Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот memnto » 02 май 2014 22:55

[offtopic]Не сме по-жалки от ЧМ ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 май 2014 22:58

Цесекарите пак се правят на ощипани госпожици..
Кой хвърля на ДВА пъти ракети и пиратки (или бомбички0 към мирни хора ? Кой бе, мушмороци ?
Вие имате ли представа какви хора ходят на мачове на Лудогорец, има много жени, деца , пенсионери - хора отишли да гледат мач не да хвърлят бомби и да предизивкват безредици.
Аз ходя на не малко мачове с 8 годишния си син искам той да се чувства сигурен, както и баща ми който е пенсионер ?? Е те ли са ми по-важни или комфорта на ГОСТИТЕ били те цска, левски , черноморец, локо и който ще да е..
Това за съжаление е единствения начин да се справим с криминалните елементи от така наречените големи агитки.
Това НЕ Е НОРМАЛНА гостуваща клетка , всеки от нас феновете на Лудогорец е съгласен, но си има причина !
Докато не се променим из основи, няма как да стане.
След като криминогенните елементи в ЦСКА, Левски, Локо пловдив, отчасти Ботев Пловдив, не могат да бъдат озаптени от останалите фенове при тях, това е начина !
Трябва да знаете че Разград не е нито Ловеч, нито Мездра, нито Пловдив, че да си правите каквото си искате .
Полицията в Разград си бе на ниво и преди Домусчиев и си вземаше сериозни мерки на регионалните дербита.
Съжалявам за НОРМАЛНИТЕ гостуващи фенове , но това е положението, докато не си подобрим футболната и обществена култура това ще е полоежението...

апропо, освен Слован Братислава, и Рапид Букурещ на един приятелски мач бяха пуснати отпред...но хората се държха добре, даже мисля че имаше и снимки с хората на Рапид Букурещ и нашата агитка...
Честно казано дори и страшните Партизан и Динамо Загреб не знам да са създавали проблеми...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 02 май 2014 23:23

BRF написа:Статията си е 1 към 1 !Простотията,селенията и олигофренията на разград са точно описани!

Забрави и ЦСКА е шампион.....

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Мнениеот тинтири-минтири » 02 май 2014 23:26

snakebite написа:Цесекарите пак се правят на ощипани госпожици..
Кой хвърля на ДВА пъти ракети и пиратки (или бомбички0 към мирни хора ? Кой бе, мушмороци ?
Вие имате ли представа какви хора ходят на мачове на Лудогорец, има много жени, деца , пенсионери - хора отишли да гледат мач не да хвърлят бомби и да предизивкват безредици.
Аз ходя на не малко мачове с 8 годишния си син искам той да се чувства сигурен, както и баща ми който е пенсионер ?? Е те ли са ми по-важни или комфорта на ГОСТИТЕ били те цска, левски , черноморец, локо и който ще да е..
Това за съжаление е единствения начин да се справим с криминалните елементи от така наречените големи агитки.
Това НЕ Е НОРМАЛНА гостуваща клетка , всеки от нас феновете на Лудогорец е съгласен, но си има причина !
След като криминогенните елементи в ЦСКА, Левски, Локо пловдив, отчасти Ботев Пловдив, не могат да бъдат озаптени от останалите фенове при тях, това е начина !
Трябва да знаете че Разград не е нито Ловеч, нито Мездра, нито Пловдив, че да си правите каквото си искате .
Полицията в Разград си бе на ниво и преди Домусчиев и си вземаше сериозни мерки на регионалните дербита.
Съжалявам за НОРМАЛНИТЕ гостуващи фенове , но това е положението, докато не си подобрим футболната и обществена култура това ще е полоежението...

апропо, освен Слован Братислава, и Рапид Букурещ на един приятелски мач бяха пуснати отпред...но хората се държха добре, даже мисля че имаше и снимки с хората на Рапид Букурещ и нашата агитка...
Честно казано дори и страшните Партизан и Динамо Загреб не знам да са създавали проблеми...

