XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот memnto » 01 май 2014 12:57

IvailoRz написа:Ъ ... ние цял сезон играем без нападател .. . И вчера .. ялови пред гола и тва е . Безяк зле , Кишада и той ...Яд ме е ,че не наложиха Платини , но явно и той няма много желани . И на нас ни трябва един нападател , тип Дембеле или Доре , дето да ги събира . Той и Безяк ги събира , но рядко вкарва .. в А група :mrgreen:

Спри се с тия глупости. Без нападател? :shock: Вие?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 13:00

CSKA 78 написа:
BRF написа:
Не те разбирам!То най-готино е да станеш шампион!Знаех ли колко ми пука,кой за какво ще ме обвинява!Факт е че лудите си заслужиха титлата!Какво ще направят в ШЛ-Божа работа!На мен лично ми е все тая!Със сигурност няма да стигнат до успехите на ЦСКА в този турнир,ако приемем че ШЛ е наследник на КЕШ!Защото ако не е наследник на КЕШ,ми е чудна как Реал Мадрид гонят 10 титла :? !

Точно това съм написал.Вчера играхме-без типичен ляв бек,десен бек и ЦН.Новият сезон,като направим една добра селекция-няма да има някой да ни спре!!
А и дори да бяхме победили,домуса просто щеше да се затрудни малко повече.Затова не съжалявам за загубата!Каквото и да бяхме направили,шампиони щяха да станат делиорманци.
Нима вярваш,че всичко щеше да се реши на зеления терен??!

Мир братле!Може би не се изразих правилно,но не ми се обяснява :) !Наслаждавам се на всеки един мач,на всяка победа та понякога и на загуби :lol: !Например снощи по време на мача черпех приятелите си за рождения ми ден,който беше предния ден!Загубихме,ама аз бях в страхотна компания!Подариха ми калъфка на ЦСКА :lol: !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 май 2014 13:08

Мир братле!Може би не се изразих правилно,но не ми се обяснява :) !Наслаждавам се на всеки един мач,на всяка победа та понякога и на загуби :lol: !Например снощи по време на мача черпех приятелите си за рождения ми ден,който беше предния ден!Загубихме,ама аз бях в страхотна компания!Подариха ми калъфка на ЦСКА :lol:

Прав си мир да има!И ЦСКА да го има,а 32-та ще дойде,няма къде да ходи!

ПП ЧРД на патерици!! :)Много здраве,щастие и много гаджета(не те знам семеен ли си,имаш ли си гадже,ама това не пречи)!! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 01 май 2014 13:18, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 май 2014 13:11

Кви 10 млн бе , кво ги слушате журналята :lol: . Ако някой даде 2млн на Домусчиев , оня на конче ще го занесе . В ЛЕ вкара няколко невероятни гола . В А група обаче не му се получава .. немога да си го обесня . Неможе да овладява топки , хубавото е ,че поне се бори и увлича противниците . :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 13:24

IvailoRz написа:Кви 10 млн бе , кво ги слушате журналята :lol: . Ако някой даде 2млн на Домусчиев , оня на конче ще го занесе . В ЛЕ вкара няколко невероятни гола . В А група обаче не му се получава .. немога да си го обесня . Неможе да овладява топки , хубавото е ,че поне се бори и увлича противниците . :mrgreen:

Сега като се замисля,въпросната сума от 5 или 10 милиона я каза олигархът,така че не намесвай хурналята в този случай!Ти май си единствения фен на отборчето,който не възхвалява уникалния Безяк :? !

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 май 2014 13:39

Ами аз не го харесвам още от първия му мач . Верно направи някви изключителни голове срещу Лацио , ПСВ и т.н. ... ама , за мен е слаб :) . Ако има един луд голаджия , който да бъде захранван с топки от Марселиньо (който също не ми харесва последно време) ... друго ще е .

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 май 2014 13:40

А луд голаджия беше Гара Дембеле .. няма кво да се лъжем , имаше си нюх към гола и беше тежък .

