Правим глупава грешка в приятелските мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Правим глупава грешка в приятелските мачове

Мнениеот zlatan » 16 ное 2009 20:23

да аз съм на същото мнение.ние вече знаме , че Бербатов и Божинов могат да играят футбол!Време е да пуснат някой от българското първенство :)
http://zalozite.net ... Безплатни Обосновани и Дневни Прогнози !

Аватар
POPCORN

* Лично съобщение
* Уеб-сайт

само да те допълня ,нужно ли беше въобще да се викат тези хора след като на тях обиграване не им е нужно.Тук шапка свалшм на Марчело Липи.,в контролите залага само на неивестни футболери(ех неизвестни е меко казано).
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 16 ное 2009 20:50

АБЕ ДА СИ ПРИЗНАЯ НАПОСЛЕДЪК ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ НЕ ТОЙ УЧИ НАЦИОНАЛИТЕ, А ОБРАТНО :)
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 16 ное 2009 20:55

Нека не се заблуждаваме! Ами нямаме 11 наистина добри футболиста! Имаме около 4-5 максимум! Кой не беше треньор на тия момчета? Истината е, че след Балъков нямаме халф който да връзва играта, а зад него един Златко Янков! Кой да извика Стоилов- пиянките от ЦСКА ли, некадърниците от Левски ли, същите неграмотници от Литекс ли, да вземе да извика някой от Скрита сила ли? Замислете се какво имаме, колко могат тия които имаме и какво искаме? На мен също ми е тъпо, че няма да сме в ЮАР, но поне ще изгледам първенството спокойно, без да вдигам кръвно и да трябва да се напивам от мъка....
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 16 ное 2009 22:33

АСМ1899 написа:Нека не се заблуждаваме! Ами нямаме 11 наистина добри футболиста! Имаме около 4-5 максимум! Кой не беше треньор на тия момчета? Истината е, че след Балъков нямаме халф който да връзва играта, а зад него един Златко Янков! Кой да извика Стоилов- пиянките от ЦСКА ли, некадърниците от Левски ли, същите неграмотници от Литекс ли, да вземе да извика някой от Скрита сила ли? Замислете се какво имаме, колко могат тия които имаме и какво искаме? На мен също ми е тъпо, че няма да сме в ЮАР, но поне ще изгледам първенството спокойно, без да вдигам кръвно и да трябва да се напивам от мъка....

ама пич, футболисти има не само в тея 3-4 отбора! но горките нямат връзки в БФС-то и затова не ги викат никъде или ако ги викнат е само за да запълнят бройката!
Ето я първата осмица родното ни първенство:
01.Литекс
02.ЦСКА
03.Черноморец Бс
04.Локомотив Сф
05.Берое
06.Левски
07.Черно Море
08.Миньор Пк
редно ли е само ЦСКА и Левски да са донори на националния?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”