Топузаков за пореден път доказа, че не става за треньор на Левски. Със сигурност трябва да го махнат. Ако има достойнство, сам ще се махне.
Генков и Божинов са абсолютни некадърници. Тия и сами срещу вратаря не могат.
Гаджев е много силен в безсмислени мачове. Браво Владо, страотен си.
Треньорите в школата са бездарници, затова и юношите ни са на такова слабо ниво. Като няма кой да ги обучава, какви да са
Левски - Локомотив Пд
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Локомотив Пд
Stahlgewitter написа:terata написа:Stahlgewitter написа:terata написа:Кво ги защитавате тия лекета Божи86 и Цецко? Кой кви пари бил дал... с тая игра където показват откакто са в Левски трябва всичките си заплати да върнат! Бахти некадърниците...единия от половин метър на празна врата не мое да я уцели, другия па се спъва в топката. Единствения по-некадърен нападател от тия двамата е ...Макриев. Добре, че бяха тия мачове с Локо Пд, че Божи да се разпише. Нема такива бездарници. Оня коПелото и той се чудеше цял мач как да помогне на Локото да вкарат гол. Цоневите не могат да издържат и 2 минути на терена без да резнат некой през краката. Орачев...толкова шум за него, мче той няма вярно центриране когато е на терена тва момче. Въобще неква сбирщина. И оня "мега"треньор Тропчо вади нападател и пуска деф.халф, дееба и пъзлюто дееба. Аман от нещастници в Левски!!!
Дишай,дишай.
Харесва ли ти това, което видя, брат?
Далновидно не се наказах да го видя/поне не изцяло/.Както казах по-горе за нас сезонът свърши и то не добре.Опитвам се някак си да обясня на всички,които обичат Левски,да не се натоварват излишно.
Да де, ама аз пак с целия си акъл се наказах да ги гледам, ама вече и на мен ми писна от бездарници и треньорски "капацитети". Еби му майката, в мач без значение да ги дърпаш второто полувреме, насред Герена да пазиш резултат емии... да се омита час по-скоро, топчо ли мопчо ли да изчезва. Взе да писва вече. Квото можеше да обърка го обърка.
- popokutepetel
- Контакти:
Нищо впечатляващо. Мисля, че и двата отбора играха, колкото могат, а това значи зле. Лок. ПД е много слаб гост. А Левски са зле по принцип
milen.hristov написа:Нали се разбрахме, че не се интересувам дали треньорът е левскар или не, а да върши работа и да е успешен. Ти работници по това дали са левскари ли би избирал ако имаш собствена фирма или дали са отлични професионалисти
Да, ама НКП иска треньорът да е левскар, без да им пука дали е добър или некадърник. Ето Здравков и Топузаков са некадърни треньори, но са левскари и това стига на НКП.
НКП има вина за това състояние колкото и батков. С Петев със сигурност нямаше да бъдем толкова жалки!
- Stahlgewitter
- Контакти:
Амаааааааа ти глух ли беше, че съдията свири точно с удара на нападателя и топката отиде в главата на Орачев, какъв е проблема? То той, ако не може да го отрази това, когато топката лети около 10 метра, тогава за какъв защитник говорим?
Съдията свири нарушение на нападател на Локото срещу вратаря ви,а всъщност се сблъскаха Чмовш и вратаря ви!По- просто от това не мога да го обясня!Или си пропуснала този момент??!
ПП Аз това видях,ти може да си видяла нещо друго.Не ми се спори повече,кой каквото видял-видял!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Stahlgewitter
- Контакти:
CSKA 78 написа:Амаааааааа ти глух ли беше, че съдията свири точно с удара на нападателя и топката отиде в главата на Орачев, какъв е проблема? То той, ако не може да го отрази това, когато топката лети около 10 метра, тогава за какъв защитник говорим?
Съдията свири нарушение на нападател на Локото срещу вратаря ви,а всъщност се сблъскаха Чмовш и вратаря ви!По- просто от това не мога да го обясня!Или си пропуснала този момент??!
ПП Аз това видях,ти може да си видяла нещо друго.Не ми се спори повече,кой каквото видял-видял!![]()
Млката разлика е,че ти си видял с червени очила

- ralka_levskarka
- Контакти:
CSKA 78 написа:Амаааааааа ти глух ли беше, че съдията свири точно с удара на нападателя и топката отиде в главата на Орачев, какъв е проблема? То той, ако не може да го отрази това, когато топката лети около 10 метра, тогава за какъв защитник говорим?
ПП Аз това видях,ти може да си видяла нещо друго.Не ми се спори повече,кой каквото видял-видял!![]()
Това за нарушението го разбрахме, Боже мой.. казваш, че резултатът ставал 2:2 и как си толкова сигурен, след като Орачев я изби с глава и се опитвам да ти обясня, че сигнала беше заедно с удара на нападателя на Локомотив? Май ти си пропуснал.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Това за нарушението го разбрахме, Боже мой.. казваш, че резултатът ставал 2:2 и как си толкова сигурен, след като Орачев я изби с глава и се опитвам да ти обясня, че сигнала беше заедно с удара на нападателя на Локомотив? Май ти си пропуснал.
Добре,мир да има!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:Не си малоумен, а се правиш. И нарушението беше във вратарското поле, дали пък всеки съдия не би го свирил? И кое не се е знаело, онзи ритна и съдията свирна, смешен си.
Не се опитвам да се заяждам!
Ралке,обясними душо има ли нарушение,когато защитник се сблъсква със собствения си вратар??
Иначе нямам нищо против-бийте,но грешката на съдията беше очеизваждаща(в мач,който е без значение за "Левски"),сравнима само с отсъждане на нарушение(дузпа),при игра с глава(не с ръка) в наказателното поле!
ПП След като прочетеш правилника,тогава казвай кой е смешен!
Понеже си отворен хайде пусни си мача и гледай внимателно ,че имаше нарушение срещу нашия защитник и за това Блажевич се блъсна в него ама нали си с червените очила не ми е чудно, че това ти е обягнало.