Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: Коко Динев на среща с фенове на Локомотив

Мнениеот smurfcho » 05 май 2014 11:38

razer написа:
plovdivram написа:
razer написа:На мен отговори на въпросите не ми трябват трябват Ви на Вас!!!Ако ги имате Ок значи всичко е наред,но се съмнявам това да е така.За срещата нищо не каза...що така??....а да верно "не си знаел"!!Това за историята даже няма да си правя труда да го коментирам,че бая "есета" си написал по темата с "радио" не ми се занимава да споря пък и темата тук е друга!

Като не ти трябват "отговори на въпросите", защо ги водиш в посока, която НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА?
"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!!

Ако времето което прекарваш в този форум се опиташ да го превърнеш в нещо по ползотворно за Локо може скоро да започнеш да виждаш и по далеч от носа си!

Бахти наглите коп*лета, този съвет го дават в нашия си форум, в които имат повече мнения в темата от нас...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 05 май 2014 11:40

Аз ли се плюнчих по форумите и показвах инвестиционните намерения на Марешки. Аз ли бях седнал на подиума при представянето на проекта. Бутнахте трибуната и се оправдахте, че така или иначе била за бутане и как новия месия щял да има един проблем по-малко.
Ако аз застана пред група хора зад даден проект в дадена зала и той не се случи поне ще имам доблестта да се извиня.След като си от страната на презентаторите, то най-малкото заставаш зад дадения проект и неговото изпълнение.
А затова кой кога се сетил, със същата сила сега ли се сетихте че Коко урежда мачове след като го прави още от Вихрен. С фен артикулите и заведението хранеше потниците,а те тръгнаха срещу него и Коко и спря хранилката.
Потниците имали договор за фен артикули - Виц на годината. И ако не е тайна, каква е печалбата на Кокича от договора.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 11:51

sky1 написа:Аз ли се плюнчих по форумите и показвах инвестиционните намерения на Марешки. Аз ли бях седнал на подиума при представянето на проекта. Бутнахте трибуната и се оправдахте, че така или иначе била за бутане и как новия месия щял да има един проблем по-малко.
Ако аз застана пред група хора зад даден проект в дадена зала и той не се случи поне ще имам доблестта да се извиня.След като си от страната на презентаторите, то най-малкото заставаш зад дадения проект и неговото изпълнение.
А затова кой кога се сетил, със същата сила сега ли се сетихте че Коко урежда мачове след като го прави още от Вихрен. С тези неща хранеше потниците,а те тръгнаха срещу него и Коко и спря хранилката.
Потниците имали договор за фен артикули - Виц на годината. И ако не е тайна, каква е печалбата на Кокича от договора.

Ха-ха Скай... Пак ще се повторя, потретя или ... :) Вие говорите или по-скоро се ОПИТВАТЕ да представяте нещата от "ъгъл", които ви е удобен... а уж са неща, които не трябва да ви интересуват... Че ти дори знаеш, че съм седял на подиума при представянето на проекта... :) поне да беше уточнил - на "трибуната" или просто "на подиума"... ама къде на "подиума"?!! :)

Абе, Скай... и не беше ли онзи. 'дето разправяше, че нямаш време да се занимаваш с такива неща и мен най-вече?! :) ...

Иначе... и сега да ме питаш... и сега не съм си променил позицията... Това, което бе направено от феновете, Общината и Марешки (финансирането на самото бутане) е да спести на БЪДЕЩ ДОБРОНАМЕРЕН (забележи - ДОБРОНАМЕРЕН) ИНВЕСТИТОР в тази трибуна поне 1/4 от стойността на една бъдеща трибуна + възможността ВЕДНАГА да бъде започнато евентуалното й строителство!!!
Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 05 май 2014 11:56

smurfcho написа:
razer написа:
plovdivram написа:
razer написа:На мен отговори на въпросите не ми трябват трябват Ви на Вас!!!Ако ги имате Ок значи всичко е наред,но се съмнявам това да е така.За срещата нищо не каза...що така??....а да верно "не си знаел"!!Това за историята даже няма да си правя труда да го коментирам,че бая "есета" си написал по темата с "радио" не ми се занимава да споря пък и темата тук е друга!

Като не ти трябват "отговори на въпросите", защо ги водиш в посока, която НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА?
"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!!

Ако времето което прекарваш в този форум се опиташ да го превърнеш в нещо по ползотворно за Локо може скоро да започнеш да виждаш и по далеч от носа си!

Бахти наглите коп*лета, този съвет го дават в нашия си форум, в които имат повече мнения в темата от нас...

Ми вие сте 5 човека. Кви мнения искаш?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 11:58

Plovdiv 100 написа:
smurfcho написа:
razer написа:
plovdivram написа:

"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!!

