sky1 написа:Владо, не се занимавам с теб. Просто ти се натрапваш навсякъде. Презентацията е гледах не заради теб (опазил ме Господ),а заради самата идея, за самото строителство. Беше ми интересно. Е заедно с презентацията се появи и ти. Нали знаеш, че дори и в меда има капка катран. От там знам,че се плюнчи доста.
Аз пиша по веднъж на седмица, защото нямам време и работя здраво.
Бутането било 1/ 4 от стойността на обекта- дано никога ти не оценяваш строителство, че ще вкараш инвеститора в беля. И аз като теб ще потретя- познанията ти в тази сфера са равни на 0 (нула). Но въпреки всичко с тези раздути писаници, тези "болт" на текстовете, тези иконки го докарваш на знаещ. Голяма карикатура си.
Това ми е последния пост. Просто с глупави хора, смятащи се за фактори без грам познания не ми се спори.
Гледал ги и аз съм се бил появил?!

И къде се появих бе Скай?! Кажи де... кажи на хората да не остават с погрешни впечатления... или на теб това ти е ЦЕЛТА?!
Колкото до другото... Като си толкова навътре в нещата и толкова НАГЛО го натякваш всеки път би ли ни казал...
Колко струваше ИДЕЙНИЯ ПРОЕКТ?
Колко струваше РАБОТНИЯ ПРОЕКТ (реалната цена и тази, която бе платена Общината с ДДС)?
Колко струва СЪБАРЯНЕТО НА СТАРАТА ТРИБУНА?
След това ще чакам да кажеш нещо и за едно евентуално построяване на самата "БЕСИКА"... нали си гледал и последвалата пресконференция дадена от Балджиев... следователно трябва да си бил свидетел и на РАЗЛИЧНИТЕ ВАРИАНТИ, които бяха представени на база ОСРЕДНЕНА пазарна оценка за труд и материали....
Айде СПЕЦИАЛИСТЕ!!! Слушаме те!
Да не се окаже обаче, че "ПАК" нямаш време... А таково имаш само за НАГЛИ забележки и "лепене етикети"?!