Черно море иска Тоди

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море иска Тоди

Мнениеот Sagittarius » 16 ное 2009 19:42

Всяка врътка с Подуене обикновено включва и реанимация на изпадналия в нокдаун син "гранд".Да е ясно....Кривия е футболист на Черно Море до лятото на 2010.Или ще ни играят по свирката и ще става както ние кажем,където ние кажем и за когото ние кажем(трампата) или забравят за Кривия.Просто е.Преговори с Подуене не бива да се водят никакви,дори разговорите с тях са зловредни.Пращаме им ултимативна оферта-Кривия за някой измежду:Хичо,Пеньо,Сърмов и Кръстовчев.Никакви други преговори докато единия от тези не пристигне на Тича да подписва договор с Черно Море.Колкото до Тоди-Марин Митев е приятел с Гриша Ганчев,на футболно ниво двамата издържат заедно Шабла,Тоди не е нужен на Литекс - един телефонен разговор между двамата и Тодоров е наш без проблеми,въпроса е,че според мене вече е свършил за футбола изобщо и няма да ни бъде от никаква полза
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 ное 2009 19:55

зеления написа:Ще направим врътката с Левски, но вместо Кривия предлагам да дадем Огризко. :lol: :lol: :lol: Той поне със сигурност е наше момче и в срещите между двата отбора ще ни помага да бием. Т.е ще саботира левскарите. ;)

Хаха, абе недей така... че огризко сега се върна от мачле в морската дето свърши 4:4 и направи 3 гола и 1 асистенция за отбора си :oops: Пък и лошото е, че кога баш не трябва.... топката ще ми се удари в крака и ще влезне. То така и ми стават половината голове де... понеже съм доста бавен в краката... и аз се опитам я да прескоча топката, я да я овладея, а тя как ми се чуква у крака.... заблуждава и мен и защитата и вратаря и влиза. Да не вземем да паднем 3:0 с хеттрик на огризко накрая :mrgreen: Ама няма.... аз не бих играл за друг отбор освен Черно море.... а вече ако решат да ме продават на Барселона или Манчестър Юнайтед, ще обмисля много внимателно и задълбочено предложението и може и да се съглася :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 16 ное 2009 19:58

Sagittarius написа:Всяка врътка с Подуене обикновено включва и реанимация на изпадналия в нокдаун син "гранд".Да е ясно....Кривия е футболист на Черно Море до лятото на 2010.Или ще ни играят по свирката и ще става както ние кажем,където ние кажем и за когото ние кажем(трампата) или забравят за Кривия.Просто е.Преговори с Подуене не бива да се водят никакви,дори разговорите с тях са зловредни.Пращаме им ултимативна оферта-Кривия за някой измежду:Хичо,Пеньо,Сърмов и Кръстовчев.Никакви други преговори докато единия от тези не пристигне на Тича да подписва договор с Черно Море.Колкото до Тоди-Марин Митев е приятел с Гриша Ганчев,на футболно ниво двамата издържат заедно Шабла,Тоди не е нужен на Литекс - един телефонен разговор между двамата и Тодоров е наш без проблеми,въпроса е,че според мене вече е свършил за футбола изобщо и няма да ни бъде от никаква полза

Щом не е нужен на Литекс защо ни е на нас?Видяхме какво стана с товарния влак.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 ное 2009 20:04

ogrizko написа:
зеления написа:Ще направим врътката с Левски, но вместо Кривия предлагам да дадем Огризко. :lol: :lol: :lol: Той поне със сигурност е наше момче и в срещите между двата отбора ще ни помага да бием. Т.е ще саботира левскарите. ;)

Хаха, абе недей така... че огризко сега се върна от мачле в морската дето свърши 4:4 и направи 3 гола и 1 асистенция за отбора си :oops: Пък и лошото е, че кога баш не трябва.... топката ще ми се удари в крака и ще влезне. То така и ми стават половината голове де... понеже съм доста бавен в краката... и аз се опитам я да прескоча топката, я да я овладея, а тя как ми се чуква у крака.... заблуждава и мен и защитата и вратаря и влиза. Да не вземем да паднем 3:0 с хеттрик на огризко накрая :mrgreen: Ама няма.... аз не бих играл за друг отбор освен Черно море.... а вече ако решат да ме продават на Барселона или Манчестър Юнайтед, ще обмисля много внимателно и задълбочено предложението и може и да се съглася :geek:

Огризко, след описанието за "стила" ти на игра категорично реших - ще играеш централен защитник в Левски. Така може и да помогнеш с 2-3 автогола. Вуцов старши няма да е сам, я. ;). Така пак ще играеш за Черно море. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 ное 2009 20:39

зеления написа:Огризко, след описанието за "стила" ти на игра категорично реших - ще играеш централен защитник в Левски. Така може и да помогнеш с 2-3 автогола. Вуцов старши няма да е сам, я. ;). Така пак ще играеш за Черно море. :lol:

Новата ти стратегия е доста по-добре. Първо ще си направя 2 автогола... след това мисля да направя една дузпа и за капак - да си изкарам червен картон, че да не се преуморявам много :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 17 ное 2009 00:35

ogrizko написа:
зеления написа:Огризко, след описанието за "стила" ти на игра категорично реших - ще играеш централен защитник в Левски. Така може и да помогнеш с 2-3 автогола. Вуцов старши няма да е сам, я. ;). Така пак ще играеш за Черно море. :lol:

Новата ти стратегия е доста по-добре. Първо ще си направя 2 автогола... след това мисля да направя една дузпа и за капак - да си изкарам червен картон, че да не се преуморявам много :oops: :oops:

Има ли шанс да те картотекираме в Левски за мача в събота,със пияндето Рабех ще сте идеална двойка централни защитници :)
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Върни се в “Черно море”