Sole написа:Смешни и нагли са напъните на БФС и Съдийската комисия да спаси циркаджийските си отборчета от София за сметка на Черноморец
Тичай за хапчета, дано ти помогнат.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Sole написа:Смешни и нагли са напъните на БФС и Съдийската комисия да спаси циркаджийските си отборчета от София за сметка на Черноморец
Pride написа:molteni написа:Ако не победите Славия....отивате в "Б" група. Ще видим какъв ще е сценария този път.
Нещо ти се губят сметките.
eelche написа:Нападател като Мапуку не е играл в България от времето на сър Гарра Дембеле! Ако мачът се играе прогнозата ми е минимум победа с 3 гола разлика за Берое![]()
[offtopic]Загорката са я оправили вече,имам само махмурлук,без да ме боли главата на другия денНАЗДРАВЕ
[/offtopic]
Bojko Berojko написа:Този Локомотив НЯМА място в А група. То не бе мачкане на тая топка,нищо смислено през целия мач.
FLANKER написа:Bojko Berojko написа:Този Локомотив НЯМА място в А група. То не бе мачкане на тая топка,нищо смислено през целия мач.
Но Хасково ,Марек и останалите имат ,нали?Стига сте плюли по Локомотив(Сф)! Ако той е причината за разпада на държавата и футбола го закрийте.Отново,честита Ви победа!

greenlandia написа:FLANKER написа:Bojko Berojko написа:Този Локомотив НЯМА място в А група. То не бе мачкане на тая топка,нищо смислено през целия мач.
Но Хасково ,Марек и останалите имат ,нали?Стига сте плюли по Локомотив(Сф)! Ако той е причината за разпада на държавата и футбола го закрийте.Отново,честита Ви победа!
Тези изброените също/както и Любимец, Пирин ГД и др./ , но вчера показахте ,че мястото Ви не е в А група!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта