Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 12:34

sky1 написа:Понеже искаш отговори веднага ти давам.
Бутане на дадено нещо не е 1/4 от построяването на чисто ново такова. Колко по ясно трябва да ти се каже.А ти го заявяваш като доказан постолат, разбира се "болтнат" и с много препинателни знаци.
А това,че накарахте общината да ви даде 60 000 лв за нещо не осъществимо даже е хубаво да не го повдигаш на въпрос (работен проект).
Какво друго желаеш да ти кажа в цифри. Идеен проект-финансиран половината от Рефана ( без ирония казвам-да е жив и здрав човека за нещата които прави).
За бутане на трибуната ти самия не знаеш колко струва. А и цената зависи за какво се използва натрошения бетон. Ако сте го натрошили и са го положили в близко строящ се паркинг, смея да твърдя че ще струва минимална сума. Ще ти даде Марешки пари ;) .
Как беше: Болтваше как вие имате 3-д ,а ние за толкова време едно 3-д сме нямали. Нашето 3-д е на бул.Източен,а с вашето може да си го закачиш вкъщи.
ПС: Не мога да разбера човек, който през живота си не е сложил 2 тухли една върху друга, говори за строителство и точни суми. :lol:
ПС: Наистина това ми е за последно. Да не реве после женати по медиите, че понякога ядете повече, понякога по-малко. (както вече го е правила).

За последно ти е защото оттук-нататък трябва да си конкретен, а вие в този момент БЯГАТЕ!!! БЯГАТЕ, защото разговора оттук-нататък няма да е от полза на това, което ИСКАТЕ ДА ВНУШИТЕ, а именно - че има нещо "НЕРЕДНО" в неща, които НЕ САМО, че са си НАРЕД, ами са си точно НА МЯСТО!!! Ето, и сега - погледни си какво си написал - "Бутане на дадено нещо не е 1/4 от построяването на чисто ново такова."... Че аз къде съм твърдял, че е само ТО, ноти го ОТДЕЛЯШ от останалото, а другото да "не сме повдигали въпрос"!!! Абе вие за какви ни смятате бе? :)

"Болтвал" съм "някога" :)... Ами... колко пъти ти казах да постнеш линк към въпросната дискусия... Нека видим... 'що ми се струва, че онова, което тогава коментирахме (преди сигурно повече от 2 години) няма НИЩО ОБЩО с това, което е като изглед на 3Д-тата СЕГА... Иначе, къде е тогава ЕМБЛЕМАТИЧНАТА ЦЕНТРАЛНА ТРИБУНА, която бе заложена в онзи, който ние дискутирахме.... Тя и паметника пред нея, не бяха ли нещо, което да напомня, за мястото, откъде сте дошли в този квартал?!!

Така че... вместо ЗА ПОРЕДЕ ПЪТ ДА БЯГАШ... Поне веднъж си довърши нещата докрай!!!

izgrevist, пак ли ти!!! Теб те знам... :) ... ти (или "ника" ти :) ) идваш, когато е нужно РАЗМИВАНЕ на темата, което означава, че пак сте стигнали момента, в който нещата не се движат така както ви се иска... :) 'щом "никовете" с глупостите дойдоха, няма да е друго!!! :) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 05 май 2014 12:40

Последно ти беше ли на протеста на животновъдите.Не е срамно да си бил на магистралата и да си отстояваш правата.Аз не се заяждам -забавлявам се.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 12:45

izgrevist написа:Последно ти беше ли на протеста на животновъдите.Не е срамно да си бил на магистралата и да си отстояваш правата.Аз не се заяждам -забавлявам се.

