doktora25 написа:Жалко, много жалко. Финалът ще е скучен тази година. Изненадва ме, че трезвите оценки преобладават над емоциите (това се отнася и за публиката на стадиона след мача и беше уникално да се види как ръкопляскат). Пожелавам ви през новия сезон да сте по-силни и да надградите отбора през лятото. Не съм ви гледал достатъчно мачове и може би не съм достатъчно компетентен, но помня Конте като играч. Оставил е сърцето и душата си на този терен и просто е един от вас, а и развитието му като треньор е забележително. Ако не се споразумеете евентуално с Капело, Липи или Прандели смяната му мисля, че ще е грешка.
Няма да е скучен. "Бенфика" ще е аутсайдер заради липсващите футболисти, но това е легендарен отбор. Дано спечели финала! Много ще им стане на испанските клубове да спечелят и двата турнира! Колко поредни загуби записаха "орлите" на финали? Дано серията спре сега!
Мисля, че в Торино ще се объркат и наистина ще си намерят свестен треньор. Говоря за Монтела или Мартинес. Ако някой от тях поеме клуба, наистина ще стане неприятно за доста отбори. Това мачкане в момента е нищо, то е изкуствено. Доминацията ще е пълна на терена - ще я има и игрово.