"А" група,37 кръг:"Ботев"-"Лудогорец" 0:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А" група,37 кръг:"Ботев"-"Лудогорец"
Защо да ни лягат Ботев , а ние да им дадем купата като може да вземем и двете ? Мисля че е време за нов требъл . Пък ако не стане здраве да е , Ботев е симпатичет отбор и ще му ходи купата 

- El Commandante
IvailoRz написа:Ботев е симпатичет отбор и ще му ходи купата
Именно!
За тва говорим...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Поредно равенство ще е това.И двата отбора нямат да рискуват,мача е без особено значение и ще оставят истинския сблъсък за финала.
2:2
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Най-вероятно е да спретнем още едно равенство, защото Мъри ще гледа да "поскрие" нещо за 15-ти, той все пази играчите за после.
Надявам се обаче да запишем победа, като официална репетиция преди финала в Бургас
2:1

-
- Контакти:
Както легнахме на Левски за купата,а ни дадоха за първенството,така пак ще стане.Мъртви души.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Както легнахме на Левски за купата,а ни дадоха за първенството,така пак ще стане.Мъртви души.
Голямо лягане беше, думи нямам

Не натискайте ТУК!
- El Commandante
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Както легнахме на Левски за купата,а ни дадоха за първенството,така пак ще стане.Мъртви души.
Три пъти го прочетох това и пак ми бяга логиката....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
То просто логика няма затова и няма как да я хванеш.
Иначе моята прогноза е за победа, като залагам на това че ще има доста голове в мача. Нещо от сорта 3-2 или 4-2
Иначе моята прогноза е за победа, като залагам на това че ще има доста голове в мача. Нещо от сорта 3-2 или 4-2