Фен на Локо Пд със скандално разкритие!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Фен на Локо Пд със скандално разкритие!

Мнениеот smurfcho » 01 май 2014 11:14

PlovdivNews.bg продължава да публикува мненията на феновете на Локомотив за случващото се в клуба. Днес на редакционната поща получихме писмо със скандално разкритие. Съобразявайки се с молбaта на подателя го публикуваме анонимно без редакторска намеса. PlovdivNews.bg не се ангажира с мнението. Оставяме на нашите читатели да преценят сами:
Уважаема редакция ,следа редовно вашите новини и публикации . Създал съм си мнение,че сте независима и честна медия,затова се обръщам към вас. Аз съм фен на пловдивския Локомотив и съм притеснен за неговото бъдеще!Твърдо съм против отбора да изпада в зоните. Тези мои опасения ме накараха да се включа в инициативата „Подписка за г-н Динев". От няколко дена дейно се включих в събирането на въпросните подписи,като мислех ,че това е най правилното за Локомотив! Днес обаче разбрах нещо,което ме разколеба ужасно много и след дълга борба със съвестта си реших да го споделя с вас. Подписката е изисквана от г-н Динев с цел да я представи пред водеща фигура в ДПС , с което да го убеди, че зад него стоят фенове на Локомотив,които ще може да използва за настоящите избори! За мен не е редно феновете на любимия ми отбор да бъдат употребявани за политика.Всеки един човек си има собствено виждане за живота и право на личен избор. Сега вече съм се нагърбил с тази инициатива и ако се откажа ще се разбере кой съм, а ме е страх от саморазправа с мен!Затова моля за вашата дискретност! Благодаря.
http://plovdivnews.net/index.php?option ... Itemid=124
Еничари никога!!!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Фен на Локо Пд със скандално разкритие!

Мнениеот Черният козел » 01 май 2014 11:17

Добри утро !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 01 май 2014 12:21

Тва е ясно още от изгонването на Узунов.. Само дето ума ми не побира факта, че има някой, който подкрепя свинята.... :o Сигурно ли е, че написаното е от наш фен? Доста жълТурски тролове се навъдиха напоследък..
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 01 май 2014 12:26

Подписка за избори, анонимни сигнали, дрън-дрън... Нали уж не бяхте анонимни? Още Марешки каза след изборите миналата година: "Тук е умряла работа".

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 01 май 2014 12:44

Thurman Murman написа:Подписка за избори, анонимни сигнали, дрън-дрън... Нали уж не бяхте анонимни? Още Марешки каза след изборите миналата година: "Тук е умряла работа".

Ти преживя ли катарзиса, че използваме труда ти да ни очерниш срещу Коко?! Спокойно няма да ви вземем ДПС, ние не сме еничари и за база и стадион няма да си дадем задните части под наем...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 01 май 2014 12:50

Какъв труд, какъв Коко бълнуваш? Задни части май дадохте през 2001-ва?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 01 май 2014 12:54

Добър ден :lol: Сякаш за сефте Локо ПД ще бъде собственост на скандална и престъпна личност ? Или станете нормален отбор или отивайте в небитието вместо да ставате от най-омразните за българите отбор !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 01 май 2014 12:55

Thurman Murman написа:Какъв труд, какъв Коко бълнуваш? Задни части май дадохте през 2001-ва?

Май си остава само в вашите болни глави :oops: Караибрахим спря ли заплатата, че няколко дни ви нямаше в форума ни?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2014 13:00

Не знам доколко е истина това писмо, но определено майните много обичате да се чешете там, където не ви сърби, докато не пусне кръв.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

razer
Контакти:

Мнениеот razer » 01 май 2014 13:09

smurfcho написа:Тези хора не разбраха ли, че ние не сме жълти еничари и няма да се продадем на турска вяра!

"Зеки Байрам купи Локо (Пд)" - 21.06.2007

"Левент Назифоглу се споразумя за Локо (Пловдив)
Постигнато е споразумение за продажбата на Локомотив (Пловдив) на турския бизнесмен Левент Назифоглу " - 30.07.2007

"Турски болници спонсор на “Локо” (Пд)" - 2.11.2011

"ДПС поздрави Локо Пд за отстраняването на Узунов" - 7 март 2014

"Гюрсел Алиев (ДПС) се пъчи със значка на Локо Пд " - 17.04.2014 г.

Върни се в “Локо Пловдив”