37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Re: 37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0

Мнениеот Val3ncia » 03 май 2014 20:55

ivan40 написа:
molteni написа:Нормално съдийство. Все пак Н.Йорданов се е доказал. :lol: Спести феноменален ЧК на Иршак. Няма такива безумни влизания като в нашето първенство.

Чак червен :lol: за неадекватното съдийство в ущърб на Ботев няма ли да кажеш :idea: или е важно да се подчертае многократно нарушението на ИРШАК :!:

Толкова да сте глупави ..Поне помислете малко преди да пишете ,защото ставате смешни .Какви са тези фантазии за поръчково съдийство ?Ако заслужения червен беше показан на Иршак мача свършваше на 99% ,ноо неееее съдията нали е най големия идиот на света ,реши да му го спести и да бута Лудите с фалчета ...????

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 03 май 2014 20:57

Plovdiv 100 написа:
Бай Иван написа:Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. А в няколко кадъра по-късно, дори бе показан фен, който се катереше по огражденията и бе готов да навлезе вътре на игралното поле.

Днес за кратко се появи тема, която да оплюва стадиона в Разград, че бил като клетка, затвор. Но гледайки и слушайки различни фенове на "Ботевъ", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА", мисля, че трябва даже да се издигнат още на височина оградите, които са в сектора с гостуващи запалянковци.

Успех на "Лудогорец" в следващия мач! :)

Как ще влезне само не ми е ясно :mrgreen: Познавам го момчето, последното нещо, което ще му мине през акъла е да влезе на терена дори и да е възможно :)

Злоба, злоба, злоба хвърчи от "Ботевъ"-ските фенове и ултраси. Много добре ми разбра мисълта и това, което исках да напиша, не се прави на ударен. Все пак целта е да се гледа футбол, а не катерещи се маймуни по оградите. То човек какво да си мисли в такива моменти?
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

fixxxsers
Контакти:

Мнениеот fixxxsers » 03 май 2014 21:11

Макар и да не пиша много във форума го следя. Останаха няколко фена на Лудогорец, които все още пишат тук- всъщност не знам какви нерви имат, за да го правят още, но това е другатема. Мисля, че хората които се отказаха да пишат тук бяха достатъчно толерантни, уважаващи опонента си и достатъчно интелигентни момчета, от които може да се научи все нещо. Постоянните обиди и абсолютното незачитане на мненията им и тенденциозните постове срещу тях обаче постигнаха целта си. Във форума остават хора абсолютно озверели, заслепени и несъобразяващи се с нищо хора.
В тази тема отново лъсна тенденциозното отношение. Гледах мача много внимателно, за мен беше ясно, че ще бъде изигран тактически много внимателно, съдията свири що- годе добре, може би с една според мен доста груба грешка- че не изгони футболиста на Ботев за това застрашаващо здравето на противника влизане! И сега изведнъж се появява твърденито, че съдията подпомагал Лудогорец!!! Колко трябва да си се зомбирал, за да отстояваш това? Тази фенщина наистина заслепява много хора- сигурен съм, че мнозинството в ежедневието си не са такива!
Знам, че на никого няма да направи впечатление този пост, но все пак приканвам хората, които симпатизират на Лудогорец да не пишат в подобни теми.Нека имаме малко достойнство!
Аз лично не мисля да пиша повече във форума.
Успех на всички.
Изображение

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Мнениеот тинтири-минтири » 03 май 2014 21:17

snakebite написа:Днес рухна митът за т.нар. културна публика на Ботев, Видях грозни псувни, и изкривени от злоба лица...
Кой им е виновен че целят гредите вместо да вкарат, за какво продължение от 2 минути говорим, след като даде 4 минути че имаше даже и фаул пред нашето наказателно ???
Днес Лудогорец игра за равен мач, и затова и можеше и да загубим.
На финала ни очаква друга игра от нашите , надявам се като един сериозен и опитен отбор да се наложим над канарчетата и мисля че кресливата им публика няма да им помогне !!

Съдията отсъди нарушение в полза на Ботев в четвъртата минута от продължението след като беше назначил две за такова! Причините за отсъждането останаха неизяснени, но пък позицията фронтално срещу вратата си беше идеална за отбелязване на гол!
Съдията, като цяло влияеше на играта с отсъждания в интерес на Пловдивският тим, като на финала изпадна в стресово състояние, да не би да не е дал достатъчно от себе си за каузата на кликата около Василев!
Лудогорец не се представи на обичайното си ниво, но във всяко отделно отиграване си личеше че класата и уменията са повече в актива имено на Разградския отбор.
Не знам въз основа на какво се налага тезата за харизмата на Пловдивската публика, но съдейки по нейните представители пишешти в тази тема, там цари тотална простотия и всеобхватно мракобесие, гарнирано с вулгарен и циничен изказ, съчетан с абсолютна неграмотност!
Защо имено тази част от феновете на Ботев са решили да изложат своето състояние в форума, ще остане загадка, както и това защо при такъв огромен ресурс, какъвто се задели от ковчежника на ислямистите в България за отбора, той не съумява да върже игра и още по-малко резултати, а еуфорията около отбора затихва в геометрична прогресия!!!

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 03 май 2014 21:30

Хайде стига сме гледали съдията. Истината е че и двата отбора бяха трагични, особено Лудогорец. Много брак , много грешни пасове и от двата тима. Лудогорец бяха безобразни ,нямаха нищо общо с отбора от сряда срещу ЦСКА. Ботев пък от своя страна не се напъна да се възползва от играта на противника , нещо което лично ме издразни ,защото принципно ги харесвам как играят . Мачът беше ясен хикс още преди да е почнал, аз си загубих два часа да го гледам. Поне да се бяха напънали за хикс,ама с голове.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 03 май 2014 21:33

snakebite написа:Днес рухна митът за т.нар. културна публика на Ботев, Видях грозни псувни, и изкривени от злоба лица...
Кой им е виновен че целят гредите вместо да вкарат, за какво продължение от 2 минути говорим, след като даде 4 минути че имаше даже и фаул пред нашето наказателно ???
На финала ни очаква друга игра от нашите , надявам се като един сериозен и опитен отбор да се наложим над канарчетата и мисля че кресливата им публика няма да им помогне !!

Селски, кой викаше в сряда "червени боклуци"?

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 03 май 2014 21:36

Бай Иван написа:
Plovdiv 100 написа:
Бай Иван написа:Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. А в няколко кадъра по-късно, дори бе показан фен, който се катереше по огражденията и бе готов да навлезе вътре на игралното поле.

Днес за кратко се появи тема, която да оплюва стадиона в Разград, че бил като клетка, затвор. Но гледайки и слушайки различни фенове на "Ботевъ", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА", мисля, че трябва даже да се издигнат още на височина оградите, които са в сектора с гостуващи запалянковци.

Успех на "Лудогорец" в следващия мач! :)

Как ще влезне само не ми е ясно :mrgreen: Познавам го момчето, последното нещо, което ще му мине през акъла е да влезе на терена дори и да е възможно :)

Злоба, злоба, злоба хвърчи от "Ботевъ"-ските фенове и ултраси. Много добре ми разбра мисълта и това, което исках да напиша, не се прави на ударен. Все пак целта е да се гледа футбол, а не катерещи се маймуни по оградите. То човек какво да си мисли в такива моменти?

Мишленце. Този , който наричаш "маймуна" е момчето оцеляло от адската катастрофа миналото лято, когато загина наш приятел. Човек милеещ за отбора. Живеещ за отбора! Не коментирай неща за които си нямаш представа, твърде далеч си и изобщо не са ти ясни. Разбирам те, че от скоро си на стадиончето, но поне си трай! Ок?

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 03 май 2014 21:38

Митът за културна публика рухна на мача в Разград, където всички селяни плюеха и псуваха нашите футболиси или не помниш. Както казват хората - каквото повикало, такова се обадило ;)

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 03 май 2014 21:42

fixxxsers написа:Макар и да не пиша много във форума го следя. Останаха няколко фена на Лудогорец, които все още пишат тук-

Защото почнаха да се червят и за да не го правят вече не влизат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 03 май 2014 21:42

[quote="Бай Иван"]Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. 7
,

Това са нормално фенско поведение. Има го в абсолютно всички агитки в т.ч. и нашата. Тези фенове който използват расизми , в повечето случай не са расисти а най-обикновени футболни простаци .

NO RASISM!

Върни се в “Лудогорец”