На прощаване
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
k.dimitrov
- Контакти:
Re: На прощаване
„Виновни сме и ние за състоянието, в което сме. Има хиляди причини, които не ми се коментират. Нещата са прекалено дълбоки. В последните 3 години какво ли не сме направили, за да издържаме този отбор, защото реално се крепеше на продажбата на футболисти. Но ето идва един момент, когато вече и това не става. Беше ми болно най-вече за този мач, защото въпреки това, че сме по-слабият отбор, когато имаш мотивация, ще направиш фаул, ще има единоборства, ще се одраскаш малко, а ти демонстративно да показваш такова поведение. Това е изключително обидно за мен. Пак казвам, виновен съм аз за цялата ситуация“, каза още Димитър Димитров.
- bulgaro
- Контакти:
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров заяви, че най-вероятно няма да остане начело на отбора.
„Сигурно няма да остана. Има още два кръга, но най-вероятно няма да остана”, коментира Димитров.
„Не искам да се боря с вятърни мелници и да работя в такава ситуация”, добави треньорът на Черноморец.
„Опитах се да направя нещо, но явно това са ми максималните възможности на този етап и при тази обстановка, която е в отбора“, каза още Димитров.
Отборът му днес на практика изпадна и то с катастрофален, срамен и унизителен резултат, а той с подвита опашка вдига бялото знаме. Не искал да се бори с вятърни мелници. Вятърните мелници ли го разгромиха днес?
Жалко за Черноморец, жалко за Нефтохимик, жалко за Бургас. Пожелавам си най-скоро бургаските отбори да се завърнат, Бургас има нужда да присъства на футболната карта.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
Der Führer написа:Bartolomej написа:Бошнака що не вземе Нефтохимик , а ще си прави толкова труден живота с дълговете на Черноморец
С какво Черноморец примамва повече от Нефтохимик ???
С едни 140 декара в "Акациите" ... пък и кой е казал , че Бошнака ще взима ЧерноморецНяма ли друга възможност
И тези 140 декара който и да ги вземе ще ги прави?
Освен за спорт за друго не стават.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Пловдив 1912 написа:Този отбор тръгна на зле още преди години.Президентът му заедно с Балъков направиха стройна схема за източване на Петрол чрез футболния клуб.Откраднатия стадион на Нефтохимик също оказа влияние за феновете на бургаския футбол.Но най-жалкото е ,че дори на малцината фенове на този отбор не им трепна и не подкрепиха отбора.Вечно празен и тъжен иначе страхотния стадион в квартал Лазур.Жалко имахте страхотен отбор със страхотен треньор.
халал да ви е тоз тренер.Той е треньор колкото аз Милионер,но аз мога да стана Милионер някога ама той треньор НИКОГА.Да си води женския отбор,там може да види ПУтин,циал в някое Девойче и дълбочина в СУТИЕНА
- Der Führer
- Контакти:
k.dimitrov написа:ntodorov написа:stefani написа:Черноморец заслужаваше да остане в А група за сметка Локо Сф или Славия
След днешния мач ще те опонирам: НЕ ЗАСЛУЖАВА.
Не са давани заплати, на футболистите е казано нещо от сорта, който иска да довърши сезона, който иска да си отива.
Днес играхме без разиграващ полузащитник, няма как да спечелиш двубой срещу качествен съперник, след като няма кой да изнесе топката и да направи качествен пас. Сега съобщиха, че Херо е обявил, че напуска отбора.
А ... що тъй
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
bulgaro написа:Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров заяви, че най-вероятно няма да остане начело на отбора.
„Сигурно няма да остана. Има още два кръга, но най-вероятно няма да остана”, коментира Димитров.
„Не искам да се боря с вятърни мелници и да работя в такава ситуация”, добави треньорът на Черноморец.
„Опитах се да направя нещо, но явно това са ми максималните възможности на този етап и при тази обстановка, която е в отбора“, каза още Димитров.
Отборът му днес на практика изпадна и то с катастрофален, срамен и унизителен резултат, а той с подвита опашка вдига бялото знаме. Не искал да се бори с вятърни мелници. Вятърните мелници ли го разгромиха днес?
Жалко за Черноморец, жалко за Нефтохимик, жалко за Бургас. Пожелавам си най-скоро бургаските отбори да се завърнат, Бургас има нужда да присъства на футболната карта.
Само преди 2 дена разправяше , че нямало да се откаже ( от борбата с вятърните мелници )
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
- Der Führer
- Контакти:
ivan56 написа:Der Führer написа:Bartolomej написа:Бошнака що не вземе Нефтохимик , а ще си прави толкова труден живота с дълговете на Черноморец
С какво Черноморец примамва повече от Нефтохимик ???
С едни 140 декара в "Акациите" ... пък и кой е казал , че Бошнака ще взима ЧерноморецНяма ли друга възможност
И тези 140 декара който и да ги вземе ще ги прави?
Освен за спорт за друго не стават.
Стават за това , за което реши да ги използва собственика им ... кеф му е статион, кеф му е МОЛ , кеф му е жилищен комплекс . Ако иска и парници за зеленчуци може да направи . Земята е в регулация , така че ограничения няма . Въпрос на пари ( на правилните хора )
Последна промяна от Der Führer на 04 май 2014 21:38, променено общо 1 път.
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Der Führer
- Контакти:
k.dimitrov написа:Първата неплатена заплата е преди мача с Нефтохимик, но след като тази седмица и кметът се е покрил, то са решили да бъдат честни с момчетата. В момента парите са свършили и няма кой да даде.
Или твоята информация пак е грешна ... или Херо лъже
Това беше изключително срамно и аз съм отговорен за това, но считам, че и футболистите трябва да понесат своята отговорност. Разбирам ги, защото сме в много тежка ситуация, не са взимали с месеци заплати, не получават премии цяла година, но в най-важните мачове да нямаш мотивация, това не мога да го разбера”, сподели Димитров.
И за пореден път - Общината няма отношение към изплащането на заплатите в клуба.
Последна промяна от Der Führer на 04 май 2014 21:57, променено общо 1 път.
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Жалко за Бургазлии, но така явно повече не може. Херо толкоз години сглабяше от лайна боя, обаче всеки сън има край. Да се надяваме, че ще сглабя боя и в Левски, поне лайна си имаме в изообилие! 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]