37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0
Добре, ясно. Сега някой бабаит от Ботев е прочел вече темата и с нетърпение чака да пречука някой "зелен" пред стадион Лазур. Не се вкарвайте верно в някакви филми.
hijack1 написа:Добре, ясно. Сега някой бабаит от Ботев е прочел вече темата и с нетърпение чака да пречука някой "зелен" пред стадион Лазур. Не се вкарвайте верно в някакви филми.
Абе приятел, има хора които само за това тръгват, за това се готвят и това за тях е мача. Те дори не знаят кой играе за Ботев. Те може би не са в този форум , но не се знае. Приемете че много неща не са ви ясни в фенските работи, и го карайте малко по-предпазливо.
Ако това представлява фенството не щем и да знаем 

IvailoRz написа:Ако това представлява фенството не щем и да знаем
За съжаление е и това. Имаше го и по тошово време има го и сега. Просто на предстоящия мач ще се съберат много и всякакви хора, а не съм и сигурен колко подготвена е бургаската полиция. Те ще разчитат че между двете публики не е имало напрежение и ще са доста по отпуснати. Та в този смисъл викам да не ги изненадваме неприятно.
-
- Контакти:
Моля по-крайните фенове на Лудогорец да не прекаляват с епитетите,обидите и заканите.Спомнете си вашият собственик как се държеше на Армията когато съдията не свирише за вас.След като сте за трета година на върха естествено е че срещу вас ще има атака.Възможно ли е отбор да получи първа дуспа срещу него след .....73 мача в майсторската група.При Лудогорец-Литекс 2-4.Ще се видим в Бургас,за това престанете с епитетите.
- тинтири-минтири
Plovdiv 100 написа:тинтири-минтири написа:canary написа:Тази година станахме свидетели нещо много интересно. Цяла БГ се обедини около Лудогорец и игрите му в ЛЕ. Националния стадион се напълни до краен предел, но не и от фенове на Лудогорец, а от футболни фенове, хора, които обичат футбола. И докато Л-ц беше в ЛЕ първенството си вървеше долу-горе кротичко, до момента, в който не отпаднаха от ЛЕ и се започна отново - съдии, съдии, съдии. И пак само съдии и то вече на всички нива!
В благодарност към българския народ, който го молеха Кирчо гела и компания да ги подкрепят, получихме поредната доза съдииски порязвания.
Кой не се оплака от съдията когато играе срещу Л-ц? Щом и при децата вече се забелязва това значи работата е ясна!
Така както тази година подкрепях в начинанието си Л-ц, така идните им мачове в ЕКТ ще се надявам да отпаднат колкото може по-рано!
Вие сте срам и позор за цяла БГ делиормански герои! Чакаме ви в Бургас сладурчета!
Този "срам и позор за цяла БГ", ще ви разкаже за тайните на магията футбол в Бургас!
Стига си се плюнчил, че звучиш като озверено пале-пикинез. Нямате отбор, с фенове ще си избивате комплексите.
Жалко, че и на трибуните в Бургас ще сте трагедия, каквато сте и на терена! Когато съберете 45000 зрители на свой двубой, както го направи ТАЗИ година Лудогорец в София, тогава има смисъл да се разпенваш!
Сега тихичко, както подобава на далечен подгласник, за да не се излагаш авансово!
Преди около две години, едни същите като вас, от същия град и по същия повод, тръгнаха към морето като аслани, но се прибраха на*рани...!!!
Хахахахахаха, дожиях делиорманец да ме открехва на фенщинаСелски, в Пловдив за разлика от вас редовно сме гледали мачове с по 40 000 души ПЛОВДИВЧАНИ, а не сбирщайн от селата. Малко мисли преди да говориш глупости.
Не ми е направило впечатление да съм ти обръщал внимание до този момент, по простата причина, че ми звучиш още по от причината.
Областа се нарича Лудогорие и имено заради това отбора носи гордо това име. Вероятно заради закъснялото присъединяване на Пловдив към България този факт ти е убягнал!
В интерес на истината нямам нищо общо с Лудогорието и живея на място, което е далеч по удобно и развито във всяко едно отношение от Пловдив и околностите му.
Сигурно е, че Пловдивски отбор не е събирал 40 000 души на стдион от поне 30 години, а е твърде вероятно и никога да не го е правил, но ако ще ти е по-удобно да се заблуждаваш ще те подкрепя, че вчера на стадиона в Коматево бяхте 550 001 и горница!
Ако с тази цифра съм излекувал поне един от комплексите ти към Лудогорец, считай го като елемент от рутинната благотворителна дейност, която перманентно оказвам на хората в неравностойно положение, психически отклонения и умствено изоставане!
