Балкански Орел написа:Аз незнам тъпата перука как дава лиценз на подобни кавали, това там не е клетка за гости, ами курник от който даже не се вижда и какво става на терена.
И после се чудим що по чуждите страни ходят баби, лели, дядовци и т.н на мачове.Какви условия предлагаш ?
Само, че тука БФС отдавна трябваше да разртури този курник, защото гостите са по-важни, ако иска домус ефенди на неговите фенове да слага и краварник с решетки край стадиона.
Не е виновна само тъпата Перука. Виновни са ръководствата на другите отбори, а като последица и ние. Чудиш се, защо в белите държави не е така, а тук неква мутра се разпищолила и прави каквото си иска. Ами ако беше в бяла държава първо мутрата нямаше да я има и второ гостуващите отбори щяха категорично да откажат да играят на този стадион поради посочените нечовешки условия за техните привърженици. Тогава и Домуза щеше да си размърда гъза и Перуката да си свърши работата. Докато това не стане нищо няма да се промени.
А относно подкрепата и неподкрепата на това новородено мутренско тимче - лично мен не ме интересуват. Аз имам един български отбор, който подкрепям. За останалите ми е все тая ако ще и на финал в ШЛ да отидат. Който е балък да ходи да крещи за тия, че да легитимира претенциите и безобразията на Домуза