Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Devian » 04 май 2014 19:05

Разликата е в това,че в Германия хората 5 дена работят и два дена почиват като общо взето нямат голям избор на развлечения като до преди 10-на години избора беше още по-малък при положение,че магазините не работеха в събота и неделя.Факт е,че когато и в България се работеше 5 дни и се почиваше 2,стадионите бяха пълни,откакто започна да се ходи на работа с цел почивка и се увеличиха развлеченията намаля и интереса към родния футбол :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 04 май 2014 19:10

Devian написа:Разликата е в това,че в Германия хората 5 дена работят и два дена почиват като общо взето нямат голям избор на развлечения като до преди 10-на години избора беше още по-малък при положение,че магазините не работеха в събота и неделя.Факт е,че когато и в България се работеше 5 дни и се почиваше 2,стадионите бяха пълни,откакто започна да се ходи на работа с цел почивка и се увеличиха развлеченията намаля и интереса към родния футбол :lol:

и това е вярно
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 май 2014 19:12

Bartolomej написа:Еми на бялото пак викате черно
ДА Марек ,Спартак Вн, Тракия и т.н
Обачезащо си мислите ,че само нашите побеждаваха
В Румъния , Югославия , Гърция , Полш си мислите ,че тез грандове не са губили мачове ли , че само нашите били играли футбол .
Пак казвампреди 30 г нямаше инфо за мачовете извън България , ние не знаехме нищо и всичко Българско и родно ни се струваше извънземно
Да биехем отборите от чужбинаи от време на време ги отстранявахме ,защото и те не са имали инфо какъв е футбола в България
Парите промениха всичко , а ние си останахме там където бяхме . Футболът ни не е станал по-слаб , а просто имаме вече с какво да се сръвняваме

Нищо по-различно не казваш от това, което аз казвам, а именно, че в Германия ония се изхвърлиха, като от катапулт. Това е.
Хич не ме е@е другото. НЕ СРАВНЯВАМ НЕСРАВНИМОТО. Само споделих впечатление, а ние сме там, където бяхме и преди 30 години.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 04 май 2014 20:03

В Румъния , Югославия , Гърция , Полш си мислите ,че тез грандове не са губили мачове ли , че само нашите били играли футбол .
Пак казвампреди 30 г нямаше инфо за мачовете извън България , ние не знаехме нищо и всичко Българско и родно ни се струваше извънземно
Да биехем отборите от чужбинаи от време на време ги отстранявахме ,защото и те не са имали инфо какъв е футбола в България
Парите промениха всичко , а ние си останахме там където бяхме . Футболът ни не е станал по-слаб , а просто имаме вече с какво да се сръвняваме

Което си е вярно - вярно си е ... Даваха само финалите за КЕШ , КНК и УЕФА . А от Ф1 - само състезанието в Унгария .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 май 2014 00:46

Е,па хубавото е,че се запознахме.
И ако не на Черноморец ще се виждаме на мачове на Мастер или ...... Нефтохимик. ;)
Нъл ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Мнениеот тинтири-минтири » 05 май 2014 01:02

ntodorov написа:

Нищо по-различно не казваш от това, което аз казвам, а именно, че в Германия ония се изхвърлиха, като от катапулт. Това е.
Хич не ме е@е другото. НЕ СРАВНЯВАМ НЕСРАВНИМОТО. Само споделих впечатление, а ние сме там, където бяхме и преди 30 години.

Нищо не се е променило от статутквото във футбола в сравнение с преди 30 години.
И тогава изоставахме и игрово и по отношение на базите в сравнение със същите лидери и на същото отстояние от тях, ако може да има някакво количествено измерение на тези параметри.
Разликата е че социалистическият модел не беше обвързан с меркантилната част на тогавашната организация на футбола и някак си го приемахме "недоимъка" си по леко.
Наистина имахме проблясъци тогава, но тази година Лудогорец също стигна донякъде!
Разликата не е особено висока. Просто историята, когато търси успехите се превруща в демагогия и иигнурира паденията, които са били неизменно спътници на успехите, а като цяло са и преобладавали във футболната ни действителност.
Считам, че внезапното ви отвръщение от нивото на нашия футбол е провукирано от личното ви неразположение като фенове на напълно несъстоятелният Черноморец и е добре за профилактика на душевната ви цялост, да свикнете да приемате успехите на другите Български отбори, като Български успехи, а не да роптаете, че видите ли нещо не било както трябва, и точнио вие сте барометъра как се прави!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 май 2014 01:10

А ве ай стига ни занимава с тва недоразумение....!!!
Имате си форум.
Там си пишете мантрите Домусчиеви подлоги.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 05 май 2014 02:24

тинтири-минтири написа:
ntodorov написа:

Нищо не се е променило от статутквото във футбола в сравнение с преди 30 години.
И тогава изоставахме и игрово и по отношение на базите в сравнение със същите лидери и на същото отстояние от тях, ако може да има някакво количествено измерение на тези параметри.
Разликата е че социалистическият модел не беше обвързан с меркантилната част на тогавашната организация на футбола и някак си го приемахме "недоимъка" си по леко.
Наистина имахме проблясъци тогава, но тази година Лудогорец също стигна донякъде!
Разликата не е особено висока. Просто историята, когато търси успехите се превруща в демагогия и иигнурира паденията, които са били неизменно спътници на успехите, а като цяло са и преобладавали във футболната ни действителност.
Считам, че внезапното ви отвръщение от нивото на нашия футбол е провукирано от личното ви неразположение като фенове на напълно несъстоятелният Черноморец и е добре за профилактика на душевната ви цялост, да свикнете да приемате успехите на другите Български отбори, като Български успехи, а не да роптаете, че видите ли нещо не било както трябва, и точнио вие сте барометъра как се прави!