Ами нали имате снимки дори от сателити :)... Всички ме познавате... някой от вас даже знаят какво ми дневното разписание... :) т.е. познавате ме по-добре от самия мен... :) Вижте по снимките, разгледайте ги добре... Допитайте се до службите, с които Бареков си набавя компроматите... :) И вижте... Там ли съм - не съм ли там?! :) :) :)
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 05 май 2014 12:46

plovdivram написа:Tова, което бе направено от феновете, Общината и Марешки (финансирането на самото бутане) е да спести на БЪДЕЩ ДОБРОНАМЕРЕН (забележи - ДОБРОНАМЕРЕН) ИНВЕСТИТОР в тази трибуна поне 1/4 от стойността на една бъдеща трибуна + възможността ВЕДНАГА да бъде започнато евентуалното й строителство!!!

plovdivram написа: Ето, и сега - погледни си какво си написал - "Бутане на дадено нещо не е 1/4 от построяването на чисто ново такова."... Че аз къде съм твърдял, че е само ТО, ноти го ОТДЕЛЯШ от останалото, а другото да "не сме повдигали въпрос"!!! Абе вие за какви ни смятате бе? :)

И аз да пиша глупости и аз няма да си спомням какво съм казал.
какъв диалог да водя с теб, ти не помниш какво говориш ,а диалог искал да води. Като построиш една къщичка за куче или птички тогава може да да говорим отново.
ПС: Аз да съм му намерил дискусията. Ти ако искаш мога да ти пратя и някой лев да не стоите гладни. :!:
Пак ти казвам ходи работи, а не семейството ти да реве по медийте, че ядете малко.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 12:52

sky1 написа:
plovdivram написа:Tова, което бе направено от феновете, Общината и Марешки (финансирането на самото бутане) е да спести на БЪДЕЩ ДОБРОНАМЕРЕН (забележи - ДОБРОНАМЕРЕН) ИНВЕСТИТОР в тази трибуна поне 1/4 от стойността на една бъдеща трибуна + възможността ВЕДНАГА да бъде започнато евентуалното й строителство!!!

plovdivram написа: Ето, и сега - погледни си какво си написал - "Бутане на дадено нещо не е 1/4 от построяването на чисто ново такова."... Че аз къде съм твърдял, че е само ТО, ноти го ОТДЕЛЯШ от останалото, а другото да "не сме повдигали въпрос"!!! Абе вие за какви ни смятате бе? :)

И аз да пиша глупости и аз няма да си спомням какво съм казал.
какъв диалог да водя с теб, ти не помниш какво говориш ,а диалог искал да води. Като построиш една къщичка за куче или птички тогава може да да говорим отново.
ПС: Аз да съм му намерил дискусията. Ти ако искаш мога да ти пратя и някой лев да не стоите гладни. :!:
Пак ти казвам ходи работи, а не семейството ти да реве по медийте, че ядете малко.

Ха-ха... Ти си уникално човече... :) :) :) С този последния си п.с. вече тотално ме убеди, че ти си от хората, които излизат от рамките на чистото ФЕНСТВО!!! Много жалко за теб самия... Такива като теб си струва човек да знае КОИ са точно, защото с нещата, които говорят, а и явно определено знаят, което означава, че са следели... предвид "материята", която дискутираме НЕ Е НОРМАЛНО да знаят и да се ИНТЕРЕСУВАТ!

С други думи казано - ПРЕКРАЧВАШ ГРАНИЦИ, които могат само да ме убедят, в това което ти постоянно се опитваш да ми внушиш, а именно, че "личността ми" не е твой интерес... Намесвайки и семейството ми вече... отиваш твърде ДАЛЕЧ!!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 05 май 2014 12:59

Владо аз ти давам съвети. :!:
Модератора искаше снимка с хората и ти не в клин ни в ръкав почна пак с твоите глупости. Ти искаш да си в център на внимание, да си навсякъде и после се сърдиш като се покажат нещата. Кажи един човек като излезне по медиите и каже, че понякога яде по-малко аз ли съм виновен, че този човек го е казал пред всички. Ако даден човек не иска да бъде център на внимание да не му се шуми около живота няма да излиза по медиите.
Аз това не мога да разбера, хем искаш да си известен (да говориш пред медиите), после защо се говорило.
ПС: да ти кажа имам много добра зрителна памет,а не просто че си следен. Помня снимката , която Мишко от БГ Плей публикува на панджаров от едно гостуване в Смолян и куп други неща. Но след като се обръщаш към мен с големи букви специалисте (иронично казано от теб), как очакваш да реагирам