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 01 май 2014 13:43

IvailoRz написа:А луд голаджия беше Гара Дембеле .. няма кво да се лъжем , имаше си нюх към гола и беше тежък .

Дембеле? Този от 2 години не играе футбол, ако беше луд голаджия дали нямаше да го задържат Фрайбург...Виж Жуниор Мораес примерно е друга работа...Голмайстор на украйнското първенство, от лятото ще ИГРАЕ в доста сериозен отбор от някое от топ първенствата на Европа.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 01 май 2014 13:51

peliforewer написа:
ivan40 написа:
peliforewer написа:
samobotev написа:Лудогорец определено бяха по добрия отбор и заслужено спечелиха. Аз специално в този мач стисках палци за ЦСКА не за друго а просто една тяхна победа щеше да усили напрежението над Лудогорец и най вероятно като дойдеше нашия мач за купата с тях те щяха повече да мислят за мача си с Черно море.

Иначе се изумявам как червените фенове не всички но голяма част от тях пак ревът от съдията. Отбора на ЦСКА е най подпирания в България през пролетния полусезон, всеки мач се спестват на червените по 5-6 жълти картона и поне 1 а понякога и 2 червени. Да не говорим за отменени голове и недадени фалове за противниците ви. Слаби сте това е истината просто съдиите си затварят доста често очите и не сирят това което виждат срещу ЦСКА. То е ясно защо се прави това, щом играта на отбора върви повече хора ще си купят акцийки, а освен това добутат ли червените до ЛЕ все ще успеят да изкарат някой лев от там. И евентуално след 5-6 добри мача да успеят да пласират Чочев за някое и друго евро зад граница. Така хем ще има някой лев за Лупи хем ще покрият част от задълженията си.

Дъражвата се опитва за поредне път да спаси отбора от затриване след пореното некадърно управление , но този път ще е по трудно от преди

Толкова глупав и неграмотен коментар скоро не бях чел,за каква държава говориш като на Ботев държавата в лицето на Б.Борисов му сложи държавната банка за спонсор.Ботев дали е плащал някога наем за стадиона си,защото ЦСКА досега сигурно го е изплатил 10пъти от наеми.Когато спонсора на Ботев реши че ще строи нов стадион всички ръкопляскаха и никой не му направи спънка,когато Левски казаха че ще правят ремонт на Г.Аспарухов лично главния архитект на София Диков заяви че ще им помогне за осъществяване на проекта,а когато ЦСКА изявиха желание за ремонт на Армията същия този Диков скочи и категорично заяви че това няма как да стане.Това е за държавната помощ,а колкото до съдийското "подпиране" на ЦСКА и за спестените по 2червени и 5-6 жълти картона на мач е толкова смешно че нормален човек ни би си губил времето да ти опонира.Само ще ти кажа че ако ЦСКА през зимата бе направил селекция за 3мил.лв. като Ботев,трудно някой щеше да го спре от първото място,а в момента със селекция без пари сме на 2място.

Че ЦСКА защо да прави селекция за 3 мил.като с реверанси и подаръци ви бутат :lol:. Като си решил да се сравняваш с нас изпаднете,изчистете се и инвеститорите сами ще ви потърсят :idea:

Толкова отбори от А група отидоха във В как пък точно Вас уцели "Инвеститора".Аз не чух някой да коментира след като фалирахте Ботев и взехте лиценз на друг отбор дали не си губите историята, титлите и купите спечелени от поколения футболисти,докато за ЦСКА ,докато се чу че може да играе с друг лиценз всички скочиха,нямали право,историята им трябвало да бъде изтрита и т.н.Явно на много комплексари пречим и за това си струва да ни има,колкото и да Ви е яд.

