Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот Tobacco » 04 май 2014 23:49

на мен ми е много интересно що точно човек като Гигси,който знае философията на клуба, дава толкова малко време на Аднан за сметка на свършилия с футбола Йънг(примерно)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 май 2014 23:50

Забелязахте ли,колко е надградил Аднан Янузай като мускулна маса? А забелазахте ли също така,че има и известен прогрес в дефанзивен план,което мен лично много ме зарадва.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 май 2014 23:51

Tobacco написа:на мен ми е много интересно що точно човек като Гигси,който знае философията на клуба, дава толкова малко време на Аднан за сметка на свършилия с футбола Йънг(примерно)

Също пусна и титуляр Клевърли срещу Норич. Така, ако се продължава не искам Гигсо да е мениджър. Това си е гавра такива футболисти да играят в Юнайтед и то при 3-ти мениджър :shock:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 май 2014 23:52

MuFc1878 написа:
vasilnv написа:Ако имахте шанс да избирате, кой бихте предпочели - Баркли или Кроос? :?

Ситуацита го изисква да вземем опит - Тони Кроос.
Традицията повелява - Рос Баркли :)

Според мен Баркли е по-бърз и с по-добра техника. Няма да забравя как на няколко пъти размина играчите на Сити като пътни знаци. От друга страна Кроос сякаш е с по-добър удар и най-важното - има опит в голям отбор и в големи мачове. Би било доста интересно за мен, ако Баркли се изпробва на крилото. :) :?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 май 2014 23:53

vasilnv написа:Според мен Баркли е по-бърз и с по-добра техника. Няма да забравя как на няколко пъти размина играчите на Сити като пътни знаци. От друга страна Кроос сякаш е с по-добър удар и най-важното - има опит в голям отбор и в големи мачове. Би било доста интересно за мен, ако Баркли се изпробва на крилото. :) :?

Предложих и двамата да заемат пост в така важната и проблематична зона за Юнайтед :)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 04 май 2014 23:54

Кроос е класИ над Баркли ;)
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 май 2014 23:55

smoothc написа:Забелязахте ли,колко е надградил Аднан Янузай като мускулна маса? А забелазахте ли също така,че има и известен прогрес в дефанзивен план,което мен лично много ме зарадва.

Доста е поработил във фитнеса, спор няма. Дано новият мениджър го има в сметките си :)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 май 2014 23:56

MuFc1878 написа:
vasilnv написа:Според мен Баркли е по-бърз и с по-добра техника. Няма да забравя как на няколко пъти размина играчите на Сити като пътни знаци. От друга страна Кроос сякаш е с по-добър удар и най-важното - има опит в голям отбор и в големи мачове. Би било доста интересно за мен, ако Баркли се изпробва на крилото. :) :?

Предложих и двамата да заемат пост в така важната и проблематична зона за Юнайтед :)

Е то много става :lol:
Мен ако питате, най-добре ще е да вземем Баркли, Кроос, Мюлер, Азар, Кавани, Шоу, Коентрао, Фабрегас, Ройс, Хумелс, Гарай. Ама няма как да стане. Очаквам 3 трансфера това лято 8-)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 04 май 2014 23:59

smoothc написа:Забелязахте ли,колко е надградил Аднан Янузай като мускулна маса? А забелазахте ли също така,че има и известен прогрес в дефанзивен план,което мен лично много ме зарадва.

И на мен ми направи впечатление, че участва в дефанзивен план последните няколко мача, в които се появи в игра. От 19-годишен започва да се изгражда като завършено крило. 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 май 2014 00:00

vasilnv написа:Ако имахте шанс да избирате, кой бихте предпочели - Баркли или Кроос? :?

Интересен въпрос,който може да се разгледа от няколко изходни точки,но при всички положения тук всичко пряко ще зависи от стратегиите на мениджъра и от това какво точно той ще изисква.
Аз лично ще избера Баркли,просто защото откакто Роналдо напусна,в отбора просто липсва онази експанзивна фигура,футболист който да притежава едновременно скорост,мощ,техника и хубав завършващ удар.В негово лице аз виждам точно такъв тип футболист,докато Тони Кроос повече ми напомня на Хуан Мата,който вече е в Манчестър Юнайтед и затова избирам Рос Баркли :)

Върни се в “Манчестър Ю”