Вие да не сте повече?!! :)
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 05 май 2014 12:00

Владо, не се занимавам с теб. Просто ти се натрапваш навсякъде. Презентацията е гледах не заради теб (опазил ме Господ),а заради самата идея, за самото строителство. Беше ми интересно. Е заедно с презентацията се появи и ти. Нали знаеш, че дори и в меда има капка катран. От там знам,че се плюнчи доста.
Аз пиша по веднъж на седмица, защото нямам време и работя здраво.
Бутането било 1/ 4 от стойността на обекта- дано никога ти не оценяваш строителство, че ще вкараш инвеститора в беля. И аз като теб ще потретя- познанията ти в тази сфера са равни на 0 (нула). Но въпреки всичко с тези раздути писаници, тези "болт" на текстовете, тези иконки го докарваш на знаещ. Голяма карикатура си.
Това ми е последния пост. Просто с глупави хора, смятащи се за фактори без грам познания не ми се спори.

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 05 май 2014 12:06

plovdivram написа:
Plovdiv 100 написа:
smurfcho написа:
razer написа:
plovdivram написа:

"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"!!!

Вие да не сте повече?!! :)

Това е, защото бойкотират форума на гонг, иначе 50 000 ще са... Мога да ви призная едно в нашия форум ни карате да се чувстваме малцинство(постигнахте целта си), след като имате 5 човека и още 30-40 техни клонинга(естествено пишещи от едно IP, eдни и същи неща, конструирани по един и същи начин)...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 май 2014 12:09

sky1 написа:Владо, не се занимавам с теб. Просто ти се натрапваш навсякъде. Презентацията е гледах не заради теб (опазил ме Господ),а заради самата идея, за самото строителство. Беше ми интересно. Е заедно с презентацията се появи и ти. Нали знаеш, че дори и в меда има капка катран. От там знам,че се плюнчи доста.
Аз пиша по веднъж на седмица, защото нямам време и работя здраво.
Бутането било 1/ 4 от стойността на обекта- дано никога ти не оценяваш строителство, че ще вкараш инвеститора в беля. И аз като теб ще потретя- познанията ти в тази сфера са равни на 0 (нула). Но въпреки всичко с тези раздути писаници, тези "болт" на текстовете, тези иконки го докарваш на знаещ. Голяма карикатура си.
Това ми е последния пост. Просто с глупави хора, смятащи се за фактори без грам познания не ми се спори.

Гледал ги и аз съм се бил появил?! :)
И къде се появих бе Скай?! Кажи де... кажи на хората да не остават с погрешни впечатления... или на теб това ти е ЦЕЛТА?! :) :) :)

Колкото до другото... Като си толкова навътре в нещата и толкова НАГЛО го натякваш всеки път би ли ни казал...

Колко струваше ИДЕЙНИЯ ПРОЕКТ?
Колко струваше РАБОТНИЯ ПРОЕКТ (реалната цена и тази, която бе платена Общината с ДДС)?
Колко струва СЪБАРЯНЕТО НА СТАРАТА ТРИБУНА?

След това ще чакам да кажеш нещо и за едно евентуално построяване на самата "БЕСИКА"... нали си гледал и последвалата пресконференция дадена от Балджиев... следователно трябва да си бил свидетел и на РАЗЛИЧНИТЕ ВАРИАНТИ, които бяха представени на база ОСРЕДНЕНА пазарна оценка за труд и материали....

Айде СПЕЦИАЛИСТЕ!!! Слушаме те!
Да не се окаже обаче, че "ПАК" нямаш време... А таково имаш само за НАГЛИ забележки и "лепене етикети"?!
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 05 май 2014 12:22

Понеже искаш отговори веднага ти давам.
Бутане на дадено нещо не е 1/4 от построяването на чисто ново такова. Колко по ясно трябва да ти се каже.А ти го заявяваш като доказан постолат, разбира се "болтнат" и с много препинателни знаци.
А това,че накарахте общината да ви даде 60 000 лв за нещо не осъществимо даже е хубаво да не го повдигаш на въпрос (работен проект).
Какво друго желаеш да ти кажа в цифри. Идеен проект-финансиран половината от Рефана ( без ирония казвам-да е жив и здрав човека за нещата които прави).
За бутане на трибуната ти самия не знаеш колко струва. А и цената зависи за какво се използва натрошения бетон. Ако сте го натрошили и са го положили в близко строящ се паркинг, смея да твърдя че ще струва минимална сума. Ще ти даде Марешки пари ;) .
Как беше: Болтваше как вие имате 3-д ,а ние за толкова време едно 3-д сме нямали. Нашето 3-д е на бул.Източен,а с вашето може да си го закачиш вкъщи.
ПС: Не мога да разбера човек, който през живота си не е сложил 2 тухли една върху друга, говори за строителство и точни суми. :lol:
ПС: Наистина това ми е за последно. Ходи бачкай и не се занимавай с форуми.Да не реве после женати по медиите, че понякога ядете повече, понякога по-малко. (както вече го е правила).

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 05 май 2014 12:25

Пловдиврам - ти освен пишман историк забелязвам си и пишман строителен инженер.И само да попитам - ти си натурален животновъд (гледайки ника ти) и вероятно с пълно право и без да се криеш си ходил на протестите на магистралата.

Върни се в “Локо Пловдив”