Григор Димитров (официална тема)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров (официална тема)
Доста добър жребий за нашето момче, 1/2 финала е почти сигурен според мен.
Абе , то ако зависи от теб , ще вземе и титлата.
sirius123 написа:Абе , то ако зависи от теб , ще вземе и титлата.
Защо не ? 1/2 финал според теб не е ли възможно ?
Струва ми се , че ако преодолее 1-ви кръг , ще срещне Марсел Гранолерс , който този път няма да е с контузия и изтощен , а при това ще играе на свой тререн. Ако преодолее Марсел , следващия е Бердих , който според мен ще е голяма хапка за Гришо. Но ,тук ще види колко ще е способен да атакува 10-та.
sirius123 написа:Струва ми се , че ако преодолее 1-ви кръг , ще срещне Марсел Гранолерс , който този път няма да е с контузия и изтощен , а при това ще играе на свой тререн. Ако преодолее Марсел , следващия е Бердих , който според мен ще е голяма хапка за Гришо. Но ,тук ще види колко ще е способен да атакува 10-та.
Бердих голяма хапка за Григор

Запази тази страница непокътната!
Поздрави на всички фенове и успех на Гришата в Мадрид. И моля не правете драми и трагедии, ако не продължи дълго в турнира. Предстоят много турнири с малко точки за защитаване, така че имаме предпоставки за сериозно напредване в ранглистата. Дано Гришо поддържа стабилността в играта от началото на годината, всичко ще си дойде на мястото.
Невероятно..Стан Вавринка отпадна, Федерер и Джокович се отказаха..Схемата е доста отворена. Дано Григор се възползва и да грабне титлата! ХАЙДЕ ГРИША !! Мача от втори кръг е утре на корт 3 трети мач и ще започне около 15:30ч.
Евентуален трети кръг срещу Бердих/ Андерсън добре познати съперници.. Григор води с 2:0 победи срещу чеха и мисля, че е време за трета победа.След това следва Рафа Надал който е време да го бием и на 1/2 финал не виждам кой ще спре нашият тенисист.
Димитров - Нишикори финал а дано, имаме да си връщаме на японеца
Евентуален трети кръг срещу Бердих/ Андерсън добре познати съперници.. Григор води с 2:0 победи срещу чеха и мисля, че е време за трета победа.След това следва Рафа Надал който е време да го бием и на 1/2 финал не виждам кой ще спре нашият тенисист.
Димитров - Нишикори финал а дано, имаме да си връщаме на японеца

Ехее, айде малко по-сериозно
Нека първо да стигне до мач с Надал, а после да мечтаем за победа над испанеца. Да го победи на клей.... в Мадрид.... това ще е мачът на живота му 

Андре Агаси: С Григор тенисът е в добри ръце
Легендарният тенисист Андре Агаси похвали Григор Димитров само няколко дни след като хасковлията призна, че всъщност американецът е бил идолът му от детството, с когото е мечтал да тренира.
"Що се отнася за бъдещето на тениса – в момента най-ярките представители на това поколение са Григор Димитров и полякът Йежи Янович", смята Агаси.
"Колкото до притесненията ми дали тези играчи ще могат да заменят настоящите звезди – всичко следва естествения си ход. Такива опасения имаше и когато аз и Пийт Сампрас станахме професионалисти. На нашите плещи легна голямата отговорност да заменим Конърс, Макенроу и Лендъл и ние се справихме.
След нас пък дойдоха Федерер, Надал, Джокович и Мъри. Така че аз залагам на еволюцията, на това, че тенисът ще продължава да се развива, и смятам, че с Григор и Янович спортът е в добри ръце", заяви Агаси.
"7 дни спорт"
Легендарният тенисист Андре Агаси похвали Григор Димитров само няколко дни след като хасковлията призна, че всъщност американецът е бил идолът му от детството, с когото е мечтал да тренира.
"Що се отнася за бъдещето на тениса – в момента най-ярките представители на това поколение са Григор Димитров и полякът Йежи Янович", смята Агаси.
"Колкото до притесненията ми дали тези играчи ще могат да заменят настоящите звезди – всичко следва естествения си ход. Такива опасения имаше и когато аз и Пийт Сампрас станахме професионалисти. На нашите плещи легна голямата отговорност да заменим Конърс, Макенроу и Лендъл и ние се справихме.
След нас пък дойдоха Федерер, Надал, Джокович и Мъри. Така че аз залагам на еволюцията, на това, че тенисът ще продължава да се развива, и смятам, че с Григор и Янович спортът е в добри ръце", заяви Агаси.
"7 дни спорт"