37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Re: 37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Мнениеот Бай Иван » 03 май 2014 22:44

botevbeerboys написа:Ето го примера!Типичено изказване на адвокатче!Абе момче имаш дар слово иди си вади хляба в съда!Колко ти плаща домуса?Трябва да е доста! :)

Моля ти се, скрий се някъде, че много банално взе да става!

От завист към отбора на "Лудогорец" стана завист към феновете на "Лудогорец". А аз всъщност не съм фен на нито един български отбор!
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 03 май 2014 22:47

Бай Иван написа:
botevbeerboys написа:Ето го примера!Типичено изказване на адвокатче!Абе момче имаш дар слово иди си вади хляба в съда!Колко ти плаща домуса?Трябва да е доста! :)

Моля ти се, скрий се някъде, че много банално взе да става!

От завист към отбора на "Лудогорец" стана завист към феновете на "Лудогорец". А аз всъщност не съм фен на нито един български отбор!

То е ясно,че не си!Казах ти одеве футболнонекомпетентен си!Хайде сега иди кажи на шефа ,че си подаваш оставката и да намери по компетентни форумни фенове! :o :)

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 03 май 2014 22:53

botevbeerboys написа:То е ясно,че не си!Казах ти одеве футболнонекомпетентен си!Хайде сега иди кажи на шефа ,че си подаваш оставката и да намери по компетентни форумни фенове! :o :)

Това, че даден човек не подкрепя български отбор в "А" група от кога се приема като "цялостна некомпетентност по отношение на футбол"?

Или е само твое виждане, за да дразниш останалите с малоумщините си, че като ти гледам потребителското име, точно така излиза!

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 03 май 2014 22:53

Бай Иван написа:
botevbeerboys написа:Абе момчета като чета постовете на феновете на Лудогорец в този форум стигам до заключението,че Домусчиев не си купува само съдиите ами и феновете!Не ви ли прави впечетление,че мненията на феновете на Лудогорец са крайно интелигентни и в същото време футболно некомпетентни!Много ми приличат на мненията на адвокати или чиновници!Дано не съм прав,но според мен домуса си плаща и нафорумните фенове! ;)

Говори и пиши каквото си искаш, но е факт, че "Лудогорец" е на крачка за пореден път да спечели! Който си го може - може с качествена и стойностна игра!

Аз никога не съм бил платен, в момента не съм платен и в бъдеще също няма да съм платен, защото мога да си отстоявам позицията правилно и обективно. Не ми трябва да бъда адвокат или чиновник, за да напиша грамотно и интелигентно 10 реда. Трябва ми желание и мотивация!

А защо мненията да са футболно некомпетентни? Защото феновете на останалите отбори приемате само определени мнения и коментари, които най-добре пасват на вижданията за собствения ви отбор, на който сте привърженици!

Завистта към "Лудогорец" ще я има и много занапред! Но това няма да е от значение, защото момчетата сами показват какво могат и го правят, за разлика от "старшите" отбори в "А" група, които предимно са глезльовци, хленчещи мамини синчета, когато губят независимо от кой отбор и симуланти.
И къде е тази качествена и стойностна игра,че нещо не я виждаме по скоро печелите с ''качествено и стойностно'' съдийство. Кажи като си толкова запознат, защо всички с които играете пропищяват от съдийството? Някой по горе се изказа нещо за публиката на Ботев вие за такава само можете да мечтаете. Припомнете си какво беше отношението на вашата към нашия отбор когато ви гостувахме ,вече ви връщаме всичко и то с лихвите. А в Бургас ще ви очаква Ада!
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 03 май 2014 22:55

botevbeerboys написа:
Илич Рамирес написа:
botevbeerboys написа:Абе момчета като чета постовете на феновете на Лудогорец в този форум стигам до заключението,че Домусчиев не си купува само съдиите ами и феновете!Не ви ли прави впечетление,че мненията на феновете на Лудогорец са крайно интелигентни и в същото време футболно некомпетентни!Много ми приличат на мненията на адвокати или чиновници!Дано не съм прав,но според мен домуса си плаща и нафорумните фенове! ;)

Аз съм си интелигентен и без пари. И не Домуса ми плаща , ами аз на него.

Е как си бъркате по дупките мен не ме интересува! :)

Явно в твоята дупка някой бърка ,щото си много злобничък :)

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 03 май 2014 23:25

никки1912 написа:И къде е тази качествена и стойностна игра,че нещо не я виждаме по скоро печелите с ''качествено и стойностно'' съдийство. Кажи като си толкова запознат, защо всички с които играете пропищяват от съдийството? Някой по горе се изказа нещо за публиката на Ботев вие за такава само можете да мечтаете. Припомнете си какво беше отношението на вашата към нашия отбор когато ви гостувахме ,вече ви връщаме всичко и то с лихвите. А в Бургас ще ви очаква Ада!

