ZinedineZidane написа:Бай Иван написа:Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. А в няколко кадъра по-късно, дори бе показан фен, който се катереше по огражденията и бе готов да навлезе вътре на игралното поле.
Днес за кратко се появи тема, която да оплюва стадиона в Разград, че бил като клетка, затвор. Но гледайки и слушайки различни фенове на "Ботевъ", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА", мисля, че трябва даже да се издигнат още на височина оградите, които са в сектора с гостуващи запалянковци.
Успех на "Лудогорец" в следващия мач!
Смешник, какво очакваше да се чува след подобно съдийство и подобно антифутболно поведение на "каузата"? Дай ми адекватен отговор!
Срам и позор за теб, че за потребителското си име си използвал една легендарна личност, а пишеш коментари само за бройка.
Ако съдията беше поне малко съвестен, играчът на "Ботевъ" Хамза и играчът Кишада от "Лудогорец", трябваше да изхвърчат в първите 15 минути от първото полувреме.
Ама той ги потупва по рамото и им стиска ръцете за нарушенията, които правеха!
Нищо не казваш за грубите нарушения на "Ботевъ", но за това пък давай смело да плюем по "Лудогорец", защото уж всички останали така правят.
Който каквото иска да казва - играта си е игра, има си очи и уши да гледа и да види кой отбор какъв футбол играе.
Стар фенски навик е да се признават само грешките на противника, докато собствените недостатъци да не се гледат, или яростно да се отричат, защото така им изнася!