Да опровергаем митовете.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

honda
Контакти:

Re: Да опровергаем митовете.

Мнениеот honda » 16 ное 2009 21:35

Снайперист написа:
honda написа:Тя е почетен председател понеже мъжът(Ив.Славков) по това време е шеф на "Левски" .

Това вече е глупаво.
Колкото до Галя,тя е фен на себе си,това да я закичат със шал не означава да е фен на нещо.
Това че една свободна жена се радва на мъжка компания,не я прави фен на пристрастията на мъжете там.

Аз пък съм виждал бай Тошо как се радва на свидното си чедо левски. :mrgreen:

Аз лично не си спомням да съм го виждал на футболен мач. Доколкото ми е известно Галя Топалова не е свободна жена,но все пак това тя би трябвало да го дискутира със съпруга си.
И ако подкрапата за "Левски" е била толкова силна ,защо точно през този период "Левски" губи всички спорове с ЦСКА -за Ст.Младенов,който има подписан договор с "Левски" но заиграва в ЦСКА. Несъразмерно високи наказания са наложени на играчите на "Левски" -К.Миланов ,изхвърлен от футбола завинаги от М.Балев защото е ударил един юмрук на Бумбо(от "Локо"(Сф)) и на Петър Курдов наказан неправилно 3 години да не играе футбол,понеже "Ботев" са фалшидицирали подписа му.
Между другото имаш грешка - през 1979 почетен председател на "Левски- Спартак" е бил Иван Славков,а не съпругата му Л.Живкова,а председател -Стоян Хранов.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 16 ное 2009 21:45

honda написа:Между другото имаш грешка - през 1979 почетен председател на "Левски- Спартак" е бил Иван Славков,а не съпругата му Л.Живкова,а председател -Стоян Хранов.

Съжалявам че ти го казвам.ти си жалък.
Дори да четеш не можеш,аз никъде не съм говорил за председател,явно живееш в някакъв собствен син свят.
Аз написах следното:
член

Колкото до наказанията,според мен такива трябва,за да не се самозабравят,ние искаме да гледаме игра, не гладиаторски борби.
За Стойчо,в случая е важно и той какво желае.
А не както например случая със Котков,който подуенския клуб отмъква от Локо,за него историята е покъртителна,и показва ужасното лице на левскарщината.

honda написа:Веднъж вече ти писах,че във футбола се отчитат само официалните мачове и головете вкарани в тях

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ :) :) веднага трябва да се забрани на феновете на Подуенския клуб да пишат своите митове,като най-гнусния в случая е че Г.Аспарухов бил вкарал първия гол на Уембли,вярно вкарва гол,но в контрола.Истината е че той е третия българин вкарвал на Уембли,като първите двама да вкарвали на официален мач.
Оказва се обаче че по твои думи дори и това не е направил Гунди, и наистина това трябва да се запомни.

И понеже не ми отговори да попитам отново.
КАЖИ СЕГА КАК ЩЕ СЕ БОРИШ СЪС СИНИТЕ МИТОВЕ И ЛЪЖИ.
КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ ЗА НЕ ПИШАТ ПОВЕЧЕ ГЛУПОСТИ ТВОИТЕ "СИНИ" ЛЮБИМЦИ?
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 ное 2009 22:01

Снайперист написа:
honda написа:
Продължение

От написаното имаш само едно вярно попадение.
honda написа:Веднъж вече ти писах,че във футбола се отчитат само официалните мачове и головете вкарани в тях

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ :) :) веднага трябва да се забрани на феновете на Подуенския клуб да пишат своите митове,като най-гнусния в случая е че Г.Аспарухов бил вкарал първия гол на Уембли,вярно вкарва гол,но в контрола.Истината е че той е третия българин вкарвал на Уембли,като първите двама да вкарвали на официален мач.
Оказва се обаче че по твои думи дори и това не е направил Гунди, и наистина това трябва да се запомни
.

КАЖИ СЕГА КАК ЩЕ СЕ БОРИШ СЪС СИНИТЕ МИТОВЕ И ЛЪЖИ.
КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ ЗА НЕ ПИШАТ ПОВЕЧЕ ГЛУПОСТИ ТВОИТЕ "СИНИ" ЛЮБИМЦИ?

Не се наемам да кажа кой е първия българин вкарал гол на "Уембли" . Първия българин вкарал гол в официален мач на "Уембли' е Д.Бербатов. Гунди вкарва гол в приятелски мач между националните отбори на Англия и България дали мача е бил организиран от ФИФА не мога да кажа,под организиран се разбира да се играе по правилата на ФИФА и ФИФА(УЕФА) да изпрати съдии и след мача протокола от мача се изпраща при тях. А иначе още по-рано през 50-те ,ако не се лъжа олимпийските отбори на Англия и България играят мач 3:3, като головете за българския отбор голмайстори са Д.Миланов(Пижо) и Ив.Колев(ако не се лъжа). Аз лично никъде не съм намерил сериозна информация на кой стадион се е играл мача,известно е само ,че се играл в Лондон,но в Лондон има над 30 стадиона.Кр.Янев участник в този мач,твърди ,че този мач се е играл на "Уембли". Ако това е така ,то трябва да се счита ,че или Д.Миланов или Ив.Колев е първия българин вкарал гол на "Уембли". Между другото ФИФА не признава олимпийските турнири и квалификациите за тях за официални мачове. Все пак въпроса е кой е първия българин вкарал гол на "Уембли" във футболен мач? Ако олимпийската квалификация се е играла на "Уембли" това е Д.Миланов/Ив.Колев,ако пък не- това е Гунди. А първия българин вкарал гол в официален мач на "Уембли" е Д.Бербатов.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 16 ное 2009 22:16

