Der Führer написа:ntodorov написа:ТУК Е МОМЕНТА ДА КОРИГИРАМ МОЕТО СТАНОВИЩЕ, ЧЕ ЖИВКОВИЧ Е БИЛ ХВАНАТ.
ИЗВИНЯВАМ СЕ И НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПОДВЕЛ С ФАКТИ ОТ САМИЯ МАЧ И ОБВИНЕНИЯТА
НАПРАВЕНИ ОТ ЕДИН ТРЕНЕР, КОЙТО ЯВНО МИСЛИ ЕДНО ПРЕДИ ОБЯД И ДРУГО СЛЕД ОБЯД...
ДОРИ И ДА ГО МИСЛЯ, ЩОМ И ХЕРО ГО ОБВИНИ ПУБЛИЧНО, А ДНЕС ТОЯ ХАЙВАНИН
ОТНОВО БЕШЕ НА ВРАТАТА ЗНАЧИ МОЯТА ТЕЗА ИЗДИША...
ИЗДИША МИ И ХЕРО ОБАЧЕ. ТОЛКОВА БАЗИК С ТОЯ ЧЕРНОМОРЕЦ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ, ЧУВАЛ И ВИЖДАЛ.
ВСИЧКИ ДА СЕ МАХАТ. АЗ СЪМ ПЪРВИЯ. ДНЕС НАПУСНАХ МАЧА С БЕРОЕ В 60' СЛЕД 0-4. НАПРАВИХ ГО ЗАЩОТО
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ПОЧУВСТВАХ ПОДИГРАН. ТОВА МИ Е ПЪРВОТО НАПУСКАНЕ НА СТАДИОН ПРЕДИ ДА ПРОЗВУЧИ ПОСЛЕДЕН СЪДИЙСКИ СИГНАЛ.
АЗ БЯХ ДО ТУК.
Тъкмо щях да ти пиша ... докато гледах Катаня и Рома си мислих , че тоя Де Санктис ( вратаря на Рома ) е бахти продажното копеле

До "корифея" на словото във форума !
Уважаеми, г-н Тодоров, не бъди така "любвообилен", към един доказан специалист като Херо ! Изненадан съм от "откровенията" към доскорошен любимец ! Когато Херо привличаше без пари, а други продаваха "на далавера" беше добър. Как така бързо си смени мнението ? Нима той е виновен за безобразната политика във вашия отбор ? Нито дума за ИЗРОДА и неговата престъпна крадлива шайка !!! Защо спахте ? Нима откровенията МИ и тези на Миро, че ИЗРОДА ВИ кара "на заколение", не Ви отвориха очите на време ??? Нима не разбрахте,че след Спартак- Варна, " Нефтохимик", Поморие идва и Вашия ред ???
Всеки народ, си заслужава управниците ! Всеки ФЕН си заслужава управниците ! Носете си последствията ! Но моля Ви, ДОЛУ ръцете от ХЕРО !!! Той е наш, той е ваш, той е Бургазлия !!!
Обидно ми беше на мача да чувам - "Херо - курво" !
Херо е най- добрия в занаята !
Загуби ли Бургас Херо, загубил е и футболните резултати ! Така, че нека си го запазим -за НАС, за Вас !!!