Да пречите,Пирин люпилнята на футболисти два пъти ги вадят за назидание, а вас що така ви държат :idea: Вземете лиценз,ама от Вгрупа а не да разваляте отбор от А група-тогава никой няма да реве,но вас ви е страх да играете по села и паланки че не се знае какво ще стане с МИЛИОНИТЕ привърженици :oops: :!: А щом сте ЦСКА те инвеститорите сами ще дойдат :!:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 01 май 2014 13:57

ivan40 написа:
peliforewer написа:
ivan40 написа:
peliforewer написа:
samobotev написа:Лудогорец определено бяха по добрия отбор и заслужено спечелиха. Аз специално в този мач стисках палци за ЦСКА не за друго а просто една тяхна победа щеше да усили напрежението над Лудогорец и най вероятно като дойдеше нашия мач за купата с тях те щяха повече да мислят за мача си с Черно море.

Иначе се изумявам как червените фенове не всички но голяма част от тях пак ревът от съдията. Отбора на ЦСКА е най подпирания в България през пролетния полусезон, всеки мач се спестват на червените по 5-6 жълти картона и поне 1 а понякога и 2 червени. Да не говорим за отменени голове и недадени фалове за противниците ви. Слаби сте това е истината просто съдиите си затварят доста често очите и не сирят това което виждат срещу ЦСКА. То е ясно защо се прави това, щом играта на отбора върви повече хора ще си купят акцийки, а освен това добутат ли червените до ЛЕ все ще успеят да изкарат някой лев от там. И евентуално след 5-6 добри мача да успеят да пласират Чочев за някое и друго евро зад граница. Така хем ще има някой лев за Лупи хем ще покрият част от задълженията си.

Дъражвата се опитва за поредне път да спаси отбора от затриване след пореното некадърно управление , но този път ще е по трудно от преди

Толкова глупав и неграмотен коментар скоро не бях чел,за каква държава говориш като на Ботев държавата в лицето на Б.Борисов му сложи държавната банка за спонсор.Ботев дали е плащал някога наем за стадиона си,защото ЦСКА досега сигурно го е изплатил 10пъти от наеми.Когато спонсора на Ботев реши че ще строи нов стадион всички ръкопляскаха и никой не му направи спънка,когато Левски казаха че ще правят ремонт на Г.Аспарухов лично главния архитект на София Диков заяви че ще им помогне за осъществяване на проекта,а когато ЦСКА изявиха желание за ремонт на Армията същия този Диков скочи и категорично заяви че това няма как да стане.Това е за държавната помощ,а колкото до съдийското "подпиране" на ЦСКА и за спестените по 2червени и 5-6 жълти картона на мач е толкова смешно че нормален човек ни би си губил времето да ти опонира.Само ще ти кажа че ако ЦСКА през зимата бе направил селекция за 3мил.лв. като Ботев,трудно някой щеше да го спре от първото място,а в момента със селекция без пари сме на 2място.

Че ЦСКА защо да прави селекция за 3 мил.като с реверанси и подаръци ви бутат :lol:. Като си решил да се сравняваш с нас изпаднете,изчистете се и инвеститорите сами ще ви потърсят :idea:

Толкова отбори от А група отидоха във В как пък точно Вас уцели "Инвеститора".Аз не чух някой да коментира след като фалирахте Ботев и взехте лиценз на друг отбор дали не си губите историята, титлите и купите спечелени от поколения футболисти,докато за ЦСКА ,докато се чу че може да играе с друг лиценз всички скочиха,нямали право,историята им трябвало да бъде изтрита и т.н.Явно на много комплексари пречим и за това си струва да ни има,колкото и да Ви е яд.

Да пречите,Пирин люпилнята на футболисти два пъти ги вадят за назидание, а вас що така ви държат :idea: Вземете лиценз,ама от Вгрупа а не да разваляте отбор от А група-тогава никой няма да реве,но вас ви е страх да играете по села и паланки че не се знае какво ще стане с МИЛИОНИТЕ привърженици :oops: :!: А щом сте ЦСКА те инвеститорите сами ще дойдат :!:

От цялата тая простотия която на писа, има един много тънък момент.
Ние сме ЦСКА СОФИЯ вие сте Металиск Сопот, прекръстен и преместен във Пловдив! ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Архив”