Призовах няколко пъти да се коментира по темата по нормален начин. Тука един пак се показа и щели да го дават по новините, другия говори някви турци-мурци и прочие, но нищо смислено, един пък смени тона и от най-омразния потур, почна да се чуди, ако стане ще му мислим.
Зададоха ви се поне 10 въпроса и на нито един отговор няма!
Айде още 2, пък вземете да дадете някъв смислен отговор без да ни дават по новините:
1. Вярно ли е че сте имали намерение да искате или да взимате лиценза на Левски Карлово при започване от В група?! А уж по села и паланки вие нямаше да играете - каква ирония само, а?!
2. Вярно ли е, че сте събрали едва 54 лв. във фонд Бесика?! А бяхте милиони и ходехте по 30 000 на гостувания и прочие- каква ирония само, а? По левче да пускахте 20 човека на всеки мач...
Айде ако има някой отговори поне на тези въпрости без обиди и държание като на ученичка 4 клас 2рия срок да коментираме. Вярно ли е всичко това или не?!
Коко Динев на среща с фенове на Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Коко Динев на среща с фенове на Локомотив
ЕКСКЛУЗИВНО,ЕКСКЛУЗИВНО,ЕКСКЛУЗИВНО! Караибрихим решил да сменя отбора в Пловдив и се обадил Зума... Г-н Бонев, обажда се Караибрахим както съм известен във вашите среди, готов сам да прехвърля базата и новия стадион на вас както Събев направи в Бургас, но искам клуба ми да има истинска легенда, а не пропаднал пияница за такава, искам феновете да пеят винаги с вас, а не за 5 минути разстояние оставка и канари юнаци, искам да спра да давам пари за интернет пропаганда, не искам повече да плащам екскурзиите на Гошо Челсито в Европа, а той да ме гърби като продава билети на тройни цени, не искам като правим ремонт на терена и да плащам по 50 лв на човек за това, не искам да строя повече бойни зали, за да не виждал припаднали феновете ни по земята, не искам да давам пари за хореография и да си е губят и да ми искат пак, не искам повече да давам пари за пепси и кИбапчета, за да има фенове на стадиона... Зума без да се замисли отговорил Цецо Ага, ние фес няма да сложим никога и му затворил телефона!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
smurfcho написа:ЕКСКЛУЗИВНО,ЕКСКЛУЗИВНО,ЕКСКЛУЗИВНО! Караибрихим решил да сменя отбора в Пловдив и се обадил Зума... Г-н Бонев, обажда се Караибрахим както съм известен във вашите среди, готов сам да прехвърля базата и новия стадион на вас както Събев направи в Бургас, но искам клуба ми да има истинска легенда, а не пропаднал пияница за такава, искам феновете да пеят винаги с вас, а не за 5 минути разстояние оставка и канари юнаци, искам да спра да давам пари за интернет пропаганда, не искам повече да плащам екскурзиите на Гошо Челсито в Европа, а той да ме гърби като продава билети на тройни цени, не искам като правим ремонт на терена и да плащам по 50 лв на човек за това, не искам да строя повече бойни зали, за да не виждал припаднали феновете ни по земята, не искам да давам пари за хореография и да си е губят и да ми искат пак, не искам повече да давам пари за пепси и кИбапчета, за да има фенове на стадиона... Зума без да се замисли отговорил Цецо Ага, ние фес няма да сложим никога и му затворил телефона!
Как ще сложите фес, като сте с чалми .
smurfcho написа:ЕКСКЛУЗИВНО,ЕКСКЛУЗИВНО,ЕКСКЛУЗИВНО! Караибрихим решил да сменя отбора в Пловдив и се обадил Зума... Г-н Бонев, обажда се Караибрахим както съм известен във вашите среди, готов сам да прехвърля базата и новия стадион на вас както Събев направи в Бургас, но искам клуба ми да има истинска легенда, а не пропаднал пияница за такава, искам феновете да пеят винаги с вас, а не за 5 минути разстояние оставка и канари юнаци, искам да спра да давам пари за интернет пропаганда, не искам повече да плащам екскурзиите на Гошо Челсито в Европа, а той да ме гърби като продава билети на тройни цени, не искам като правим ремонт на терена и да плащам по 50 лв на човек за това, не искам да строя повече бойни зали, за да не виждал припаднали феновете ни по земята, не искам да давам пари за хореография и да си е губят и да ми искат пак, не искам повече да давам пари за пепси и кИбапчета, за да има фенове на стадиона... Зума без да се замисли отговорил Цецо Ага, ние фес няма да сложим никога и му затворил телефона!
Недей така бе човек, щях да получа удар направо! Добре че накрая разкри че няма да се случи това...
Иначе на някой от въпросите отговор нямаш ли? АЙде бе цяла БГ чете тука и за 100000 път ви се казва коментирайте като нормалните хора не като децата.
Нов въпрос как така ние знахме за срещата още средата на седмицата, а вие не:
http://plovdivderby.com/posledni-novini ... eshta.html
Пак се правите на ощипани, и пак ви питам защо не отидохте на срещата?! Или по точно кои бяха пратениците да слухтят?!
По принцип такъв разговор или среща е невъзможен.В момента Бонбонев йезуитски е ,,извън страната,,но по вероятно е, да е на село на аванта при някой приятел.
И всъщност ако Бонбонев бъде поканен на някакъв пост в холдинга на Цветан Василев със средна месечна заплата около 3 000.00 лв той би се подписал веднага с двете ръца и с двата свинарски крака.
И всъщност ако Бонбонев бъде поканен на някакъв пост в холдинга на Цветан Василев със средна месечна заплата около 3 000.00 лв той би се подписал веднага с двете ръца и с двата свинарски крака.
izgrevist написа:По принцип такъв разговор или среща е невъзможен.В момента Бонбонев йезуитски е ,,извън страната,,но по вероятно е, да е на село на аванта при някой приятел.
Той е хитрец и не застава нито с едните нито с другите. Ако Коко остане продължава да взима паричките, ако се махте с Узуна веднага излизат с плана за Левски Карлово и пак е на хранилката и пак е добрия бате Ицо.
Ама виж как си ги влече тоя Левски бе - Левски Кюстендил стана Локо Пд, любов с Левски Сф, че оня ден даже засвидетелствена и от техния ритнитопковец номер1, Левски Карлово проект на Локо Пд.
Нов въпрос:
Взимайки лиценза на Левски Карлово ще пеете ли пак песента "Каква съдба, паланки и села..."
Последна промяна от canary на 04 май 2014 21:55, променено общо 1 път.
Добре, че има хора с акъл сред тях като Умброто, че бяха готови сами да си изгорят и съборят къщата.
Абе с 54лв събрани в кампания за бесика, какъв лиценз на Левси Карлово ще купите бе?
Абе с 54лв събрани в кампания за бесика, какъв лиценз на Левси Карлово ще купите бе?
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
В момента най-многобройните застъпници на продажния ни "благодетел" са жълтите
Редно е всеки, който вярва на лъжите на Динев за нов стадион, бази, школи и отбор от ранга на Реал Мадрид да се запита - ЗАЩО жълтите и Коко се обичат толкова
Канар, те не могат да отидат 100 човека на срещата, но иначе били 15 000...вас жълтите ви признавам да умножавате по няколко пъти
Във фон Бесика няма пари и няма да има, докато този Комарджия от сандански НЕ си тръгне!А за глупостите ти ,канар, дето Мустака щял да ни строи Бесика, НЯМАТ нужда от коментар, щото това е абсурдно!
Във вашите среди се и говори, че Мустака искал да купи освен нас също и Марица и Спартак и така да направел голям шлем.
Аз не съм от тарторите
Канар, ай сега да те чуя, как викаш - горчииииво...горчиииво