Не ми дължиш нищо в замяна!!!
Ще използувам поста за да обясня и на останалите хора с дълбоки душевни проблеми като твоите, че съм фен на Лудогорец не поради някакъв регионален патриотизъм, а заради факта, че те единствени в България играят стойностен Европейски футбол и поради тази елементарна причина нямат и не ползуват съдийски комфорт, като онзи за Ботев!
Лудогорец събра 45 000 зрители-ценители на добрия Европейски футбол и то само в един от двубоите си!
В тази бройка не влиза нито един от пишештите тук срещу тима от Разград. Не е необходимо присъствието на хора, като вас на стадиона по елементарната причина че местата се оказаха недостатъчни дори за хората желаещи да гледат стойностен футбол, какъвто съм аз. Вас никой не ви е молил за подкрепа - избийте си го от главата -вие сте срам за всеки ужажаващ себе си човек и вашето присъствие на стдионите е нежелателно не само за Лудогорец, но и за всеки играещ Европейски футбол тим!
Дали някой ценител на футбола е пътувал с безплатен, организиран транспорт или пък е някой като мен, който е бил склонен да отиде със самолет, ако билетите бяха достатъчно, е незначителен фактор пред това, че Лудогорец е причината това да се случва!!!
Ако оценявате себе си толкова ниско, защо смятате, че и отсрещният четящ вашите писания е останал натова недоразвито ниво?!
Заради явното ви нежелание да осмисляте очевидните факти си позволих да напиша това в напълно смлян за всяко ниво на интелект вид.
Извинявам се на онези, които с нищо не са го заслужили!
Послепис: Коректно щеше да е и вие да се казвате, като географскта област която представлявате - "Тракия".
Причините не са една и основната е не че петните името на велик Български революционер, а защото представлявате електорално прикритие на инвазията на ислямистки и фундаменталистки настроения и капитали, чрез вашият СОБСТВЕНИК Цветан Василев - българоубиец!
- kikooo1912
- Контакти:
тинтири-минтири написа:Plovdiv 100 написа:тинтири-минтири написа:canary написа:Тази година станахме свидетели нещо много интересно. Цяла БГ се обедини около Лудогорец и игрите му в ЛЕ. Националния стадион се напълни до краен предел, но не и от фенове на Лудогорец, а от футболни фенове, хора, които обичат футбола. И докато Л-ц беше в ЛЕ първенството си вървеше долу-горе кротичко, до момента, в който не отпаднаха от ЛЕ и се започна отново - съдии, съдии, съдии. И пак само съдии и то вече на всички нива!
В благодарност към българския народ, който го молеха Кирчо гела и компания да ги подкрепят, получихме поредната доза съдииски порязвания.
Кой не се оплака от съдията когато играе срещу Л-ц? Щом и при децата вече се забелязва това значи работата е ясна!
Така както тази година подкрепях в начинанието си Л-ц, така идните им мачове в ЕКТ ще се надявам да отпаднат колкото може по-рано!
Вие сте срам и позор за цяла БГ делиормански герои! Чакаме ви в Бургас сладурчета!
Този "срам и позор за цяла БГ", ще ви разкаже за тайните на магията футбол в Бургас!
Стига си се плюнчил, че звучиш като озверено пале-пикинез. Нямате отбор, с фенове ще си избивате комплексите.
Жалко, че и на трибуните в Бургас ще сте трагедия, каквато сте и на терена! Когато съберете 45000 зрители на свой двубой, както го направи ТАЗИ година Лудогорец в София, тогава има смисъл да се разпенваш!
Сега тихичко, както подобава на далечен подгласник, за да не се излагаш авансово!
Преди около две години, едни същите като вас, от същия град и по същия повод, тръгнаха към морето като аслани, но се прибраха на*рани...!!!
Хахахахахаха, дожиях делиорманец да ме открехва на фенщинаСелски, в Пловдив за разлика от вас редовно сме гледали мачове с по 40 000 души ПЛОВДИВЧАНИ, а не сбирщайн от селата. Малко мисли преди да говориш глупости.
Не ми е направило впечатление да съм ти обръщал внимание до този момент, по простата причина, че ми звучиш още по от причината.
Областа се нарича Лудогорие и имено заради това отбора носи гордо това име. Вероятно заради закъснялото присъединяване на Пловдив към България този факт ти е убягнал!
В интерес на истината нямам нищо общо с Лудогорието и живея на място, което е далеч по удобно и развито във всяко едно отношение от Пловдив и околностите му.
Сигурно е, че Пловдивски отбор не е събирал 40 000 души на стдион от поне 30 години, а е твърде вероятно и никога да не го е правил, но ако ще ти е по-удобно да се заблуждаваш ще те подкрепя, че вчера на стадиона в Коматево бяхте 550 001 и горница!
