badboy95 написа:becks32milan написа:Някой знае ли как се отваря стъклена бутилка само с ръце ?
Със запалка знам.
Със запалка има из целия интернет, но на мен не ми върши работа понеже не съм пушач.
Показваха ми трик само с ръце, но забравих как.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
badboy95 написа:becks32milan написа:Някой знае ли как се отваря стъклена бутилка само с ръце ?
Със запалка знам.
becks32milan написа:badboy95 написа:becks32milan написа:Някой знае ли как се отваря стъклена бутилка само с ръце ?
Със запалка знам.
Със запалка има из целия интернет, но на мен не ми върши работа понеже не съм пушач.![]()
Показваха ми трик само с ръце, но забравих как.![]()
becks32milan написа:badboy95 написа:becks32milan написа:Някой знае ли как се отваря стъклена бутилка само с ръце ?
Със запалка знам.
Със запалка има из целия интернет, но на мен не ми върши работа понеже не съм пушач.![]()
Съставите: Автобусът на Жозе вече е на място, Атлетико също ще се брани
Със запалка знам.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Rivaldo10 написа:Аз съм за този, който може да бие Реал на финала...![]()
Ще ме е яд, ако вземе, че ми излезе прогнозата и Реал спечелят три купи този сезон....
Кашчей написа:becks32milan написа:badboy95 написа:becks32milan написа:Някой знае ли как се отваря стъклена бутилка само с ръце ?
Със запалка знам.
Мара Отварачката с цици отвори бирата, ти се тормозиш за ръце само![]()
Ако си гледал тоя трик в поредицата на Динамо-не се мъчи!
fr3ak_boy написа:becks32milan написа:badboy95 написа:becks32milan написа:Някой знае ли как се отваря стъклена бутилка само с ръце ?
Със запалка знам.
Няма ли някой ръб наблизо?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта