Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Мнениеот HoUs4oOL » 02 май 2014 16:41

wolf написа:Гледах едно интервю преди много време, ставаше въпрос за Ливърпул-Арсенал 0-2 1991ва. Барнс чистосърдечно си призна, че чувства вина че е загубил топката по такъв малоумен начин и е започнал атаката на Арсенал за втория гол който коства титлата тогава. Някой да плюе класата на Барнс? Не разбира се, но вината си е вина и всеки трябва да може да си носи кръста.

+1!
Ако не Джерард,а примерно Шкъртел беше загубил топката така,в момента тоя човек щеше да е най-оплютия футболист на планетата.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

haha

Мнениеот haha » 02 май 2014 18:06

Не знам какво толкова спорите. Факт е, че мачът отиваше към 0:0, но Джерард го провали с безобразното си отиграване. Не виждам защо трябва да се отрича това. От друга страна, не виждам някой да го е плюл цялостно за направеното от него в Ливърпул, така трябва и да бъде.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 02 май 2014 18:39

haha написа:Не знам какво толкова спорите. Факт е, че мачът отиваше към 0:0, но Джерард го провали с безобразното си отиграване. Не виждам защо трябва да се отрича това. От друга страна, не виждам някой да го е плюл цялостно за направеното от него в Ливърпул, така трябва и да бъде.

Ако капитана не се беше подхлъзнал вероятно мача щеше да е Х.
Челси излезе за равен и на Етихад,и на Емиратс,и на Олд Трафъд,и на Анфийлд.
Само че срещу нас и срещу Сити взе максимума,защото се хвърлихме да показваме колко сме силни в атака.
Аз очаквах Роджърс да си е взел поука от мача на Етихад срещу Сити там по същия начин ни вкараха втория гол,в последната минута на първото полувреме при 1:1,нашите се бяха хвърлили в атака.
Същото и срещу Челси в последните минути на продължението Джерард и Сако бяха последните в защитата и бяха отишли ДО ЦЕНТЪРА НА ТЕРЕНА?!?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 02 май 2014 21:48

wolf написа:
KOPScousers написа:
Alonso_Massa написа:Е какво като Джерард е направил грешка? И той е човек! Човешко е да се греши! Да може би тази негова грешка да ни коства титлата, ама какво да се прави? Дай сега заради една грешка да го разпъваме на кръст? Никога!!! Човека е дал толкова много на отбора и мен като фен ме е радвал вече повече от 10 години! Дори и да не спечелим титлата заради тази грешка за мен Джерард си остава най-добрия! Точка!

Подкрепям те с две ръце! Точно заради тази грешка, Джерард ще спечели титлата. Защото беше толкова близо. Аз вярвам, че Евертън ще бият Сити, а от там нататък ние си знаем работата. Ще вярвам до края! :)

Гледах едно интервю преди много време, ставаше въпрос за Ливърпул-Арсенал 0-2 1991ва. Барнс чистосърдечно си призна, че чувства вина че е загубил топката по такъв малоумен начин и е започнал атаката на Арсенал за втория гол който коства титлата тогава. Някой да плюе класата на Барнс? Не разбира се, но вината си е вина и всеки трябва да може да си носи кръста.

А тва ,че го натъртваш,ще промени ли нещата,да си носел кръста,ми ще си го носи ,ти ко си мислиш ,аз съм сигурен че Стивън не е спал вечерта,пък ти да излизаш и да ми го сочиш едва ли не ....няма да стане.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 май 2014 03:56

wu_dnica написа:
wolf написа:
KOPScousers написа:
Alonso_Massa написа:Е какво като Джерард е направил грешка? И той е човек! Човешко е да се греши! Да може би тази негова грешка да ни коства титлата, ама какво да се прави? Дай сега заради една грешка да го разпъваме на кръст? Никога!!! Човека е дал толкова много на отбора и мен като фен ме е радвал вече повече от 10 години! Дори и да не спечелим титлата заради тази грешка за мен Джерард си остава най-добрия! Точка!

Подкрепям те с две ръце! Точно заради тази грешка, Джерард ще спечели титлата. Защото беше толкова близо. Аз вярвам, че Евертън ще бият Сити, а от там нататък ние си знаем работата. Ще вярвам до края! :)

Гледах едно интервю преди много време, ставаше въпрос за Ливърпул-Арсенал 0-2 1991ва. Барнс чистосърдечно си призна, че чувства вина че е загубил топката по такъв малоумен начин и е започнал атаката на Арсенал за втория гол който коства титлата тогава. Някой да плюе класата на Барнс? Не разбира се, но вината си е вина и всеки трябва да може да си носи кръста.

А тва ,че го натъртваш,ще промени ли нещата,да си носел кръста,ми ще си го носи ,ти ко си мислиш ,аз съм сигурен че Стивън не е спал вечерта,пък ти да излизаш и да ми го сочиш едва ли не ....няма да стане.

Натъртвам го защото вие явно нямате смелост като е виновен да го посочите с пръст. Вие нямате грам обективност когато ваш любимец е виновен за нещо. Както има мачове в които и Суарез и Стъридж също не стават за нищо. Ама не, той бил легенда, икона, как можело да го плюем. Като направи грешка, ще го плюят защото е направил много скъпа грешка. Това е положението, на неговия опит и качества тази грешка специално беше СМЕХОТВОРНА и не, няма да се случи на всеки.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 май 2014 10:09

wolf написа:
wu_dnica написа:
wolf написа:
KOPScousers написа:

Натъртвам го защото вие явно нямате смелост като е виновен да го посочите с пръст. Вие нямате грам обективност когато ваш любимец е виновен за нещо. Както има мачове в които и Суарез и Стъридж също не стават за нищо. Ама не, той бил легенда, икона, как можело да го плюем. Като направи грешка, ще го плюят защото е направил много скъпа грешка. Това е положението, на неговия опит и качества тази грешка специално беше СМЕХОТВОРНА и не, няма да се случи на всеки.

Това е много неприятно заболяване, не само за феновете на Ливърпул! Кой от тях ще каже например, че Суарез в последните 4-5 мача не е този Суарез, който сме свикнали да гледаме; не е лидерът на отбора и в най-важния момент от сезона той повече се крие на терена, отколкото да е полезен :?: Ами Стъридж, който заради лакомията си е на път да се скара и със съотборници и с треньор?! Много ни се иска да сме шампиони, но явно и тая година няма да го бъде! Оттук идва и изнервеността на повечето фенове! Нищо, ние търпението си го имаме ;)
Изображение

Изображение

Върни се в “Ливърпул”