honda написа: Гунди вкарва гол в приятелски мач

Ето пак показваш неспособност да кажеш нещо.
С това не каза как ще се бориш срещу сините митове,и синята глупост че Г.Аспарухов е вкарал първия гол на Уембли.
Контролните мачове не се броят,както написа в единственото си вярно досега попадение.
Не се разбра как ще се обори синята глупост да се вярва на сините лъжи че той бил "първи"?
А това е което искам да знам. :)
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 ное 2009 22:25

Към Снайперист:
Извинявам се не съм видял,че си написал "почетен член" ,стори ми се "Почетен председател" - грешка от годините ми ,които вече не са толкова малко(за съжаление) ;) .Когато съм сгрешил си признавам все пак съм дългогодишен спортист,а феърплея е неразделна част от играта.
Иначе "почетен член" нищо не значи. примерно бай Тошо беше "почетен член" на "Славия" ,но белите нищо не изкяриха от цялата работа. бай Тошо си го каза при разпит в съда ,че не се е интересувал от спорт( с изключение на художествена гимнастика ;) -бел авт).
За Стойчо -не точно така, не знам колко договора си подписал през живота си ,но във всеки договор има клауза за неустойка при неизпълнението на договора от съответната страна. Отделно наказанието на един футболист подписал договор с два клуба е остава без състезателни права до изтичането на по-краткия от двата договора. При Стойчо не се случи нито едно от двете след намеса на самия Милко Балев.
А за Гунди и гола на "Уембли" бече писах.
Между другото ,не си спомням да съм използвал обиди ,към когото и да е било -не е белег на особено величие,даже напротив ;) .
Към Old_death съм задал един въпрос ,ще го задам и на теб: Как ще коментираш думите на капитана на ЦСКА от 50-те години Манол Манолов (Симолията),който посочва ,че ЦСКА е бил отбора на комунистите,а "Левски" на фашистите.( фашисти по онова време са наричали всички десиденти- бел авт.)?

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 16 ное 2009 22:45

honda написа:Когато съм сгрешил си признавам все пак съм дългогодишен спортист,а феърплея е неразделна част от играта.

Иначе "почетен член" нищо не значи.

1)Аз също съм бил спортист, затова знам в левскари феърплей няма(изключенията потвърждават правилото).
2)почетен член означава много,в конкертния случай най-малкото е че това е отбора на който симпатизираш.

А за Гунди и гола на "Уембли" бече писах.

Там е работата че нищо не написа по темата,ти си пишеш твоите фантазии,но аз не те питам за тях!
Има конкретен въпрос,на него не отговори,затова какво си пишеш по приумица нищо не значи.

Да наречеш глупоста глупост не е обида,а констатация.
Факт е че сините фенове вярват на митове и лъжи.

Какво е казал Симолията не ме засяга,защото не симпатизирам на червените.
Но да кажеш че клуб Динамо(левски демек) са фашисти означава да не познаваш историята.
Тези думи Симолията да не би да ги е казал за весник "Шок" или ДПС-ския "Уикенд"?

Има и друго, левски като клуб дотолкова са деградирали че наистина преди 1944г. се заиграват със другата човеконенависна идеология,т.е. със фашизма.
Но след преврата те стават най-върли сталинисти,ето това е моралното разложение на един клуб,и това може да се наблюдава само в левски.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 ное 2009 00:12

