sky1 написа:Понеже искаш отговори веднага ти давам.
Бутане на дадено нещо не е 1/4 от построяването на чисто ново такова. Колко по ясно трябва да ти се каже.А ти го заявяваш като доказан постолат, разбира се "болтнат" и с много препинателни знаци.
А това,че накарахте общината да ви даде 60 000 лв за нещо не осъществимо даже е хубаво да не го повдигаш на въпрос (работен проект).
Какво друго желаеш да ти кажа в цифри. Идеен проект-финансиран половината от Рефана ( без ирония казвам-да е жив и здрав човека за нещата които прави).
За бутане на трибуната ти самия не знаеш колко струва. А и цената зависи за какво се използва натрошения бетон. Ако сте го натрошили и са го положили в близко строящ се паркинг, смея да твърдя че ще струва минимална сума. Ще ти даде Марешки пари.
Как беше: Болтваше как вие имате 3-д ,а ние за толкова време едно 3-д сме нямали. Нашето 3-д е на бул.Източен,а с вашето може да си го закачиш вкъщи.
ПС: Не мога да разбера човек, който през живота си не е сложил 2 тухли една върху друга, говори за строителство и точни суми.
ПС: Наистина това ми е за последно. Да не реве после женати по медиите, че понякога ядете повече, понякога по-малко. (както вече го е правила).
За последно ти е защото оттук-нататък трябва да си конкретен, а вие в този момент БЯГАТЕ!!! БЯГАТЕ, защото разговора оттук-нататък няма да е от полза на това, което ИСКАТЕ ДА ВНУШИТЕ, а именно - че има нещо "НЕРЕДНО" в неща, които НЕ САМО, че са си НАРЕД, ами са си точно НА МЯСТО!!! Ето, и сега - погледни си какво си написал - "Бутане на дадено нещо не е 1/4 от построяването на чисто ново такова."... Че аз къде съм твърдял, че е само ТО, ноти го ОТДЕЛЯШ от останалото, а другото да "не сме повдигали въпрос"!!! Абе вие за какви ни смятате бе?

"Болтвал" съм "някога"

Така че... вместо ЗА ПОРЕДЕ ПЪТ ДА БЯГАШ... Поне веднъж си довърши нещата докрай!!!
izgrevist, пак ли ти!!! Теб те знам...