Гледате ли симулативната игра, на Евертън срещу Сити?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Гледате ли симулативната игра, на Евертън срещу Сити?

Мнениеот terata » 03 май 2014 22:06

daniel875 написа:
terata написа:Айдее почна се с глупостите за уреден шампионат. :mrgreen: Ако бяхте били резервите на Челси дали пак първенството щеше да е наредено? Надали!

Всяко първенство е предварително наредено. Така е от едно време. Въпросът е да има някаква драма. Ако има морал, е най - добре.

Аха от едно време викаш. Би ли осветлил останалите съфорумци за кой ще е определена титлата за следващия шампионат, че да поизкараме некой лев. :mrgreen:
ПП: Смешни ставате, по-добре се спрете.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 май 2014 22:07

ralka_levskarka написа:И? Обидно е за тези играчи да кажеш резерви. Аз повече няма да коментирам. Казах, каквото имам да казвам.

Няма И, няма Й - Челси би Ливърпул с резервите. Изображение
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 03 май 2014 22:07

Tommi написа:
ralka_levskarka написа:И? Обидно е за тези играчи да кажеш резерви. Аз повече няма да коментирам. Казах, каквото имам да казвам.

с резервите
Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 03 май 2014 22:08

LordSirAlexFerguson написа:ливърпул е малък отбор с малко фенове нека не се правят трагедийки,нямa голям и велик отбор в света който да не е ставал шампион от миналият век,няма не ;)

Сент Етиен не са.
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 май 2014 22:08

terata написа:Айдее почна се с глупостите за уреден шампионат. :mrgreen: Ако бяхте били резервите на Челси дали пак първенството щеше да е наредено? Надали!

Не само за един тотаджийски мач говорим ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 май 2014 22:08

LordSirAlexFerguson написа:
Tommi написа:

с резервите
Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение

Знаеш как е, Лорде. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 03 май 2014 22:09

terata написа:
daniel875 написа:

Всяко първенство е предварително наредено. Така е от едно време. Въпросът е да има някаква драма. Ако има морал, е най - добре.

Аха от едно време викаш. Би ли осветлил останалите съфорумци за кой ще е определена титлата за следващия шампионат, че да поизкараме некой лев. :mrgreen:
ПП: Смешни ставате, по-добре се спрете.

Там е работата, че обикновените запалянковци няма как да знаят за далаверите на съответните футболни съюзи, асоциации и т.н. Убеден съм, че ако през този сезон "Ливърпул" не спечели титлата, догодина шампион ще е "Челси". Ако обаче стане обратното, титлата отива в "Сити" догодина.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 03 май 2014 22:09

LordSirAlexFerguson написа:ливърпул е малък отбор с малко фенове нека не се правят трагедийки,нямa голям и велик отбор в света който да не е ставал шампион от миналият век,няма не ;)

То в Англия от големите само навталинения колос страда :)

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 03 май 2014 22:09

daniel875 написа:
Тони написа:
daniel875 написа:
Тони написа:daniel875

Как се чувстваш сега? Усещайки, че чаканата 25г титла се изплъзва и кой знае до година на какво ниво ще сте, предполагам, че ти е много тежко?

Титли на "Ливърпул" съм виждал. Тази ще е неочаквана, защото е видно, че "Ливърпул" няма отбор, за да я постигне, няма нужната вариативност. Шансове съществуват все пак. Титлите не са всичко на този свят. Има други, по - важни неща от тях.

Така си е. Все пак опитахте, но явно не ви е по силите. Да поздравиш суаресшампион, че аз влизам от време на време. Кажи му, че вече ще следя мненията му, за да се смея. Бяхте много забавни целия полусезон. Нищо, до година, както се казва.

Шансове съществуват. Не се знае кой е решила ФА. Представи си, че "Сити" изпадне в ситуацията отпреди няколко сезона. Не съм толкова убеден, че този път ще има обрати.

Мито май ФА бяха решили, ама вие пак не можахте да изпълните сценария. Щеше да е много драматично с Джерард, двадесет и петте години и деветдесет и шеста. Хората се спукаха да ви дават дузпи и да ви подпират, а вие паднахте от резервите на Челси. Слаба работа сте.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 май 2014 22:10

Въпрос с повишена трудност! Коя е любимата фраза на Ливърпулци?
[offtopic]Отг:Едно време :)[/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”