37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 37-и кръг: Ботев (ПД) - Лудогорец 0:0
Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. А в няколко кадъра по-късно, дори бе показан фен, който се катереше по огражденията и бе готов да навлезе вътре на игралното поле.
Днес за кратко се появи тема, която да оплюва стадиона в Разград, че бил като клетка, затвор. Но гледайки и слушайки различни фенове на "Ботевъ", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА", мисля, че трябва даже да се издигнат още на височина оградите, които са в сектора с гостуващи запалянковци.
Успех на "Лудогорец" в следващия мач!
Днес за кратко се появи тема, която да оплюва стадиона в Разград, че бил като клетка, затвор. Но гледайки и слушайки различни фенове на "Ботевъ", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА", мисля, че трябва даже да се издигнат още на височина оградите, които са в сектора с гостуващи запалянковци.

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Бай Иван написа:Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. А в няколко кадъра по-късно, дори бе показан фен, който се катереше по огражденията и бе готов да навлезе вътре на игралното поле.
Смешник, какво очакваше да се чува след подобно съдийство и подобно антифутболно поведение на "каузата"? Дай ми адекватен отговор!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Значи аз съм обективен и честен и трябва да кажа че и в нашата публика има такива индивиди , които ходят на стадиона за да се напсуват
. Само че !!!! На последния домакински мач преди ЦСКА , има няколко човека с наложена глоба за псувни срещу футболисти на стойност 500лв ! При други има ли го това нещо ?

Бай Иван написа:Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. А в няколко кадъра по-късно, дори бе показан фен, който се катереше по огражденията и бе готов да навлезе вътре на игралното поле.
Вие не псувате,страшни сте,ама то имате ли публика???Сигурно с билбордове и съобщения каните хората:))))))))))))))))
Като си толкова на ти с нещата,миналия сезон я си припомни кой нападаше сектора с гостите?????
И най-важното-трябва да раздадете щедри премии на съдиите,свършиха си перфектно "работата" през пролетния полусезон!!!

ПП Когато само един отбор казва,че сте съдийски отбор-това може да се дължи на много фактори.Но когато половината А група почне да ви сочи,като отбор,който не зачита феърплея,трябва да се замислите,дали наистина не сте такъв!

Последна промяна от CSKA 78 на 03 май 2014 19:21, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Мърдо - ''това можеше да е мач за титлата''
ПХАХАХАХАХАХАХ, тоя верва ли си бе

ПХАХАХАХАХАХАХ, тоя верва ли си бе

CSKA 78 написа:Бай Иван написа:Отдавна не бях слушал разни ултраси и "фенове". Гледайки мача по телевизията, една от основните камери, които се намираше в публиката, доста точно и ясно долавяше цинизмите, ругатните, псувните, обидите и вулгарностите от феновете на "Ботевъ". Било то като се започне с "цигани", "турци", "мангали" и тем подобни и се стигне и до по-остри изказвания, използвайки конкретни имена. Неведнъж Кишада, Луму и Златински бяха попържани със страстно "ботевско" слово от феновете, които определят себе си като привърженици на отбора. А в няколко кадъра по-късно, дори бе показан фен, който се катереше по огражденията и бе готов да навлезе вътре на игралното поле.
И най-важното-трябва да раздадете щедри премии на съдиите,свършиха си перфектно "работата"!!!![]()
Тук съдиите помагат,но в Европа няма,така че господ вижда и наказва:))))))))
- nicromanser
- Контакти:
с ръгане и блъскане всеки взема нещо от лудогорец примерите са ч море, локо пловдив и ботев те футбол не играят а практикуват блъскане и ритане, но това е начина
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
-
- Контакти:
Всяка спорна ситуация беше свирена за лудогорските пилета.Удара с крак в корема за купата на Лаута се сметна за игра за топката,а сега връхлитането на Стоянов беше отчетено за борба за първа топка.В Европа когато се свири се виждат всички недъзи на шампионите.Лежането по терена може да им донесе настинка.Много чуплива кауза.Най-стойностният отбор са,но това не е причина за съдийски аванти.До кога ще разчитат на реферски аванти.Късмета дано им изневери на финала.За радост на България.