Kъм Снайперист:
1. Това за феърплея си твое мнение всеки има право на мнение.
2. След като "почетен член" значи толкова много според теб. Защо бай Тошо след като беше "почетен член" на "Славия" не ги направи поне един път шампиони. Само не ми казвал ,че не е можел.Предполагам,че повечето почетни членове не са и знаели и на какво са почетни членове. Просто тогава времената бяха такива
3. За Гунди- ще ти бъда много благодарен ,ако ми покажеш къде точно, съм твърдял ,че Гунди е първия българин вкарал гол на "Уембли" . Защото аз таква нещо никога и никъде не съм написал. Написах моето мнение по въпроса. Ако мача между олимпийските отбори на България и Англия са играли на "Уембли" това е Д.Миланов(Пижо)/Ив.Колев.
4." Но да кажеш че клуб Динамо(левски демек) са фашисти означава да не познаваш историята"- ами определено Манол Манолов(Симолията) е един от тези ,който е писал историята на българския футбол и като такъв едва ли има много хора,които я познават по-добре от него и ние сте теб май не сме между тях ;) . още повече,че той е и съвременник на описваните събития. Апропо на колко години си бил през 50-те? Защото аз съм роден малко по-късно- Гунди, Ив.Колев, Н.Цанев ги помня смътно,но Симолията не го помня като футболист,помня го като треньор-с него като треньор ЦСКА победи големия "Аякс". Въпросния цитат е от книгата на Р.Пайташев за "вечното дерби" в настоящия форум може да намериш точно на коя станица е. Преди 17-18 в пловдивското списание(имаше и вестник със същото име)"Гол"(не съм много сигурен дали беш в 'Гол"- все пак беше преди близо 20 години) имаше интервю с Манол Манолов в ,което той казваше общо взето същото. Но за цитата в книгата на Пайташев съм 100% сигурен понеже е пред очите ми.
Не знам на колко години си ,но левскари са били и такаива видни "сталинисти" като д-р П.Дертлиев(който беше за кратко и в ръководството на "Левски")(ако не знаеш кой е д-р П.Дертлиев поразучи кой е)
Още един виден "сталинист" е и писателя Г.Марков работил в "прокомунистическото" радио ВВС- убит при неизяснени обстоятелства,като убийството му се преписва на българските тайни служби.
Също виден "сталинист" е и Ив.Карадочев дълги години е бил в ръководството на "Левски' и благодетел на отбора. Убит без съд и присъда в лагера в Ловеч.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 ное 2009 06:51

Безсмъртни,
Точно за да не те обидя в последните си постове започнах да визирам не сините фенове,а сините адвокати ;) Недей да искаш някой да ти дава съдебно решение,ако толкова те интересува,напиши в редакцията на вестника,отпечатил новината и искай тия сведения от там ;) Признаването на ЦСКА за наследник на АС 23 бе публикувано в няколко медии.Много ми е интересно защо за вас медиите са коректни и правдиви,когато в тях се лее поток мърсотии по адрес на ЦСКА,но изведнъж се превръщат в несигурни източници на информация,когато напишат нещо хубаво :?: Доживях да видя признание от син адвокат,чеПАРТИЯТА СЕ ГРИЖЕШЕ ЗА ВСИЧКИ ОТБОРИ И СПОРТА КАТО ЦЯЛО!Аз никога не съм го отричал това,но тия твои думи са на светлинни години от синия мит за червения галеник на Партията!Точно за това съм се ровел за да покажа,че няма морал фен на отбор,който е бил поддържан от червени олигарси да говори така!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 ное 2009 06:56

В ТАКЪВ СЛУЧАЙ веднага трябва да се забрани на феновете на Подуенския клуб да пишат своите митове,като най-гнусния в случая е че Г.Аспарухов бил вкарал първия гол на Уембли,вярно вкарва гол,но в контрола.
Оказва се обаче че по твои думи дори и това не е направил,а това трябва да се помни

Голяма комедия сме.Головете в международни приятелски срещи се признават в статистиката на голмайстора(даже наскоро в интервю с Бербо по РИНГ му пожелаха да вкара 2 гола на Малта за да изпревари Бонев),но пък видите ли не се признават в приятелски междуклубни мачове!Примерът ти с гола на Гунди на Уембли е доста удачен.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 17 ное 2009 07:01

honda написа:
3. За Гунди- ...
4. Въпросния цитат е от книгата на Р.Пайташев за "вечното дерби"

левскари са били д-р П.Дертлиев и писателя Г.Марков

Да започнем от там че Дертлиев също се оказа кука,както и агент Николай,това е лицето на истинските левскари.
Нали сте производни на куките,нормално е агенти да са ви ръководители.
Същото се оказа и за Г.Марков,вече се знае че е агент,смърта му е в резултат на обстоятелства свързани със агентурното му миналото.

За пияницата Гунди въпроса стои,понеже нали сам знаеш в какви глупости вярват левскарите,като една от най-гнусните е че той бил вкарал първия български гол на Уембли.
Резонно е да знам как тези митове ще бъдат опровергани,защото това фактически представлява левскарщината т.е. митове и неистини.
Затова ще чакам твоя отговор,искам да зная как трябва да се изкоренят глупостите и лъжите в които вярват левскарите.
Румен Пейташев с нищо не може да потвърди думите си,левскарската идея е способна на всякакви манипулации,например още в средата на 60-те години започват първите комунистически опити да се докаже че този клуб бил създаден през 1911г.начало поставя С.Савов./съвсем друг е въпроса че левскарите са порочно заченали тази идея още през 20-те г. на миналия век/
Опитите постепенно се засилват, и двама професори Наталия Петрова и Васил Цонков издават книга ,материалите с които те работят обаче се оказва че са изфабрикувани от С.Савов.
В името да се присвои идентичност левскарщината прибягва до инсинуации,типично за агенти и куки.

Но да се върнем на реалноста,факт е че преди 1944г. левски се заиграва със човеконенавистните фашисти!
Факт е че след 1944г. Подуенския клуб става сталинистки.А най-веселото е че и сега се управлява от куки(Г.Марков) и комунистически активисти( Т.Батков).

Върни се в “ЦСКА”