа:Ко да ме боли бе? 25 години синя хегемония, една година сте пред нас в класирането и станахте велики, а догодина не се знае дали ще ви има на картата, че като гледам и пари за косачка нямате..

Вие имате пари,съдии,лоби в БФС,школа,най-скъпо платените фенове,най-скъпо платените футболисти,спонсори,медийно обслужване,никой не ви иска наем за стадиона и въпреки всичко идва 100-йчо и ви слага там където винаги ви е слагал!Не става само с пари,трябва и акъл.Ама къде акъл у подуянец!!! :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 май 2014 15:37

Не знам дали те боли, или просто злобееш, но и в двата случая явно не ти е безразлично, щом проявяваш толкова голяма заинтересованост към нас и си толкова активен в нашия подфорум. Слабо ме вълнува хегемонията ви в последните 25 години (иначе вероятно и аз така всеотдайно щях да се*а в "синия" подфорум), мнение от типа "една година сте пред нас" подхожда повече на 5-годишен, а дали ще намерим пари за косачка и дали ще ни има на картата, е наша грижа, а не твоя. Ако имаш да казваш още нещо за мача, давай. Ако не, просто е редно да замлъкнеш и да спреш да провокираш - правиш го напразно, защото никой тук не е толкова глупав да си изпроси бан заради теб.
Последна промяна от Udoji90 на 05 май 2014 15:48, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 май 2014 15:39

Още по-хубаво, че не те боли, това показва колко милееш за отбора си. Вместо да се скриете до следващия шампионат, ми придавате още фасони тука. Всъщност на нас не ни пука дали ви боли, вече сме минавали през това.. пак бяхме преди вас. Ролите във филма се менят бързо знаеш как е, но болката си остава завинаги! :)

Дълго ще ви държи влага, но пак няма да си извлечете нужните поуки, то това ни и отличава - ние си ги взимаме, вие никога! :cry:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 06 май 2014 12:13

Добър мач без първите 30 минути. Литекс пропусна, а ние вкарахме и нещата се наредиха. Няма голяма значение дали ще сме втори или трети, защото на ЦСКА приляга винаги първото място. Всичко друго е провал. Това първенство обаче е по-различно, защото никой не ни слагаше в никакви сметки. Напротив даже специалистите вещаеха крах на отбора и идва ли не борба за отцеляване. Явно само името ЦСКА е достатъчно за челните места.

Върни се в “ЦСКА”