Левски - Локомотив Пд
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Локомотив Пд
Какво чудно има - двама бивши централни нападателя на националния вкараха голове след атестация на Гаджев (титуляр в националния). Кой друг роден клуб има в нападение толкова българи, минали през националния?
- ralka_levskarka
- Контакти:
NOMER14 написа:Какво чудно има - двама бивши централни нападателя на националния вкараха голове след атестация на Гаджев (титуляр в националния). Кой друг роден клуб има в нападение толкова българи, минали през националния?
Всеки си мисли, че Левски в отбора си няма нито един читав футболист, че не може да бие никого и тем подобни неща. А това е дразнещо..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
Много пълен стадион..........
ralka_levskarka написа:tomba написа:Сега ще ги скъсате....ма те и Локо-то са си принципно наведени
Мога да ти кажа, че срещу Черно Море Локомотив играха по същия начин, там също ли се наведоха?
не са силни но не са и най-слаби,но играта им е на принципа „ако",ако ми се играе,ако имам интерес и т.н.
ralka_levskarka написа:NOMER14 написа:Какво чудно има - двама бивши централни нападателя на националния вкараха голове след атестация на Гаджев (титуляр в националния). Кой друг роден клуб има в нападение толкова българи, минали през националния?
Всеки си мисли, че Левски в отбора си няма нито един читав футболист, че не може да бие никого и тем подобни неща. А това е дразнещо..
Треньор няма.
ЕМИЛ написа:Като ви чета и си мисля , че достигаме до максимата : Няма как Левски да спечели по честен начин !
Нали така ,червени приятели и приятелки ?
И аз съм от Левски, ама е смешно. Като знам какво ни е атомно нападението, два гола за 5 минути, не мога и да сънувам. Локомотив са корав отбор, биха Чорбата, пък днес даже зор не си дават. Некадърници като Генков и Николет се откъсват сами срещу вратаря, правят пасове, в добре създаден коридор от противниковата защита и надбягват защитниците (наркона Божи не може да надбяга и трикрако куче). Яд ме е, че метросексуалният вкара и ще почне пак да се омилква, да останел още един сезон. Надявам се, че Гонзо ще го изпъди като мръсен пес.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Hohohoho написа:ЕМИЛ написа:Като ви чета и си мисля , че достигаме до максимата : Няма как Левски да спечели по честен начин !
И аз съм от Левски, ама е смешно. Като знам какво ни е атомно нападението, два гола за 5 минути, не мога и да сънувам. Локомотив са корав отбор, биха Чорбата, пък днес даже зор не си дават. Некадърници като Генков и Николет се откъсват сами срещу вратаря, правят пасове, в добре създаден коридор от противниковата защита и надбягват защитниците (наркона Божи не може да надбяга и трикрако куче). Яд ме е, че метросексуалният вкара и ще почне пак да се омилква, да останел още един сезон. Надявам се, че Гонзо ще го изпъди като мръсен пес.
Червените нищо не играха срещу Локомотив. Локото паднаха от Ботев, паднаха и от Черно море, където само автогол не си вкараха

ralka_levskarka написа:Hohohoho написа:ЕМИЛ написа:Като ви чета и си мисля , че достигаме до максимата : Няма как Левски да спечели по честен начин !
Червените нищо не играха срещу Локомотив. Локото паднаха от Ботев, паднаха и от Черно море, където само автогол не си вкараха
Локото откакто почнаха плейофите го удрят на сериозно тото. Допреди бяха заплаха за всеки, сега от 8-9 мача, ганкиното и един играха срещу червенушките.
Пък иначе, ако тези мъртъвци могат да бият ЦСКАто, ние да заравяме глава в пясъка, след боят дето ядохме 4 пъти, от фалиралата супа.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Hohohoho написа:ralka_levskarka написа:Hohohoho написа:ЕМИЛ написа:Като ви чета и си мисля , че достигаме до максимата : Няма как Левски да спечели по честен начин !
Локото откакто почнаха плейофите го удрят на сериозно тото. Допреди бяха заплаха за всеки, сега от 8-9 мача, ганкиното и един играха срещу червенушките.
Пък иначе, ако тези мъртъвци могат да бият ЦСКАто, ние да заравяме глава в пясъка, след боят дето ядохме 4 пъти, от фалиралата супа.
В последните три мача, мога съвсем категорично да заявя, че сами се бихме, да, сами.
Дузпата на Алвеш, пардом, Станислав Ангелов.
Изпуснатият човек от Туре, който 5 гледаше топката и просто остана на едно място. И аз го вкарвах това.
Последният мач, о боже мой, при втория гол, ако не се лъжа, дори аз видях как играч в червено поне минута тича сам в центъра на защитата и просто му подадоха, е..
- ChelseaFUN
- Контакти:
Добре засега, второто още един и стига толкова