XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот ivan40 » 01 май 2014 13:59

Udoji90 написа:Понеже гледам, че се говори и за съдиите, мнението ми е, че вчера те по никакъв начин не повлияха на резултата. Дори да е имало някои пресилени нарушения, свирени за "Лудогорец", в което изобщо не съм убеден, в никакъв случай не може да кажем, че са били решаващи. Проблемът си е изцяло в нашата игра и ние не направихме почти нищо смислено в атака, та да кажем, че едва ли не реферът ни бил виновен. Даже се осмели да изгони Моци, но ние пак не се възползвахме от краткото си числено си предимство, така че не виждам какви претенции може да имаме. Ивайло Стоянов се представи задоволително според мен както вчера, така и в последното Вечно дерби.
Също така не мога да разбера тези, които негодуват, че вчера не сме играли за задължителна победа. Всеки, който е поне малко реалист, знае, че дори да бяхме били, само щяхме да отложим титлата на "Лудогорец" (или да помогнем на "Литекс"), но не и ние самите да се доберем до нея. Изкарва се, че едва ли не вчерашният мач е бил като финал - за мен това е изключително пресилено твърдение. Финалите за нас бяха мачовете с "Ботев", "Левски" и "Литекс", тъй като тези отбори бяха най-близо пред и зад нас в класирането. Финал беше и домакинството на "Черно море", с който си осигурхиме поне математически участие в ЕКТ, докато не видим как стоят нещата с лиценза. Вчерашният мач и останалите 3 (някои от предишните също) не са никакви финали - отборът вече постигна (и дори надхвърли) максимума, който беше възможен през този сезон.
П.П. Колегата ботевист, който 2 страници по-назад говори как съдиите ни подпират през пролетта, да обясни кои са тези отменени голове, за които говори. Аз се сещам за 2, като и двата правилно не бяха признати. Съдийски грешки в наша полза имаше, но имаше и в наша вреда.
А бе щом с тази дърварска игра даже жълти картони не ви дават,даже фал не свирят :lol: Немислимо е да ни представяте в Европа, там не жалят.Малко ли пострада националния от такива не санкционирани нарушения-БАНДАЛОВСКИ :idea: .

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 01 май 2014 14:12

Червени Воини написа:
ivan40 написа:
peliforewer написа:
ivan40 написа:
peliforewer написа:
samobotev написа:Лудогорец определено бяха по добрия отбор и заслужено спечелиха. Аз специално в този мач стисках палци за ЦСКА не за друго а просто една тяхна победа щеше да усили напрежението над Лудогорец и най вероятно като дойдеше нашия мач за купата с тях те щяха повече да мислят за мача си с Черно море.

Иначе се изумявам как червените фенове не всички но голяма част от тях пак ревът от съдията. Отбора на ЦСКА е най подпирания в България през пролетния полусезон, всеки мач се спестват на червените по 5-6 жълти картона и поне 1 а понякога и 2 червени. Да не говорим за отменени голове и недадени фалове за противниците ви. Слаби сте това е истината просто съдиите си затварят доста често очите и не сирят това което виждат срещу ЦСКА. То е ясно защо се прави това, щом играта на отбора върви повече хора ще си купят акцийки, а освен това добутат ли червените до ЛЕ все ще успеят да изкарат някой лев от там. И евентуално след 5-6 добри мача да успеят да пласират Чочев за някое и друго евро зад граница. Така хем ще има някой лев за Лупи хем ще покрият част от задълженията си.

