kev1n написа:Ми обидно ми е да пишат такива врели некипели.. 1о платени драскачи от грУшата и софия лапат, се скъсват да тровят.. като за последно! Пускат слухове, създават напрежение, само и само да изместят разговора от тяхното некадърно държание и управления и каквото им е там такова.. а другия, който работел правилно, да мре там.. ;д
Били земали зоб наще (По думуте на цска 78) КЪФ ЗОБ БЕ.. привлякоха кондицоинни тренйори от топ отбор в най-доброто първенство, и видиш ли.. химия.. ;д Вместо да кажат - евала, браво, и ние трябва така.. те тровят ли тровят.. май наиситна ще спра да пиш тук.. не виждам вече смисъл..
Ми аз кат гледам тук феновете на Ботев са недоволни от съдийството а не "1о платени драскачи от грУшата и софия лапат". А вие и да спрете да пишете тук няма да липсвате на никой, лошото е обаче, че на ваше място Домуса праща още и още платени писарушки, да ни отварят очите как видиш ли съдиите ви свирят безпристрастно, как клетката за гости в Разград е напълно в реда на нещата и е досущ като всеки европейски стадион и тем подобни глупотевини. А иначе, гледам не останаха фенове на друг отбор, които да таят някакви топли чувства към вас. С какво си го обясняваш това? Ще бъде интересно в мач от ЕКТ дали пак ще просите кат безпризорни циганета по другите форуми за подкрепа на "националната кауза" и дали вече ще се намерят тъпанари, които да ви се вържат на акъла.
ПП: И ти казах нещо за българския език. В България си, научи българския. В турския ви форум може и да си говорите така, ама тук нормалните хора трудно ви разбират.