XXXVI кръг: ЦСКА - Литекс (плейофи) 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Re: XXXVI кръг: ЦСКА - Литекс (плейофи)

Мнениеот mad butcher » 04 май 2014 21:14

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Beck's написа:Стига ревали кой как е играе, ходете да живеете с Вишата лига и ще сте ОК ! Аман от искания за качество и фамозни изпълнения!!!!

Ето ти Косоко с хубав гол....

Ама ти няма да ми казваш какво да правя и искам бе,момче!Ще рева колкото си искам!Този ЦСКА не ми харесва,не ми харесва цял мач да гледам грешни подавания и да гледам как на Армията играем дефанзивно цял мач.Не съм споменавал никъде за фамозност или някакви невероятни изпълнения казвам ти,че много хора не ходят на мач заради начина на игра,който е отвратителен.

Стига бре оли спри се, какво искаш?
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 04 май 2014 21:16

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Beck's написа:Стига ревали кой как е играе, ходете да живеете с Вишата лига и ще сте ОК ! Аман от искания за качество и фамозни изпълнения!!!!

Ето ти Косоко с хубав гол....

Ама ти няма да ми казваш какво да правя и искам бе,момче!Ще рева колкото си искам!Този ЦСКА не ми харесва,не ми харесва цял мач да гледам грешни подавания и да гледам как на Армията играем дефанзивно цял мач.Не съм споменавал никъде за фамозност или някакви невероятни изпълнения казвам ти,че много хора не ходят на мач заради начина на игра,който е отвратителен.

МОМЧЕ, на прага на фалита се изстреляхме до претенденти за титлата, когато ходех пред сградата на Титан не съм вярвал, че 1 година по късно ще имаме шанс за 1-2-ро място, а на Стойчо това му е стила от както си го знаем !!! Имаше период в историята ни , когато взимахме 5-6 място в крайното класиране с уникалната игра на Енрико Катуци ..... Както и да е , живи и здрави до година Барселона или Атлетико Мадрид ще ги правим да хъркат с футболисти, като Тошко Янчев и Борис Галчев !!!!!!

А забравих да добавя, това е най-мъжкия и корав ЦСКА от години, играчи със СЪРЦЕ и ТОПКИ, балерините са другаде !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 май 2014 21:21

Даже и драматизъм вкарвате с тоя червен картон :mrgreen: Забелязвам, че съдиите ни са много смели в мачове без значение....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 04 май 2014 21:29

W84me написа:Даже и драматизъм вкарвате с тоя червен картон :mrgreen: Забелязвам, че съдиите ни са много смели в мачове без значение....

Трябва да има драматизъм, драмата е второто ни поприще ;)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 май 2014 21:29

Еми,това е!Тази година ще вземем калъфките на друг отборте ще вземат по-голям трофей-дедовия :mrgreen: ) ,но догодина сме шампиони!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 май 2014 21:54

Трябва да се пусне официална декларация с извинение ,че сме взели традиционното за юбилярите 2 -ро място с което сме ги ощетили неправомерно :mrgreen: .

Иначе мога да пратя много поздрави до родата на някои футболни естети ,които няма да ни липсват нито на стадиона ,нито във форума с претенциите си.Мамините златни хореографи и сценографи! :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 май 2014 21:58

Бетонирахме второто място 8-)

Отиваме на война в Коматево!

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 04 май 2014 22:00

Класиране само в плейофите

1. ЦСКА 19 т.
2. Ботев 18 т.
3. Лудогорец 17 т.
4. Левски 12 т.
5. Черно Море 11 т.
6. Литекс 9т.
7.Локо Пд 4 т.

Кой е очаквал ЦСКА да има най-много точки в първата седмица :) Ако не бяха разбориите от началото на сезона, когато изгубихме повечето от точките си ставахме шампиона като стой та гледай

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 май 2014 22:08

Хореография нямаше заради едни ***** с фуражки, които прибраха всичко.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q6QugnLYuZ0[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Re: XXXVI кръг: ЦСКА - Литекс (плейофи) 2:0

Мнениеот 1982 » 04 май 2014 22:33

САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ, срам ме е от "цесекари" като теб, бедни душици и глори-хънтъри.

Как да играем, бе, пиленце, като селекцията ни е точно за 0 лева ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”