Редно е всеки, който вярва на лъжите на Динев за нов стадион, бази, школи и отбор от ранга на Реал Мадрид да се запита - ЗАЩО жълтите и Коко се обичат толкова

Канар, те не могат да отидат 100 човека на срещата, но иначе били 15 000...вас жълтите ви признавам да умножавате по няколко пъти

Във фон Бесика няма пари и няма да има, докато този Комарджия от сандански НЕ си тръгне!А за глупостите ти ,канар, дето Мустака щял да ни строи Бесика, НЯМАТ нужда от коментар, щото това е абсурдно!
Във вашите среди се и говори, че Мустака искал да купи освен нас също и Марица и Спартак и така да направел голям шлем.
Аз не съм от тарторите

Канар, ай сега да те чуя, как викаш - горчииииво...горчиииво

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
plan-2012 написа:Ванко, тея ги разправяй на шофьора на рейс номер 26 !
Умброто и хората които днес подкрепиха Коко и те ли са жълти ?
Аз шофьора на 26 не го познавам

Колкото до Умброто и неговите хора - стадо без мърша НЕ може!
Колкото до Левски Карлово, да те питам нещо за Металик Сопот или ти тези не ги познаваш.
Нещо за закупуването на лиценза на Металик Сопот да кажеш и защо го купихте?

canary написа:Той е хитрец и не застава нито с едните нито с другите. Ако Коко остане продължава да взима паричките, ако се махте с Узуна веднага излизат с плана за Левски Карлово и пак е на хранилката и пак е добрия бате Ицо.
Ама виж как си ги влече тоя Левски бе - Левски Кюстендил стана Локо Пд, любов с Левски Сф, че оня ден даже засвидетелствена и от техния ритнитопковец номер1, Левски Карлово проект на Локо Пд.
Нов въпрос:
Взимайки лиценза на Левски Карлово ще пеете ли пак песента "Каква съдба, паланки и села..."
Велизаре ти ли си ? https://www.youtube.com/watch?v=gPecQl2FAhA Отговори си сам защо ви е пеем паланки и села!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."