Udoji90 написа:Понеже гледам, че се говори и за съдиите, мнението ми е, че вчера те по никакъв начин не повлияха на резултата. Дори да е имало някои пресилени нарушения, свирени за "Лудогорец", в което изобщо не съм убеден, в никакъв случай не може да кажем, че са били решаващи. Проблемът си е изцяло в нашата игра и ние не направихме почти нищо смислено в атака, та да кажем, че едва ли не реферът ни бил виновен. Даже се осмели да изгони Моци, но ние пак не се възползвахме от краткото си числено си предимство, така че не виждам какви претенции може да имаме. Ивайло Стоянов се представи задоволително според мен както вчера, така и в последното Вечно дерби.
Също така не мога да разбера тези, които негодуват, че вчера не сме играли за задължителна победа. Всеки, който е поне малко реалист, знае, че дори да бяхме били, само щяхме да отложим титлата на "Лудогорец" (или да помогнем на "Литекс"), но не и ние самите да се доберем до нея. Изкарва се, че едва ли не вчерашният мач е бил като финал - за мен това е изключително пресилено твърдение. Финалите за нас бяха мачовете с "Ботев", "Левски" и "Литекс", тъй като тези отбори бяха най-близо пред и зад нас в класирането. Финал беше и домакинството на "Черно море", с който си осигурхиме поне математически участие в ЕКТ, докато не видим как стоят нещата с лиценза. Вчерашният мач и останалите 3 (някои от предишните също) не са никакви финали - отборът вече постигна (и дори надхвърли) максимума, който беше възможен през този сезон.
П.П. Колегата ботевист, който 2 страници по-назад говори как съдиите ни подпират през пролетта, да обясни кои са тези отменени голове, за които говори. Аз се сещам за 2, като и двата правилно не бяха признати. Съдийски грешки в наша полза имаше, но имаше и в наша вреда.
А бе щом с тази дърварска игра даже жълти картони не ви дават,даже фал не свирят

Немислимо е да ни представяте в Европа, там не жалят.Малко ли пострада националния от такива не санкционирани нарушения-БАНДАЛОВСКИ

.