Дъражвата се опитва за поредне път да спаси отбора от затриване след пореното некадърно управление , но този път ще е по трудно от преди

Толкова глупав и неграмотен коментар скоро не бях чел,за каква държава говориш като на Ботев държавата в лицето на Б.Борисов му сложи държавната банка за спонсор.Ботев дали е плащал някога наем за стадиона си,защото ЦСКА досега сигурно го е изплатил 10пъти от наеми.Когато спонсора на Ботев реши че ще строи нов стадион всички ръкопляскаха и никой не му направи спънка,когато Левски казаха че ще правят ремонт на Г.Аспарухов лично главния архитект на София Диков заяви че ще им помогне за осъществяване на проекта,а когато ЦСКА изявиха желание за ремонт на Армията същия този Диков скочи и категорично заяви че това няма как да стане.Това е за държавната помощ,а колкото до съдийското "подпиране" на ЦСКА и за спестените по 2червени и 5-6 жълти картона на мач е толкова смешно че нормален човек ни би си губил времето да ти опонира.Само ще ти кажа че ако ЦСКА през зимата бе направил селекция за 3мил.лв. като Ботев,трудно някой щеше да го спре от първото място,а в момента със селекция без пари сме на 2място.

Че ЦСКА защо да прави селекция за 3 мил.като с реверанси и подаръци ви бутат :lol:. Като си решил да се сравняваш с нас изпаднете,изчистете се и инвеститорите сами ще ви потърсят :idea:

Толкова отбори от А група отидоха във В как пък точно Вас уцели "Инвеститора".Аз не чух някой да коментира след като фалирахте Ботев и взехте лиценз на друг отбор дали не си губите историята, титлите и купите спечелени от поколения футболисти,докато за ЦСКА ,докато се чу че може да играе с друг лиценз всички скочиха,нямали право,историята им трябвало да бъде изтрита и т.н.Явно на много комплексари пречим и за това си струва да ни има,колкото и да Ви е яд.

Да пречите,Пирин люпилнята на футболисти два пъти ги вадят за назидание, а вас що така ви държат :idea: Вземете лиценз,ама от Вгрупа а не да разваляте отбор от А група-тогава никой няма да реве,но вас ви е страх да играете по села и паланки че не се знае какво ще стане с МИЛИОНИТЕ привърженици :oops: :!: А щом сте ЦСКА те инвеститорите сами ще дойдат :!:

От цялата тая простотия която на писа, има един много тънък момент.
Ние сме ЦСКА СОФИЯ вие сте Металиск Сопот, прекръстен и преместен във Пловдив! ;)

Нас от 1912 ни има и единствения противник който уважаваме от 100 години е Левски,кои бяхте вие :?: И ни има защото сме втория отбор след Левски по истински фенове :oops: и на нас не помага държавата вече 60години :!:

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 01 май 2014 14:44

CSKA 78 написа:Но с тази игра,зелуенити сами ще си попречат.
Вчерашният мач беше проверка, какво ниво сме стигнали спрямо началото на сезона(нищо повече).След мача,мога да кажа,че Лц трябва да се притесняват от нас,и от новият сезон ще бъдем претенденти за титлата!

Лудогорец ще вземат около 5-6 нови футболисти. Със сигурност ще са по-силни от този сезон. Какви са тези странни сметки?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 май 2014 15:23

ivan40 написа:
Udoji90 написа:Понеже гледам, че се говори и за съдиите, мнението ми е, че вчера те по никакъв начин не повлияха на резултата. Дори да е имало някои пресилени нарушения, свирени за "Лудогорец", в което изобщо не съм убеден, в никакъв случай не може да кажем, че са били решаващи. Проблемът си е изцяло в нашата игра и ние не направихме почти нищо смислено в атака, та да кажем, че едва ли не реферът ни бил виновен. Даже се осмели да изгони Моци, но ние пак не се възползвахме от краткото си числено си предимство, така че не виждам какви претенции може да имаме. Ивайло Стоянов се представи задоволително според мен както вчера, така и в последното Вечно дерби.
Също така не мога да разбера тези, които негодуват, че вчера не сме играли за задължителна победа. Всеки, който е поне малко реалист, знае, че дори да бяхме били, само щяхме да отложим титлата на "Лудогорец" (или да помогнем на "Литекс"), но не и ние самите да се доберем до нея. Изкарва се, че едва ли не вчерашният мач е бил като финал - за мен това е изключително пресилено твърдение. Финалите за нас бяха мачовете с "Ботев", "Левски" и "Литекс", тъй като тези отбори бяха най-близо пред и зад нас в класирането. Финал беше и домакинството на "Черно море", с който си осигурхиме поне математически участие в ЕКТ, докато не видим как стоят нещата с лиценза. Вчерашният мач и останалите 3 (някои от предишните също) не са никакви финали - отборът вече постигна (и дори надхвърли) максимума, който беше възможен през този сезон.
П.П. Колегата ботевист, който 2 страници по-назад говори как съдиите ни подпират през пролетта, да обясни кои са тези отменени голове, за които говори. Аз се сещам за 2, като и двата правилно не бяха признати. Съдийски грешки в наша полза имаше, но имаше и в наша вреда.