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 13:06

sky1 написа:Владо аз ти давам съвети. :!:
Модератора искаше снимка с хората и ти не в клин ни в ръкав почна пак с твоите глупости. Ти искаш да си в център на внимание, да си навсякъде и после се сърдиш като се покажат нещата. Кажи един човек като излезне по медиите и каже, че понякога яде по-малко аз ли съм виновен, че този човек го е казал пред всички. Ако даден човек не иска да бъде център на внимание да не му се шуми около живота няма да излиза по медиите.
Аз това не мога да разбера, хем искаш да си известен (да говориш пред медиите), после защо се говорило.

Даваш ми "съвет"!!! :) :) :)
Как да го разбирам?!! Демонстрирате, че знаете кой съм (не съм го крил)... Знаете къде съм бил.... къде се храня (също не съм го крил) ... Ама да намесваш и СЕМЕЙСТВОТО ми е вече прекалено.... "Съвет" ми давал... КОЙ СИ ТИ ДА МИ ДАВАШ СЪВЕТ?!!! Жена ми дала интервю по някаква медия, преди ДВЕ години, а той ми говори за това СЕГА!!! При това "ИНТЕРПРЕТИРАЙКИ" си го както му е удобно!!! КОЙ СИ ТИ БЕ човек?!! 'що за човек си?!! 'що за ЦЕННОСТИ ИЗПОВЯДВАТЕ?!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 05 май 2014 13:13

Кое как да интерпретирам. То е написано и няма нужда да интерпретирам. След като един човек казва на вселуслушание нещо без значение кога, няма за какво да се сърдиш, че се споменава. Ако не искаше да се казва, нямаше да се появяваш по медиите.
Не ме разбирай по-грешно, ти ни натрапваш кой си. Няма начин някой да не разбере кой си. 2500 мнения само тук, телевизии, интервюта, книги. И после някой го следил. Няма нужда всичко е казано и написано от теб самия. Ще тръгна аз да те следя.
ПС: Загубих си половин ден. Ако има нещо смислено казвай, че наистина изчезвам.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 13:18

sky1 написа:Кое как да интерпретирам. То е написано и няма нужда да интерпретирам. След като един човек казва на вселуслушание нещо без значение кога, няма за какво да се сърдиш, че се споменава. Ако не искаше да се казва, нямаше да се появяваш по медиите.
Не ме разбирай по-грешно, ти ни натрапваш кой си. Няма начин някой да не разбере кой си. 2500 мнения само тук, телевизии, интервюта, книги. И после някой го следил. Няма нужда всичко е казано и написано от теб самия. Ще тръгна аз да те следя.

Какво е написано бе Скай1?! Кое е написано?! Кое са "глупости"?! Кое "натрапвам"... ТИ си ТУК (един вид в "моя" дом), а НЕ АЗ във ВАШИЯ!!!
Това вашето може да бъде определено като меко казано НЕДОСТОЙНО и НАГЛО поведение!!! НАГЪЛ, НАГЪЛ, НАГЪЛ, ПО-НАГЪЛ!!! Кое съм написал бе Скай1?! Че жена ми е давала някъде интервю ли?!! НАГЛЕЦ!!!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 05 май 2014 13:24

По-полека с определенията. :!:
Ако не си разбрал пак ти казвам- ако даден човек казва дадени неща на всеослушание, след това не се сърди че тези неща се знаят. Колко по ясно да го кажа. Наистина спирам. Няма как да водя диалог с човек , който ме нарича наглец и "специалист" (иронично казано). А преди това ме обвиняваше как съм пишел от 5 ника.
Със здраве.

Върни се в “Локо Пловдив”