Не може да се отрече, че в последните 3-4 мача играта на "Лудогорец" е под всякаква критика, но реално и обективно погледнато, съдиите не бутат отбора. Лесно е да го напишеш в интернет, но е по-трудно да го повярваш за себе си. Днешният мач беше поредното доказателство, че съдията беше доста обективен и на моменти леко буташе "Ботевъ".

И какво да се мечтае за публиката? На всеки стадион има места за гости и домакини (надявам се да си наясно с това). И когато има мач, който се играе на "Лудогорец Арена" в гр. Разград, трябва да се знае, че гостите се намират в сектора, който се показва в лявата част на екрана на телевизора, когато се излъчва мача. Всичко останало са фенове на домакините. Но понеже завистта замъглява зрението на феновете на противниковия отбор и за това се твърди, че "Лудогорец" все нямал почитатели. Макар че някак си успя да събера над 42 000 българи, а не завистливи интернет тролове, "Лудогорец" си има своите привърженици, които се увеличават всеки ден.

Не знам кой какво връща, с какви лихви и какви помиярщини са намислили "улстрасите" на по-"старшите" отбори в "А" група, но целта е да се играе футбол, а не да се прави състезание от рода на "Кой фен на "Ботевъ" колко димки ще хвърли по играчите или колко фена на ЦСКА ще успеят стойностно да пребият деца, защото били от Разград".

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 03 май 2014 23:38

Илич Рамирес написа:
botevbeerboys написа:
Илич Рамирес написа:

Аз съм си интелигентен и без пари. И не Домуса ми плаща , ами аз на него.

Е как си бъркате по дупките мен не ме интересува! :)

Явно в твоята дупка някой бърка ,щото си много злобничък :)

Не съм злобничък" приятелю" ,обективен съм!А ако искаш може да ми бръкнеш в дупката....ама с език! :)

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 03 май 2014 23:39

Хахахахахаххаа, е не. Тоя изби рибата :) :) :) Гелосания трябва тотално да е откачил за да пуска подобни тролове тук.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 03 май 2014 23:41

Бай Иван написа:
никки1912 написа:И къде е тази качествена и стойностна игра,че нещо не я виждаме по скоро печелите с ''качествено и стойностно'' съдийство. Кажи като си толкова запознат, защо всички с които играете пропищяват от съдийството? Някой по горе се изказа нещо за публиката на Ботев вие за такава само можете да мечтаете. Припомнете си какво беше отношението на вашата към нашия отбор когато ви гостувахме ,вече ви връщаме всичко и то с лихвите. А в Бургас ще ви очаква Ада!

Не може да се отрече, че в последните 3-4 мача играта на "Лудогорец" е под всякаква критика, но реално и обективно погледнато, съдиите не бутат отбора. Лесно е да го напишеш в интернет, но е по-трудно да го повярваш за себе си. Днешният мач беше поредното доказателство, че съдията беше доста обективен и на моменти леко буташе "Ботевъ".

И какво да се мечтае за публиката? На всеки стадион има места за гости и домакини (надявам се да си наясно с това). И когато има мач, който се играе на "Лудогорец Арена" в гр. Разград, трябва да се знае, че гостите се намират в сектора, който се показва в лявата част на екрана на телевизора, когато се излъчва мача. Всичко останало са фенове на домакините. Но понеже завистта замъглява зрението на феновете на противниковия отбор и за това се твърди, че "Лудогорец" все нямал почитатели. Макар че някак си успя да събера над 42 000 българи, а не завистливи интернет тролове, "Лудогорец" си има своите привърженици, които се увеличават всеки ден.

Не знам кой какво връща, с какви лихви и какви помиярщини са намислили "улстрасите" на по-"старшите" отбори в "А" група, но целта е да се играе футбол, а не да се прави състезание от рода на "Кой фен на "Ботевъ" колко димки ще хвърли по играчите или колко фена на ЦСКА ще успеят стойностно да пребият деца, защото били от Разград".

Той не ни даде да играем,всячески бавеше играта,всичко се свиреше за гостите,иначе подпирал Ботев :o :lol:

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 03 май 2014 23:43

Бай Иван написа:

Ванко!!!Ултрас културата ти е много чужда материя!Казах ти вече кажи на шефа да намери по компетентен!ГОСПОДИН ДОМУСЧИЕВ ОБЪЩАМ СЕ НАПРАВО КЪМ ВАС!МОЛЯ ВИ УВОЛЕТЕ ВАНКО! :roll: :)

Върни се в “Лудогорец”