Шампионска лига - 2013/14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2013/14

Мнениеот Pichichi » 01 май 2014 15:16

Шоуто ще е пълно на финала, Фелипе Луис казва че Реал М е най-силния отбор в момента но на финала всичко е възможно!
Дали ще стане хубав финал не знам, може ама може и да се избият 2-та отбора, имат доста ръбове и в 2-те единайсеторки.
Кметицата на Мадрид ще трябва да готви празник на 2 места в града ама само на едното той ще е истински!

Хахахаах готино -> :mrgreen:
Изображение

milka

Мнениеот milka » 01 май 2014 15:40

Аз лично съм разочарован и от Гуардиола и от Моуриньо , за Гуардиола беше ясно ,че ще провали Байерн с тая пумиярска тактика , ама от Моуриньо не съм очаквал да играе така и двамата сериозно си плюха на имиджа с тия провали и то у дома .
И поздравления главно за Симеоне , за Анчелоти никакви - той винаги обира каймака когато отбора му е готов и той спечели всичко наготово :lol: у ПСЖ беше същото тоя жабар само обира купите .

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 01 май 2014 15:51

Pichichi написа:Шоуто ще е пълно на финала, Фелипе Луис казва че Реал М е най-силния отбор в момента но на финала всичко е възможно!
Дали ще стане хубав финал не знам, може ама може и да се избият 2-та отбора, имат доста ръбове и в 2-те единайсеторки.
Кметицата на Мадрид ще трябва да готви празник на 2 места в града ама само на едното той ще е истински!

Гледам май си фен на Атлетико, но се чудя защо написа тази глупост на края?Нима на другият площад няма да е истинско и фалшиво ако Реал вземат купата? Защо пишете такива неща просто не мога да ви разбера. Да феновете сте и сте чакали дълги години такова класиране, а повечето от вас дори не са си мечтали за подобно нещо ама гледайте малко реално на нещата и не се превъзнасяйте толкова. Добър отбор сте, но мисля че шансовете ви не са много големи за финала. Успех! :)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 май 2014 16:01

Не знам може би не съм се изразил правилно щом така си ме разбрал. Не знам кой ще спечели мач е, но който загуби със сигурност ще има
огромна горчилка във феновете му за едните това ще е загуба на мечтаната 1-ва за другите 10-та! Това имах в предвид не нещо друго!
Иначе ще има празник и на 2-та площада ама на загубилите ще е тегаво все пак!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 01 май 2014 16:31

Е то ясно, че единият като загуби няма да има никакви празненства на другият площад. Затова ми стана странно като това че да готвят и двата площада, ама само на единият ще е истински :)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 май 2014 17:29

Сега мача го повтарят по Ринг.Бг
Нека новите почитатели на децата с големи топки и опълченската тактика на Жозе пак да го гледат на ТРЕЗВА глава.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 02 май 2014 15:07

неочаквана за мен и сериозна доминация на иберийските отбори, 3 испански и 1 португалски на 2 та финала, да не говорим, че всички отпаднали испански на елминациите бяха отстранени от други испански....Бетис, Валенсия, Барса.... :shock: :mrgreen: :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

haha

Мнениеот haha » 02 май 2014 16:05

Реал изгониха Специалния и най- после стигнаха до финал. :lol:

Студена война между мениджъра Жозе Моуриньо и звездата на Челси Еден Азар изглежда се разгаря на "Стамфорд Бридж". Началото ѝ беше поставено вчера след думите на белгиеца.

Той изригна малко след отпадането от Атлетико Мадрид в Шампионската лига и заяви, че лондончани не играели футбол. А малко преди това изданията в родината му разпространиха негово изказване в тесен кръг, че Специалния бил най-слабият треньор, с когото бил работил.

:lol: :lol: :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 май 2014 16:47

haha написа:А малко преди това изданията в родината му разпространиха негово изказване в тесен кръг, че Специалния бил най-слабият треньор, с когото бил работил.

Дааа, а тези издания са били част от този тесен кръг и знаят какво е казал. Или пък са внедрили агенти в него.
Баси жалките медии!

haha

Мнениеот haha » 02 май 2014 17:38

Все тая, важното е, че ми оправиха настроението.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Архив”