Гледате ли симулативната игра, на Евертън срещу Сити?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Everton Forever 1878
Контакти:

Re: Гледате ли симулативната игра, на Евертън срещу Сити?

Мнениеот Everton Forever 1878 » 04 май 2014 05:56

Евертън, няма полза от това Ливърпул да стане шампион, даже се кефа, че паднахме и ФК Дузпа може и да не я вземат ! :) :)
Everton is the pride of Merseyside !

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 04 май 2014 06:40

Няма какво да им се сърдим на карамелчетата,колкото могат,имитират игра,да са живи и здрави! Ние постигнахме важната си цел този сезон.. е, купата щеше да е добре дошла,но... това е футболът,трябваше ние да си свършим работата сами срещу чукотките... Сега е важно да се запази духът на отбора,да се направи добра селекция и догодина пак !!! Надявам се поне Шити да са шампиони,да не стане някоя беля и специалното цигане да вземе нещо тая година ;)

Потребителски аватар
Everton Forever 1878
Контакти:

Мнениеот Everton Forever 1878 » 04 май 2014 06:46

Не очаквай, същия успешен сезон догодина, играете и в ШЛ, а и догодина няма да го има ефекта на изненадата, и отборите ще знаят какво да очакват ;)
Everton is the pride of Merseyside !

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 май 2014 07:40

Казвал съм го и преди.Няма в света фенове като тези на Ливърпул.На Анфийлд и навсякъде само един отбор няма да бъде посрещнат с ръкопляскания.Този на Манчестър Юнайтед.Дори и сега.По младите не знаят,но в града на Битълс няма омраза между градските съперници.Нямаше дори след Хейзъл когато карамелите имаха страхотен отбор,но заради масовото убийство в Брюксел не можеха да участват в ЕКТ.Звучи ли ви достоверно.Но е вярно.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 май 2014 09:20

Преди години "Евертън" не играеше срещу друг отбор от град Манчестър, но срещу "гражданите" много се съмнявам, че е било така. Не може големият "Евертън" да се сравнява с новия отбор на "Сити". Просто "Манчестър Сити" е много силен отбор в момента. Това е.
Титлата не е загубена, но ще е изненада, ако бъде спечелена. До края на сезона "синият" отбор от Манчестър има срещи с отбори, които имат история в евротурнирите. Сигурен съм, че честта ще надделее. Важното е ние да си свършим работата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 май 2014 10:20

Everton Forever 1878 написа:Не очаквай, същия успешен сезон догодина, играете и в ШЛ, а и догодина няма да го има ефекта на изненадата, и отборите ще знаят какво да очакват ;)

Ти от коя планета идваш ?! Ливърпул винаги играли нападателен футбол ?! Според теб защо има свирени най-много дузпи за Ливърпул а ?! Защо се играе в наказателното поле на противниковият отбор !
Ти въобще някой гледал ли си футбол или само чул , че има такава игра ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

LiVeRpOoLa
Контакти:

Мнениеот LiVeRpOoLa » 04 май 2014 10:37

някой ,който разбира от футбол да коментира третия гол на сити.евертън е борбен отбор къде му беше борбата ,без фалове и картони.разиграваха рисковано пред полето си на страни и на зад.факт.за това ще си останат винаги втори и най голямата им цел ще е да бият и минат в класирането по големия отбор в града.факт.а за арабите какво ,титла могат да си купят,но история не.винаги ще са си мишки,както и едно друго подобие в лондон.едно е ливърпул, арсенал,...съвсем друго еднодневките ,които зависят от арабски и руски пари и кеф.днес ги има утре не.факт

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 04 май 2014 11:27

Четох , четох ... и никъде не видях простата истина . Ами нормално настроението да е тягостно .. хем искаш да биеш , хем не искаш твоя тим да направи градския съперник шампион . Все едно от Ман Сити да зависи дали Юнайтед ще стане шампион .. Е ..guess what , феновете на Сити небиха понесли такова нещо :mrgreen: . Много ви е симпатичен Евертън и незнам си кво били ( на мен също ми е крайно симпатичен) , ама като дойде битката за Мърсисайд-"Мърси е червен" , "Тея сините какви са , някви мижитурки , никога няма да са ка Ливърпул , незнам си кво" .... лицемери .

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 май 2014 11:42

IvailoRz написа:Четох , четох ... и никъде не видях простата истина . Ами нормално настроението да е тягостно .. хем искаш да биеш , хем не искаш твоя тим да направи градския съперник шампион . Все едно от Ман Сити да зависи дали Юнайтед ще стане шампион .. Е ..guess what , феновете на Сити небиха понесли такова нещо :mrgreen: . Много ви е симпатичен Евертън и незнам си кво били ( на мен също ми е крайно симпатичен) , ама като дойде битката за Мърсисайд-"Мърси е червен" , "Тея сините какви са , някви мижитурки , никога няма да са ка Ливърпул , незнам си кво" .... лицемери .

Не знам къде си го прочел това за Евертън , но истински фен на Ливърпул едва ли би го написал ! Конкуренцията винаги я има ! Ливърпул е с много повече успехи от Евертън , но и те си имат своите успехи.
Винаги съм ги уважавал като отбор и за мен никога не са били мижитурки ! Не знам точно как са нещата в самият град.Вчерашният мач си беше нормален и ако бяха реши да легнат след 3:1 едва ли щяха да се напрягат.
Все пак всеки отбора първо играе за себе и после за другите и тази победа им трябваше , но не се получи !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 04 май 2014 14:24

:lol:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”