А бе щом с тази дърварска игра даже жълти картони не ви дават, даже фал не свирят :lol: Немислимо е да ни представяте в Европа, там не жалят. Малко ли пострада националния от такива не санкционирани нарушения-БАНДАЛОВСКИ :idea:.

Как пък реши, че не ни дават картони? Вчера да ни би да не дадоха картони? Да не би да не изгониха наш играч и вчера, и срещу "Черно море", и срещу "Левски" на 8-ми март, пък и срещу вас през есента? А това, че даже фаулове не давали, не знам как го измисли - понякога даже ни свирят пресилени фаулове. Ако ще си говорим за груба игра и картони, Хамза от вашия отбор например няколко мача раздаваше лакти в лицата на съперникови играчи. И от други отбори мога да ти посоча футболисти, които играят грубо, а им се спестяват картони, но се изкарва, че едва ли не само ние играем по някакъв груб начин, а другите са безупречни. Общо взето един куп преувеличени неща си изписал само в 2 реда.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 май 2014 15:36

Какво да говорим повече за съдийството, след като имахме 3 опасни положения и две от тях ни спряха заради нарушения в нападение. Само като видим, че срещу Косоко и Силва има по-малко свирени фалове, отколкото те са извършили и става ясно всичко. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 май 2014 15:40

ivan40 написа:
А бе щом с тази дърварска игра даже жълти картони не ви дават,даже фал не свирят :lol: Немислимо е да ни представяте в Европа, там не жалят.Малко ли пострада националния от такива не санкционирани нарушения-БАНДАЛОВСКИ :idea: .

А вие ли да ни представяте в Европа дето трябваше да си купите от боклуците евроучастието миналия сезон? И какво направихте - два "велики" мача с Щутгарт, които отпаднаха от Риека и сега са пред изпадане във Втора Бундеслига.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 16:31

ivan40 написа:[

Нас от 1912 ни има и единствения противник който уважаваме от 100 години е Левски,кои бяхте вие :?: И ни има защото сме втория отбор след Левски по истински фенове :oops: и на нас не помага държавата вече 60години :!:

Вчера колко "истински" фенове бяхте във Варна!?Ей така от любопитство?!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 16:33

ivan40 написа:
А бе щом с тази дърварска игра даже жълти картони не ви дават,даже фал не свирят :lol: Немислимо е да ни представяте в Европа, там не жалят.Малко ли пострада националния от такива не санкционирани нарушения-БАНДАЛОВСКИ :idea: .[/quote]

Папагалче ще ни учи как да се представяме в ЕКТ :lol: !На къде отива тоя свят!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 16:36

IvailoRz написа:Ами аз не го харесвам още от първия му мач . Верно направи някви изключителни голове срещу Лацио , ПСВ и т.н. ... ама , за мен е слаб :) . Ако има един луд голаджия , който да бъде захранван с топки от Марселиньо (който също не ми харесва последно време) ... друго ще е .

Значи топнападателя ви да бъде сменен с друг,който да бъде захранван с топки от Марселиньо!Обаче и той не ти харесвал :shock: !Ти май нещо не си наясно със себе си!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 01 май 2014 16:40

Вчера ЦСКА нямаха аргументите да спечелят този мач , в стил Мауриньо не всеки път се получава . От 4те мача само в един показахте зъби но не излязохте победители.
Вчера ми направи впечатление , че Varna Firm и Офанзива не бяха на стадиона .
Изображение

Върни се в “Архив”