Реал Мадрид - Валенсия - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Валенсия |04/05/14| ~22:00ч.~
Иначе с ръка на сърцето казвам Владо Гаджев е с класа над Илара.
LEVSKI_FOREVER
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Изключително смешен подход към този мач. Нямам думи. Бесен съм!
П.С. Този Илара не знам какво прави в отбор като Реал Мадрид
П.С. Този Илара не знам какво прави в отбор като Реал Мадрид

айде да сме живи и здрави-титлата замина.
Вместо в този мач да са надъхани като зверове-те играят ганкиното.
Аз вече загубих надежда за титлата,ако второто полувреме не стане чудо.
Вместо в този мач да са надъхани като зверове-те играят ганкиното.
Аз вече загубих надежда за титлата,ако второто полувреме не стане чудо.
LEVSKI_FOREVER
- shotgun blues
- Контакти:
Потресаващо представяне,отбора е на финал в Шампионската Лига и се върна в битката за титлата,очакваше се щастлив и мотивиран отбор,но нещо не е наред.Отбора ми изглежда в траур,да не е станало нещо ?...................Отбора не иска да играе ........и си върви към заслужена загуба пълен потрес.
Ияраменди е пари хвърлени на вятъра ,някой ако има идея каква му е силната позиция на този и защо е въобще в Реал Мадрид ....Този ако започне финала .....
Бейл с най-слабият си мач.Марсело продължава слабата си форма от мачовете с Барселона и Севиля ,а Иско си играе по начина по който да не стъпи отново на терена при наличието на Ди Мария и Модрич..
Шокиран съм от отбора
...
Виждам че всички сме на едно мнение за Ияраменди,този няма място в Реал Мадрид,какво говорим за финал в ШЛ .Касемиро да влиза,а на лято Ияраменди да се маха ,потресващ халф
Ияраменди е пари хвърлени на вятъра ,някой ако има идея каква му е силната позиция на този и защо е въобще в Реал Мадрид ....Този ако започне финала .....
Бейл с най-слабият си мач.Марсело продължава слабата си форма от мачовете с Барселона и Севиля ,а Иско си играе по начина по който да не стъпи отново на терена при наличието на Ди Мария и Модрич..
Шокиран съм от отбора

...
Виждам че всички сме на едно мнение за Ияраменди,този няма място в Реал Мадрид,какво говорим за финал в ШЛ .Касемиро да влиза,а на лято Ияраменди да се маха ,потресващ халф
Последна промяна от shotgun blues на 04 май 2014 22:53, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ZinedineZidane
- Контакти:
След загубата на Атлетико очаквах повече хъс. Голямо подценяване на мача. Можеше и да е 0-2. Ди Мария и Модрич липсват много в средата.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Щастлив ден за букмейкърите.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
paceto написа:Blue Mind написа:Какво мислите Барселона в последния кръг дали ще правят пречки на Атлетико?Хипотетично,ако се стигне дотам.
Ще им легнат то е ясно, макар че колкото и да са слаби в момента могат да им измъкнат поне равен у дома, което ще ни е достатъчно.
Обаче ние ако загубим точки ги връщаме в борбата за титлата и задължително трябва да ги бият![]()
Атлетико през този сезон само един път победи Барселона и то в мача реванш в ШЛ в Мадрид.
Всичко друго е равни мачове включително мачовете за супер купата от август месец, която Барселона взеха заради гола си на чужд терен.
Мисълта ми е, че ако Барселона искат да играят могат да им вземат поне точка, но се съмнявам и ще си легнат като първите пичове.
Обаче ако играят и станем ние шампиони ще ги призная определено като отбор играещ феърплей.
То май няма да се стигне до там де...

- shotgun blues
- Контакти:
На полувремето Ди Мария за Ияраменди,последния да забрави за участие във финала за ШЛ.Касемиро или направо Иско да играят тогава ,този по -далеко от терена.

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Makaveli83
- Контакти:
Излизаме и бием второто! А Илара...... Нямам думи!
- shotgun blues
- Контакти:
Ди Мария влиза на мястото на Ираменди,баска го пишете аут от финала,а и се надявам от отбора .......каква загуба на пари,никакви качества няма това момче