XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: XXXV кръг: Лудогорец - ЦСКА (плейофи)

Мнениеот Udoji90 » 01 май 2014 12:09

W84me написа:Най-прясното е дузпа за морето и чк за Мболи в предишния кръг.

[offtopic]Аха, и защо да има ЧК, при положение че има 1 защитник на голлинията, още 1 на точката на дузпата, ситуацията е встрани от вратата и Коконов дори не е с лице към вратата?[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 12:12

Udoji90 написа:
W84me написа:Най-прясното е дузпа за морето и чк за Мболи в предишния кръг.

[offtopic]Аха, и защо да има ЧК, при положение че има 1 защитник на голлинията, още 1 на точката на дузпата, ситуацията е встрани от вратата и Коконов дори не е с лице към вратата?[/offtopic]

[offtopic]Стига бе човек!Много сложни въпроси муууууу задаваш![/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 май 2014 12:19

Продължава се с преекспониране на значението на този мач.Дори да бяхме спечелили,дори да станем шампиони,просто нямаме отбор за шампионска лига.Вярно тръпката да си шампион е голяма!Само че, не сме готови още.Само щяхме да попречим на Лц,сега поне няма да ни обвиняват,че сме им попречили да се пробват за групите на ШЛ.Но с тази игра,зелуенити сами ще си попречат.
Вчерашният мач беше проверка, какво ниво сме стигнали спрямо началото на сезона(нищо повече).След мача,мога да кажа,че Лц трябва да се притесняват от нас,и от новият сезон ще бъдем претенденти за титлата!
"Левски" с оглед на хаоса от всякакво естество в този отбор,през новият сезон, ще бъде само спаринг парньор на Лудогорец и ЦСКА! 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 май 2014 12:25

Един обиграван отбор в последните 3-4 години победи заслужено отбора на ЦСКА. На всички ни се щеше да покажем нещо повече, но се видя, че ни предстои много работа. Добре е, че имаме и такива мачове, които да показват слабостите ни.
Имаме желязна защита в лицето на Вальо и Джаксън, Райс не е лош вратар, но не е Шива. В останалите позиции трябва да се работи сериозно - бекове, халфове, крила и нападатели, които да задържат умело топката, да не се притесняват от преса и да подават точно на скорост.
Косоко не става за такива мачове - връзва му на Армията и срещу Левски, защото там успяваме да осъществим натиск, но Лудогорец са 2 нива по-висока летва.
Полезен мач за ЦСКА.
П.п. честита титла на Лудогорец!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 12:33

CSKA 78 написа:Продължава се с преекспониране на значението на този мач.Дори да бяхме спечелили,дори да станем шампиони,просто нямаме отбор за шампионска лига.Вярно тръпката да си шампион е голяма!Само че, не сме готови още.Само щяхме да попречим на Лц,сега поне няма да ни обвиняват,че сме им попречили да се пробват за групите на ШЛ.Но с тази игра,зелуенити сами ще си попречат.
Вчерашният мач беше проверка, какво ниво сме стигнали спрямо началото на сезона(нищо повече).След мача,мога да кажа,че Лц трябва да се притесняват от нас,и от новият сезон ще бъдем претенденти за титлата!
"Левски" с оглед на хаоса от всякакво естество в този отбор,през новият сезон, ще бъде само спаринг парньор на Лудогорец и ЦСКА! 8-)

Не те разбирам!То най-готино е да станеш шампион!Знаех ли колко ми пука,кой за какво ще ме обвинява!Факт е че лудите си заслужиха титлата!Какво ще направят в ШЛ-Божа работа!На мен лично ми е все тая!Със сигурност няма да стигнат до успехите на ЦСКА в този турнир,ако приемем че ШЛ е наследник на КЕШ!Защото ако не е наследник на КЕШ,ми е чудна как Реал Мадрид гонят 10 титла :? !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 12:37

Кировец написа:Един обиграван отбор в последните 3-4 години победи заслужено отбора на ЦСКА. На всички ни се щеше да покажем нещо повече, но се видя, че ни предстои много работа. Добре е, че имаме и такива мачове, които да показват слабостите ни.
Имаме желязна защита в лицето на Вальо и Джаксън, Райс не е лош вратар, но не е Шива. В останалите позиции трябва да се работи сериозно - бекове, халфове, крила и нападатели, които да задържат умело топката, да не се притесняват от преса и да подават точно на скорост.
Косоко не става за такива мачове - връзва му на Армията и срещу Левски, защото там успяваме да осъществим натиск, но Лудогорец са 2 нива по-висока летва.
Полезен мач за ЦСКА.
П.п. честита титла на Лудогорец!

Съгласявам се с теб!Бекове,нападател и разиграващ халф ни трябват със сигурност!Лошото е че не се сещам за футболист в България на тия позиции за които да кажа-искам го в отбора!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 май 2014 12:44

BRF написа:
Не те разбирам!То най-готино е да станеш шампион!Знаех ли колко ми пука,кой за какво ще ме обвинява!Факт е че лудите си заслужиха титлата!Какво ще направят в ШЛ-Божа работа!На мен лично ми е все тая!Със сигурност няма да стигнат до успехите на ЦСКА в този турнир,ако приемем че ШЛ е наследник на КЕШ!Защото ако не е наследник на КЕШ,ми е чудна как Реал Мадрид гонят 10 титла :? !

Точно това съм написал.Вчера играхме-без типичен ляв бек,десен бек и ЦН.Новият сезон,като направим една добра селекция-няма да има някой да ни спре!!
А и дори да бяхме победили,домуса просто щеше да се затрудни малко повече.Затова не съжалявам за загубата!Каквото и да бяхме направили,шампиони щяха да станат делиорманци.
Нима вярваш,че всичко щеше да се реши на зеления терен??!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2014 12:50

CSKA 78 написа:

Точно това съм написал.Вчера играхме-без типичен ляв бек,десен бек и ЦН.Новият сезон,като направим една добра селекция-няма да има някой да ни спре!!
А и дори да бяхме победили,домуса просто щеше да се затрудни малко повече.
Нима вярваш,че всичко щеше да се реши на зеления терен??!

Не знам дали някой друг отбор в България би издържал на такова натоварване през целия сезон, каквото имаше в "Лудогорец", та е необходимо да говориш отново за уреждане на нещо си!
Сезонът още не е свършил, никой не знае каква селекция ще има в отборите през лятото, но това не пречи да има мечти, нали :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 май 2014 12:52

Ъ ... ние цял сезон играем без нападател .. . И вчера .. ялови пред гола и тва е . Безяк зле , Кишада и той ...Яд ме е ,че не наложиха Платини , но явно и той няма много желани . И на нас ни трябва един нападател , тип Дембеле или Доре , дето да ги събира . Той и Безяк ги събира , но рядко вкарва .. в А група :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 май 2014 12:56

IvailoRz написа:Ъ ... ние цял сезон играем без нападател .. . И вчера .. ялови пред гола и тва е . Безяк зле , Кишада и той ...Яд ме е ,че не наложиха Платини , но явно и той няма много желани . И на нас ни трябва един нападател , тип Дембеле или Доре , дето да ги събира . Той и Безяк ги събира , но рядко вкарва .. в А група :mrgreen:

:o Тоя Безяк не струваше ли 5 или 10 милиона евро?Ние нямаме нападател,не че са ни слаби ;) !Правиш ли разликата?

Върни се в “Архив”