Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Балкански Орел написа:Този сезон е ясно, че "белите" няма да изпаднат.Обаче другия сезон освен Марек ми е интересно кой из между Локо СФ и Славия вече ще си отиде, миналия сезон беше Ботев ВР със съдействието на ЦСКА, този сезон добре, че има 3 умрели отбора които през целия сезон не отчитаха дейност, ама другия кой ще ги спасява ?![]()
turbogena написа:Този мач го няма в bet365.
hd29 написа:Балкански Орел написа:Този сезон е ясно, че "белите" няма да изпаднат.Обаче другия сезон освен Марек ми е интересно кой из между Локо СФ и Славия вече ще си отиде, миналия сезон беше Ботев ВР със съдействието на ЦСКА, този сезон добре, че има 3 умрели отбора които през целия сезон не отчитаха дейност, ама другия кой ще ги спасява ?![]()
Е от Б гр нали два отбора ще влязат,а после и излязат
Балкански Орел написа:Този сезон е ясно, че "белите" няма да изпаднат.Обаче другия сезон освен Марек ми е интересно кой из между Локо СФ и Славия вече ще си отиде, миналия сезон беше Ботев ВР със съдействието на ЦСКА, този сезон добре, че има 3 умрели отбора които през целия сезон не отчитаха дейност, ама другия кой ще ги спасява ?![]()
Ivo-Chernomoretz написа:slavia_forever написа:Ivo-Chernomoretz написа:Този път един хубав Х![]()
Може и да познаеш, но мнението ти повече ми прилича на "гладна кокошка-просо сънува".
Хаха ми ще видим бе -ех ех ако изпаднете майко мила ще е![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Дерби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
наистина ли някой ще гледа този мач....то трябва висша форма на мазохизам да не заспиш
kingofpop написа:Дерби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
наистина ли някой ще гледа този мач....то трябва висша форма на мазохизам да не заспиш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта