Защо да пробиват Живкович , точно срещу Нефтохимик ... отбор който е в такова състояние , че спокойно може да инкасира 3-4 гола .
Защо не срещу Берое ( примерно ) , отбор с най-стабилната защита във втората седмица . И който създава достатъчно положения за гол . Няма никакво значение , къде Черноморец ще загуби точки .
Ами, защото Берое може и да не създаде ситуации срещу Черноморец, знаеш ли ?

Пък и Гигов и Венци също не могат да бъдат сигурни в това.
И нещо друго, което ти убягна - ами в неделя Локо и Славия трябва да ИГРАЯТ ИСТИНСКИ мач помежду си. В случай, че бяхме загубили мач или
пък бяхме загубили две точки от Нафтата - Славия и Локо се целуват по устата и първенството - свършва...А и в мачовете ни с Локо и Славия - ТВ ще бди.
Що се касае за:
4. Другия аргумент ... че Живкович гледал в земята . А какво да направи ? Да скочи да бие човек ли с доскоро здравословни проблеми ? Има една много вярна приказка . В конфликтна ситуация , по-умния отстъпва ( макар че рядко съм се придържал към нея

) .
Човек уважаващ достойнството си и зачитащ истината не би реагирал гледайки в земята, ако е чист пред съвестта си. Реакцията на такъв човек би била друга. Или поне аз не бих се примирил с, каквато и да е обида по мой адрес в подобен момент...Но пък, когато съм продал отборът си и съм го направил аматьорски - не в земята, ами и да се отвори тя под мен - пак ще съм съгласен.
2. Гледал съм и други мачове , където пък е правил и неадекватни намеси . В общи линии мнението ми за него е , че е непостоянен и много зависи с какво настроение ще започне мача . Дали пък отношението му към мача с Нефтохимик не се дължи на неполучени заплати ?
Неадекватната намеса няма нищо общо с умишлената ненамеса...Никога не съм си позволил да виня в умисъл Дашев за допуснатите леки и феерични голове.
Многобройните техническите пропуски на Дашев въобще не комуникират с умишлените такива на Живкович оня ден.
И пак питам ... не идва ли обвинението към Живкович в много удобен момент ? За да може Стефано Кунчев да пази в едни точно определени мачове

Точно от човека, който обвинява може да дойде всяка една загуба на отборът ни стига той ( Херо ) да я пожелае. Така, че въобще не му трябва нашето одобрение, кой кога да пази.