Ако с тази цифра съм излекувал поне един от комплексите ти към Лудогорец, считай го като елемент от рутинната благотворителна дейност, която перманентно оказвам на хората в неравностойно положение, психически отклонения и умствено изоставане!
Не ми дължиш нищо в замяна!!!
Ще използувам поста за да обясня и на останалите хора с дълбоки душевни проблеми като твоите, че съм фен на Лудогорец не поради някакъв регионален патриотизъм, а заради факта, че те единствени в България играят стойностен Европейски футбол и поради тази елементарна причина нямат и не ползуват съдийски комфорт, като онзи за Ботев!
Лудогорец събра 45 000 зрители-ценители на добрия Европейски футбол и то само в един от двубоите си!
В тази бройка не влиза нито един от пишештите тук срещу тима от Разград. Не е необходимо присъствието на хора, като вас на стадиона по елементарната причина че местата се оказаха недостатъчни дори за хората желаещи да гледат стойностен футбол, какъвто съм аз. Вас никой не ви е молил за подкрепа - избийте си го от главата -вие сте срам за всеки ужажаващ себе си човек и вашето присъствие на стдионите е нежелателно не само за Лудогорец, но и за всеки играещ Европейски футбол тим!
Дали някой ценител на футбола е пътувал с безплатен, организиран транспорт или пък е някой като мен, който е бил склонен да отиде със самолет, ако билетите бяха достатъчно, е незначителен фактор пред това, че Лудогорец е причината това да се случва!!!
Ако оценявате себе си толкова ниско, защо смятате, че и отсрещният четящ вашите писания е останал натова недоразвито ниво?!
Заради явното ви нежелание да осмисляте очевидните факти си позволих да напиша това в напълно смлян за всяко ниво на интелект вид.
Извинявам се на онези, които с нищо не са го заслужили!
Послепис: Коректно щеше да е и вие да се казвате, като географскта област която представлявате - "Тракия".
Причините не са една и основната е не че петните името на велик Български революционер, а защото представлявате електорално прикритие на инвазията на ислямистки и фундаменталистки настроения и капитали, чрез вашият СОБСТВЕНИК Цветан Василев - българоубиец!
Още три тома глупости да изпишеш, няма да станеш по-умен. Преди да почнеш да се излагаш по форумите, прочети поне къде се намира най-големия стадион в България, колко човека побира, какви мачове са се играли на него, кой отбор в България първи е достигал четвърт финал в европейските турнири. И най-вече трябва да разбереш, че футбола в България не е започнал преди три години

С всеки следващ коментар се убеждавам все повече, че феновете на "Ботевъ", които дълги години уважавах, са се превърнали в модерни "ултраси", по подобие на "ултрасите" на отборите "Левски", "ЦСКА" и "Литекс". Отново само закани, само злоба, само контрирания и захапвания из коментарите и нищо смислено.
Фенове на "Ботевъ", превърнали сте се в запалянковци в стила на "Левски" и "ЦСКА", които възхваляват победите си, стадионите и играчите от преди 50 и кусур години. Срамота е! Гледайте какво става в днешно време по стадионите и не мучете за това, че някой е по-добър от вас, защото всеки отбор си има и силни и слаби години. Въпрос на време е да се случи!
Фенове на "Ботевъ", превърнали сте се в запалянковци в стила на "Левски" и "ЦСКА", които възхваляват победите си, стадионите и играчите от преди 50 и кусур години. Срамота е! Гледайте какво става в днешно време по стадионите и не мучете за това, че някой е по-добър от вас, защото всеки отбор си има и силни и слаби години. Въпрос на време е да се случи!
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
terata написа:Обаче яко наплив на новорегистрирани лудогорчета. Кирчо явно пак е развързвал кесията.
Не пиши малоумни щуротии, без да мислиш. Ама то е нормално за теб, виждам, че си почитател на "Левски".
В сайта тук има доста новорегистрирани потребители, защото преди имаше един сайт sportni.bg, който беше прехвърлен към gong.bg и за да напишеш някакво мнение, коментар или изказване за дадена новина, трябва да се регистрираш във форума тук. Но тъй като си старши тук от 2009 година, тези неща не си ги забелязал и осмислил.
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
За мача:това определено е един от най-слабите мачове на Лудогорец,играха на 20% от възможностите си,Ботев като домакин,също не игра кой знае какво,но поне търсиха победата повече.Респектираха ни с малко твърда игра.Заслужаваха да ни бият.
Чакаме мача за купата.....
Чакаме мача за купата.....