"Селянино", ако се опитваш да го обясниш на фена на ЦСКА "Udoji90" или някой друг от неговата черга, бих приел твоето старание, но да се опитваш да влееш нещо в големите червени кратуни на BRF, cska78, venko123 е мисия невъзможна. Те са просто(и) едни износени латерни, с мелодия отдавна отхверлена от времето, чиято единствена причина за съществуване в този подфорум е благоволението ви да им обръщате внимание!
Успех!

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 03 май 2014 00:04

"Селски" -към червени кратуни,добави и празни.Ако ЦСКА играе(УЕФА има думата) в ЛЕ да видим колко факли и бомбички ще запалят и хвърлят.Нали са ЦСКА и са недосегаеми.Там няма -ама аз не знаех,не чух,не видях,директно са в киреча.Няма Лупи,няма ама моля ти се бе бате.Нали сме в БГ,си мислят,че са хванали господ за....Най-ми е кеф,че ги разнасяме като пръскачка из лозе.То за тях няма други българи и граждани на Република България.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 03 май 2014 00:06

Статията е писана от някаквя малоумна псевдожурналистка! Ще кажа само, че сравненията със стадионите от статията са неуместни поради простия и елементарен факт, че нашият стадион има лиценз за Европа , включително и "затворническата" клетка, за разлика от споменйтите стадиони. Относно отдалечеността от терена - че на всички стадиони в България с писта секторите зад вратите са по- чдалече. Пистата на този стадион беше по малка а ралика от стадионите със стандартна писта, като В.Левски и останалите. В тази клетка имаше над 300 фена на Партан и не забелязах да не виждат какво става на терена. Ревете колкото си искате! "Омразни сме на всички, платени сме били, но нас ще ни има и в гъза ще ви боли"
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Re: Затворът в Разград - "без право на замяна"

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 03 май 2014 09:01

Tobacco написа:
turbogena написа:За тоя скакан сектор се говори отдавна ,но никой нищо не прави. Няма и да се направи като гледам... Това да събуваш хората на улицата върху някакъв найлон е върха на простотията и унижението. Да не говорим вътре какво е...
Между другото секторът в Коматево не остава по-назад. Там е някакъв ограден тротоар. Единственото предимство е ,че си по-близо до терена.

Естествено че ше ни събуват,влизаме в джамия все пак :lol:

А в обора как влизате?По копита и с мучене...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 май 2014 09:28

ЛУДОГОРЕЦ написа:
BRF написа:Статията си е 1 към 1 !Простотията,селенията и олигофренията на разград са точно описани!

Забрави и ЦСКА е шампион.....

ЦСКА не е шампион,но другото си е така!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 май 2014 09:31

mozart написа:Статията е писана от някаквя малоумна псевдожурналистка! Ще кажа само, че сравненията със стадионите от статията са неуместни поради простия и елементарен факт, че нашият стадион има лиценз за Европа , включително и "затворническата" клетка, за разлика от споменйтите стадиони. Относно отдалечеността от терена - че на всички стадиони в България с писта секторите зад вратите са по- чдалече. Пистата на този стадион беше по малка а ралика от стадионите със стандартна писта, като В.Левски и останалите. В тази клетка имаше над 300 фена на Партан и не забелязах да не виждат какво става на терена. Ревете колкото си искате! "Омразни сме на всички, платени сме били, но нас ще ни има и в гъза ще ви боли"

Никой не отрича лиценза!"Условията" в клетката са такива,каквито са описани!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 май 2014 10:54

тинтири-минтири написа:
snakebite написа:Цесекарите пак се правят на ощипани госпожици..

"Селянино", ако се опитваш да го обясниш на фена на ЦСКА "Udoji90" или някой друг от неговата черга, бих приел твоето старание, но да се опитваш да влееш нещо в големите червени кратуни на BRF, cska78, venko123 е мисия невъзможна. Те са просто(и) едни износени латерни, с мелодия отдавна отхверлена от времето, чиято единствена причина за съществуване в този подфорум е благоволението ви да им обръщате внимание!
Успех!

Ха ха ха!

Върни се в “Лудогорец”