Къде си тръгнал въобще да намесваш Смехотворец при положение,че става въпрос за време когато сме остранявали актуалните шампиони и футболни страшилища на Европа,докато вашия медийно надут балон би с късмет и заради индивидуални грешки отбори като Черноморец Одеса и Лацио,а беше отвян на ходом от отбори от средна европейска класа като Валенсия и Базел.Когато започнете да биете отбори от първата десятка на континента тогава ни разправяйте,че сте стигнали до някъде,защото в момента не сте нищо повече от средна балканска класа :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Мнениеот тинтири-минтири » 05 май 2014 02:40

Devian написа:
тинтири-минтири написа:
ntodorov написа:

Къде си тръгнал въобще да намесваш Смехотворец при положение,че става въпрос за време когато сме остранявали актуалните шампиони и футболни страшилища на Европа,докато вашия медийно надут балон би с късмет и заради индивидуални грешки отбори като Черноморец Одеса и Лацио,а беше отвян на ходом от отбори от средна европейска класа като Валенсия и Базел.Когато започнете да биете отбори от първата десятка на континента тогава ни разправяйте,че сте стигнали до някъде,защото в момента не сте нищо повече от средна балканска класа :lol:

Ако Лудогорец е средна балканска класа, "Devian" е висша форма на вселенска злоба.
Аз (не знам какво СТЕ вие) говоря от първо лице единствено число, което е и нормалното поведение за човек бил свидетел на събитията от този период.
Ти ли, Вие ли СТЕ (които сте отстранявали актуални европейски шампиони :) ) е време да се отървеш от този комплекс, който те кара да се изживяваш, като елемент от нещо значимо, дори и като зрител заради факта, че нямахТЕ цветен телевизор - Уви!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 май 2014 10:12

Ако Лудогорец е средна балканска класа, "Devian" е висша форма на вселенска злоба.
Аз (не знам какво СТЕ вие) говоря от първо лице единствено число, което е и нормалното поведение за човек бил свидетел на събитията от този период.
Ти ли, Вие ли СТЕ (които сте отстранявали актуални европейски шампиони :) ) е време да се отървеш от този комплекс, който те кара да се изживяваш, като елемент от нещо значимо, дори и като зрител заради факта, че нямахТЕ цветен телевизор - Уви!

Волф. Странен си ми. Много. Кои сме ние, кои сте "вие".
Ти днес си от Лудогорец, утре ще си от следващия...
Най-вероятно си изпитвал "интерес" и към още една дузина отбори за последните 10-15 години.
Няма лошо, изборът си е твой и аз нямам право да ти бъда "пътеводител", но тогава, когато не си преживявал
падения и унижения с твоя и ЕДИНСТВЕН любим отбор - няма как да съдиш нас...Ти си полигамен фен. Явно такава ти е природата,
но разбери и останалата част от нас ( феновете ), които си обичат отбора и, за които временните състояния ( пари, тренЕри, президенти) са
нещо незначително. Та аз си обичам Черноморец от, когато се помня. За кЪв Лудогорец ми пишеш, какви успехи ми теглиш на тезгяха.
По-горе писа за ония години и при все, че има вариант и да си ги приживял не вярвам да сравняваш тазгодишната делиорманска разходка из
Европа с постиженията ( колкото и условно да звучи)на соц. отборите ни. Ти въобще четеш ли се...Та, като едно малко и незначително примерче бих дал представянето един клуб,като ЦСКА ( без нито един чужденец в състава си), когато стигна до полуфинал за КННК през далечната, но ясно помнена от мен 1989 година. Да те връщам ли назад, когато Левски детронираше две последователни години Щутгарт, ами гаргарата, която дори Ботев Пд, Марек и ЦСКА си правеха с Байерн Мх, Когато Лудогорец елиминира Ливърпул, Нотингам, Реал Сосиедат, Монако, като Шампиони на страните си - тогава сравнявай лъскавата хартийка делиорманска със сега и с преди...Превъзбудил си се на тема Лудогорец ми се чини и угодно си замъглил зрение и съзнание.
Бъди си фен, на който отбор искаш. Такъв ти е избора. Но там, където ние любим - не пипай. Нивга не можеш да ни разбереш. Природата ти е различна от нашата - създаден си да се влюбваш там, където лъха на безпрепятственост, където има помпозност, изнасилено дръзновение и безоблачно бъдеще. При първия по-остър камък - ще извърнеш глава в търсене на нов "гъдел". Ние тук пишещите - нямаме нищо общо с подобна избирателност. Ако ли беше така - още след ерата Балъков трябваше да си "запалим" моторите. Изборът ни не се изказва със слова. Той е някъде в нас - я в душата, я в сърцето. Твоят е в очите. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”