Бербатов беше на среща с Любо, близо е до завръщане!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Бербатов беше на среща с Любо, близо е до завръщане!

Мнениеот bilyaletdinov » 30 апр 2014 19:44

Meн ми по-интересно, че САФ го прави на 5 стотинки в автобиографията си или по-скоро в откъса публикуван в Спортал.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 30 апр 2014 20:09

Бербо е дошъл да снима клип-реклама за световното.
На предишното първенство, в паузата на мачове, вървеше подобен негов клип на една банка.
Иначе нямаме нац.отбор - футбалерчетата ритат в слаби отбори, ако изобщо ги пускат.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 30 апр 2014 21:19

Бербатов - Гълъбинов? Уникална двойка. Дано!
Изображение

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 01 май 2014 00:44

Тези, които плюят по Бербатов, са незадоволени нещастници! За съжаление най-вероятно няма да го видим в националния отбор, но не защото някой от псевдофеновете не го харесва, а защото има проблем с Мокета. Но пък за разлика от задръстените хейтърчета, човека си живее живота в Монако и играе така, както му харесва!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 01 май 2014 09:21

ФЕНОМЕН написа:Тези, които плюят по Бербатов, са незадоволени нещастници! За съжаление най-вероятно няма да го видим в националния отбор, но не защото някой от псевдофеновете не го харесва, а защото има проблем с Мокета. Но пък за разлика от задръстените хейтърчета, човека си живее живота в Монако и играе така, както му харесва!

+1
Все пак дано Бербатов да поиграе още година и половина или две(ако се класираме) за Националния!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 01 май 2014 09:26

ФЕНОМЕН написа:Тези, които плюят по Бербатов, са незадоволени нещастници! За съжаление най-вероятно няма да го видим в националния отбор, но не защото някой от псевдофеновете не го харесва, а защото има проблем с Мокета. Но пък за разлика от задръстените хейтърчета, човека си живее живота в Монако и играе така, както му харесва!

Аман отзадръстеняци които се радват за това че други си живеят живота!!
Не разбирам това пък какво те грее тебе?? Бил си живял живота ? Ми той нали за това е даден ,да се живее?
И незадоволения си ти така като те гледам защото ти се радваш на това което имат другите а ти нямаш!
Казваш значи, ако се класираме? Ами нали за това го искате , да ни класира?!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 01 май 2014 10:16

Love in blue написа:

Не разбирам това пък какво те грее тебе?? Бил си живял живота ? Ми той нали за това е даден ,да се живее?
И незадоволения си ти така като те гледам защото ти се радваш на това което имат другите а ти нямаш!

Тия глупости, които си написал, вследствие на кое са - на сутрешния махмурлук или на "високото" ниво на интелекта ти? Видях и подписа, който си сложил отдолу - видно е че за теб се е оказало непосилно да не си от злобните хора! Бъди жив и здрав и весело празнуване на стогодишнината!

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 01 май 2014 13:16

ФЕНОМЕН написа:
Love in blue написа:

Тия глупости, които си написал, вследствие на кое са - на сутрешния махмурлук или на "високото" ниво на интелекта ти? Видях и подписа, който си сложил отдолу - видно е че за теб се е оказало непосилно да не си от злобните хора! Бъди жив и здрав и весело празнуване на стогодишнината!

Ти обаче верно си ФЕНОМЕН, направо си си ГЕНИЙ. Човекът ти го е написал в прав текст - ти фен на футболиста Бербатов ли си, или си фен на банковата му сметка? Това е най-тъпото оправдание от всички, които защитават даден футболист. Той и Гонзо със сигурност не е на социални помощи, както и абсолютно всички псевдо футболисти в ЦСКА и Левски. Това дали те грее като се излагаме по терените, сега вие като ще сте с калъфката дали някъде ще кажеш - е кво като сме втори, ама знаеш ли нашия Стойчо, Тройчо и всички знайни и незнайини звезди колко пари имат и си живеят живота? Дали ще го кажеш, а? Мен дали ме грее, че в отбора ми е пълно с милионерчета, които вземат по 50 хилки на месец а не струват и 5 лв. Ми не ме грее. Тебе ако те сгрее - по-добре спри да гледаш футбол и стани финансист (ако случайно не си). Бахти задръстените хора дето има, честно...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 01 май 2014 17:36

MJ23 написа:
ФЕНОМЕН написа:
Love in blue написа:

Ти обаче верно си ФЕНОМЕН, направо си си ГЕНИЙ. Човекът ти го е написал в прав текст - ти фен на футболиста Бербатов ли си, или си фен на банковата му сметка? Това е най-тъпото оправдание от всички, които защитават даден футболист. Той и Гонзо със сигурност не е на социални помощи, както и абсолютно всички псевдо футболисти в ЦСКА и Левски. Това дали те грее като се излагаме по терените, сега вие като ще сте с калъфката дали някъде ще кажеш - е кво като сме втори, ама знаеш ли нашия Стойчо, Тройчо и всички знайни и незнайини звезди колко пари имат и си живеят живота? Дали ще го кажеш, а? Мен дали ме грее, че в отбора ми е пълно с милионерчета, които вземат по 50 хилки на месец а не струват и 5 лв. Ми не ме грее. Тебе ако те сгрее - по-добре спри да гледаш футбол и стани финансист (ако случайно не си). Бахти задръстените хора дето има, честно...

Доколокто разбирам от писанията ти, явно ме имаш за фен на ЦСКА ? Ами не съм червен,нито съм фен на Бербатов, това първо! Второ - не ми дреме за банковата сметка на Бербатов, камо ли пък да й се радвам! Радвам се на красивите му изпълнения, не на нещо друго!! Както преди години примерно се радвах и на играта на Гиби Искренов - нищо че е футболист на Левски София! По същия начин ми е приятно да гледам красив футбол, без значение кой е футболиста, какъв е и що е!! А за живота на Бербатов в Монако го казах, защото той там има възможност да покаже уменията си, и има свободата и спокойствието, които му липсваха в Манчестър Юнайтед и донякъде във Фулъм (поне така ми изглежда)! Затова и казвам че си живее живота там! А за парите му му завиждат хейтърчетата - не знам защо! Кой какви пари изкарва и какво ги прави, си е негова работа, стига да не ме ощетява пряко! Дано този път съм станал ясен - "бахти задръстените хора дето има, честно..."! Поне от време на време си сваляйте сините( или какъвто там цвят са) очила и се пооглеждайте!! И си понапъвайте малко от малко мозъка да мислите преди да пишете или да приказвате! :!:

Върни се в “Национален отбор”